Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 12.10.2008 15:27 Mesaj konusu: ANK:Sat A.Brushlı Sol Cort X2 & Laguna Case (200 Ytl)
Merhabalar 2006 Temmuz ayında Ankara Gür Müzikten sıfır olarak almış olduğum solak Cort X2 gitarımı yeni gitar aldığım ve de borçlarımı kapatmak istediğim için satıyorum.Azıcık renk takıntım olduğundan gitarın akor burgularını ve potans knoblarını siyah ve metal kaliteli malzemelerle değiştirdim.Gitarın üzerinde Dimarzio Cliplock askı klipsleri vidalı halde bulunmaktadır.2-3 ay kadar önce de yakından tanıdığım bi abim kasaya airbrush yaptı sağolsun ,alttaki kendi boyası kazınmadı üstünden yapıldı.Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere Düşük tuningte çaldığım için üstünde ErnieBall 0.11-0.52 mm.lik takım vardır ve bu yüzden arkaya bir yay daha eklettim ve diğer yaylardan 1 tanesi paslanmıştı onu da yenisiyle değiştirdim.2 yıllık olduğundan göze batmayan ufak tefek çizikler tabi ki var.Aksamlarında ve teknik özelliklerinde hiçbir kusur yoktur.Alacak olan arkadaşın içi kesinlikle inanılmaz rahat edecektir.Burada çok mal sattım ve herkesten defalarca teşekkürler aldım.Temizlik ve güven konusunda.Ayrıca yanında Laguna Hard-Case.i de veriyorum.Onun da özelliği 2 tarafı simetrik olduğu için hem solak hem normal sağ gitarlara uyum sağlamasıdır.Cort X ve Ibanez RG serisi gitarlara sağ-sol farketmeden tam uyum sağlamaktadır.Yaptığım bu kadar masrafı göz önünde bulundurarak iyi bir fiyat çektiğimi düşünüyorum.Ankara içi elden teslim ederim.Hoşçakalın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız