Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Digiverb 'meancha' nickli arkadaşla bugün kargolanmak üzere takaslanmıştır, güle güle kullansın. Ben VOX'u merak ediyorum esas. _________________ Carl Martin Compressor/Limiter arıyorum
Onur'la güzel bir alışveriş gerçekleştirdik ve beni az da olsa sıkıntıya düşürme ihtimali olan minik bir hususta bile (kargo için adres seçimi) büyük özen ve özveri gösterek olayı hemen çözdü; kesinlikle on numara bir insan kendisi; aletler de tertemiz; sömürünüz pedallarını derim. _________________ Coxx SG Custom[S.Duncan SH-2/SH-4], Coxx LP Custom[Bill Lawrence L-500XL Set], K.Yairi Classic '81, CoffinCase BloodDrive, H&K WarpFactor, Digitech DigiVerb/BadMonkey, Ibanez de7, Danelectro CoolCat[18V], Marshall avt20x, Shure Beta57A/Beta58A
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız