Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Alışveriş yaptığınız kişiler hakkında iyi/kötü yorumlarınız
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Alışveriş yaptığınız kişiler hakkında iyi/kötü yorumlarınız
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 139, 140, 141  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rostocker

MesajTarih: Cmt 11.10.2008 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sağolasın Fatih'cim.Fazla konuşamadık dersim başlıyodu çünkü.Bu arada aynı üniversitedeymişiz zaten,artık konuşuruz bol bol Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mfikret

MesajTarih: Cmt 11.10.2008 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Son günlerde

Baris353535

dethlock

theMagus

ile alışverişlerimiz oldu sorun çıkmadı.. teşekkürler..
theMagus

MesajTarih: Cmt 11.10.2008 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkür ederim mfikret.. Biraz beklettiğim için de kusura bakma tekrardan..
Dağ gibi referans listen var Smile yine de söyleyim ne kadar kaliteli bir satıcı olduğunu..

Ayrıca bende cemcengiz le ve kayku nickli özden arkadaşımızla alışverişlerde bulundum.. İkisine de teşekkür ediyorum...

Yazın da obican nickli arkadaştan manyetik almıştım bizzat tanışıp kendisiyle.. O da harika bir insan geç de olsa söyliyeyim..

Unuttuklarım varsa affola..
Başa dön
qessqinli

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 0:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son qessqinli tarafından Sal 14.10.2008 22:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kakalin

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 0:33    Mesaj konusu: . Alıntıyla Cevap Ver

...

En son kakalin tarafından Sal 14.10.2008 22:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
qessqinli

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 0:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son qessqinli tarafından Sal 14.10.2008 22:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
qessqinli

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 0:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son qessqinli tarafından Sal 14.10.2008 22:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
qessqinli

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 1:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son qessqinli tarafından Sal 14.10.2008 22:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
salom

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

....

En son salom tarafından Pts 13.10.2008 19:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kakalin

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 1:14    Mesaj konusu: . Alıntıyla Cevap Ver

kusura bakma salom kardeş,biraz haksızlık ettim ..şimdi konuşup olayı hallettik salomla..verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın..

En son kakalin tarafından Pts 13.10.2008 19:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
qessqinli

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 1:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...
ghostknight

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

t-bone nickli Taylan Bey'den footswitchini aldim dd-7'sinden sonra. Sorunsuz, hizli, net bir alisveris oldu. Aksi turlusunu de beklemiyordum zaten.
lotion

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

taylan süper adamdır,
Başa dön
ManyaxTheLost

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mistikefendi nickli Emre Tekşan arkadaşımızdan T.C. Electronic G-Sharp aldım.. Kendisinden karşınızda bir kez daha gecikmeler ve sahibinden.com denilen beceriksiz işbilmez zihniyetin beceriksizliği yüzünden özür diliyorum. Sabrı, anlayışı ve ettiği yardımlar için bir kez daha teşekkür ediyorum.

mistikefendi iyi bir referanstır..
explosives

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slaughter nickli abimle güzel bir alısveriş yapyıgımızı düsünüyorum bugun akşam takası yapacaktık parayı yatırdı ama burdan(sökeden) Aydına saat 9:00 da dolmuş olmadıgı için yapamadık ins. yarın gitarı gönderecegim gitar sb dreams marka bastır. pazarlıksız 130 lira dedim abim hemen itiraz etmeden gitarı gördu parayı hesabıma yatırdı.... gitarın yanında yedek telleri+kılıf da verdim hayırlı olur insallah.. Burdan Turkrock aselamlar sevgiler teşekkürler.... Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
explosives

MesajTarih: Prş 16.10.2008 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alısveriş basarı ile gerceklesmiştir
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
explosives

MesajTarih: Prş 16.10.2008 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar alınık rp50 yada rp80 diye bi baslıgım var buradan elifadican@hotmail.com adresindeki şerefsiz beni eklemiş ve bnde rp50 var, dedi rp80 var dedi 5 tane gitar var dedi ve kendini 24 yasında bayan olarak tanıttı... ilk rp50 ye 110 lira istedi bn cok dedim 80 ver dedim fln öle böle sen ciddi alıcımısın falan dedi ewet dedim ikisini 100 e bırakayım dedi tek tek alırsan rp50 100 rp80 100 dedi bnde sasırdım ve sevindim acaip sekilde neyse anlastık rp80 için 60 lira kargo parası ile banka hesabına yatıracaktım

Hesap bilgilerini istedim

0647-0058026
Akban Gaziemir Şubesi
Erhan Kızılgöz adına bu arada kendisini burdurdaım die tanıttı erhan kızılgöz adlı serefsizide abim die tanıttı tel nosunu flan aldım parayı yatırınca ararım die kendininkini vermedi cok sapıklık oluo die abisininkini verdi 05346909675
sabah parayı yatırınca mesaj cek dedi rp80 i göndereyim dedi arayım dedim abim cevrimdısı oluo duymaz faln die gecistirdi ee neyse bu serefsizin tavırlarından konusmasından anladım bn bişeyler hatta calıntımı falan die sordum yok ya calıntı degil dedi en sonunda bi bakayım dedim googleye erhan kızılgöz yazdım bütün sitelerde erhan kızılgöz adlı serefsizden alısveris yapmayın falan bilgileri yazıyo denizli olarak banada denizli dedi ilk sonra burdur dedi ulen dedim dolandırılıyorduk az daha bu kişiden alısveris yapmayın arkadaslar

http://www.hardwaremania.com/forum/ikinci-el-urunler/satilik-urunler/calinti-urunler-sorunlu-alisverisler-97899.html

http://www.oyuncehennemi.com/arkadaslar-lutfen-bakin-bu-kisiyle-alisveris-yapmayin-t264376.html
uYuS

MesajTarih: Prş 16.10.2008 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adam resmen bu işi meslek haline getirmiş. Dağda terörist avlamaktansa önce bunun gibileri temizlemek lazım bence. İbret olsun diye de Denizli Çınar da ki horoz heykeline asmak lazım. Yazık günah ya.
hard-rakI

MesajTarih: Prş 16.10.2008 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Horozuma laf etme Very Happy .şaka bi yana abi sende aydındasın sanırım denizliye gidip elden alamadın mı ya.geçmiş olsun diyorum bende denizliliyim utandım valla Sad
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
theMagus

MesajTarih: Cum 17.10.2008 0:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ManyaxTheLost demiş ki:
mistikefendi nickli Emre Tekşan arkadaşımızdan T.C. Electronic G-Sharp aldım.. Kendisinden karşınızda bir kez daha gecikmeler ve sahibinden.com denilen beceriksiz işbilmez zihniyetin beceriksizliği yüzünden özür diliyorum. Sabrı, anlayışı ve ettiği yardımlar için bir kez daha teşekkür ediyorum.

mistikefendi iyi bir referanstır..

Hayırlı olsun Orçun.. İnşallah en kısa zamanda geleceğim seni yeni ekipmanınla izlemeye..

Kolay gelsin..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 139, 140, 141  Sonraki
136. sayfa (Toplam 141 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız