Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar amfiye ihtiyacım var, uygun fiyatlı ve temiz kullanılmış olması önemli. Ankara dışından alışveriş yapmak istemiyorum. Ankara'dan elden teslim edebilecek arkadaşlar var ise tekliflerini yapabilirler.
Bu arada çok temiz az kullanılmış pod xt live var elimde. 110-220 çevirici adaptörü ile birlikte 650 ytl istiyorum. Almak isteyen arkadaş evime gelip aleti deneyebilir, görüp beğenerek alabilir.
En son sariyeron tarafından Pzr 12.10.2008 0:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arkadaşlar xt live için bir çok öm gelmiş. Hepsine tek tek cevap vermek yerine başlığa yazmak istedim umarım kusura bakmazsınız.
Alet bu hafta için bir arkadaşıma lazım. Hatta benden alma durumu da olabilir. Ancak almazsa haftasonu tekrar satışa koyacağım ve satış fiyatı pazarlıksız 650 lira
Hocam ilgine teşekkür ederim ama ufak bir şey lazım bana, 15x vardı onu sattım zaten... _________________ Cort Z-44 (black satin zak wylde pickup), Pod XT Live
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız