Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 09.09.2008 22:08 Mesaj konusu:
Pepper_Keenan demiş ki:
Kesinlikle katılmıyorum. Daniel Day-Lewis'i There Will Be Blood'dan sonra herkes konuştu mesela. Adam öldü mü? Hayır, ama performansı süperdi. Heath Ledger ölmeseydi bence gene Joker'i konuşuyor olurduk. Son yılların en iyi performanslarından çünkü..
Tim Burton'lu Batman filmlerini beğenen biri olarak Dark Knight'a karşı önyargılarım vardı.Zaten Batman Begins'i de pek beğenmemiştim.Çünkü sadece Batman'in hikayesini dinlemek biraz sıkabiliyordu.Hatta Jack Nicholson'ın performansının aşılmayacağı düşüncesindeydim,ta ki Heath Ledger'ın performansını izleyene kadar.
JN'nin jokeri ile HL'nin jokeri arasında bariz farklar mevcuttu.Hiçbir şekilde Heath Ledger joker olmaya çalışmamıştı,karakterle bütünleşmişti.Evet,filmi beğenmemin en büyük sebebi de Joker'di.Üstelik Joker'in olmadığı sahnelerde sıkıldığımı da belirtmeliyim.Heath Ledger'ın toprağı bol olsun.
yorumların hepsini okudm arkadaşlar. bence jack nicholson gibi bi ustanın ardından sergilenebilecek en iyi performanstı. heath ledger ölmeseydi de bu denli övgüyü hak ederdi diye düşünüyorum. keza filmin çekimleri esnasında 2 saat uyku uyuması ve bunun üzerine yaşadığı sorunların ardından kullandığı uyku ilaçları ve özel hayatında yaşadığı sorunlar sonucu aldığı ilaçların etkisiyle öldüğü söylenmekte. umarım oscarı alır çünkü hak etti... _________________ supppp
Tarih: Cum 26.09.2008 16:16 Mesaj konusu:
Salı günü izledim. Çok beğendim. Bu Batman filmi eskilerinde olduğu gibi gotik-fantastik değil. Daha gerçekçi. Daha hareketli. Daha çarpıcı. Heat Ledger'ın neden rolünden sıyrılamadığını izleyince farkediyor insan. Joker gerçek olsa bu kadar olurdu heralde. Dvd'si çıksında arşive koyayım. Süper... _________________ Ultraslan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız