Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
*Academy strat:150ytl.İlk aldığım zaman beyazdı ama can sıkıntısından zımparayla kazıdım.onun için sifiri 270 dolar olan gitarimi bu fiyata satiyorum.maple tuşe klavyesi mevcuttur ve çok rahattır.tek sorunu neck manyetiğe giden kablosunda ufak bi arıza var.yazın çalarken içini açıp sadece kapadım temassızlık olduğunu farkettim bütün yaz günde 5 saat çalarken beni yarı yolda bırakmadı temassızlık giderildiği sürece de bırakmaz.yeni başlayanlar için çok idealdir klavyesi bakımından garanti veriyorum.tonları fiyatına göre bekledeğinizden daha memnun edicidir. cort x6, x11 gibi gitarlardan daha ii performans sağlarsiniz. Çok sert tonlar beklemeyin düşük drivelerde çok tatlı vintage tonları elde edersiniz.
Gitar kesinlikle elden teslim edilecektir. Ankara İzmir Balıkesir'e arkadaşlarım aracılığıyla teslimat gerçekleştirilebilir. Kargo alıcıya aittir.İstanbuldaki arkadaşlar için taksim beşiktaş gibi merkezlerden rahatlıkla teslim edebilirim.
ADD+ Analog Delay arıyorum. Vereceğim fiyat 60 ytldir. Ya da gitarla takas edilirse Line 6 Echo Park olabilir onunda üstüne 50 ytl verebilirim. Başka delay düşünmüyorum teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız