Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Çok fazla anlatmaya gerek yok. Mesa Boogie F30 kombo. 2 kanal ve bir de boost seçeneği var. Uzun yaylı reverb tankı, 1X12" Celestion V30 hoparlör... Footswitch mevcuttur. Temiz durumdadır.
Tanıdık, buranın eski kullanıcılarına taksit yapabilirim. Elinizde temiz Blues Jr, Blues Deluxe, Classic 30, JCM900, JCM2000, TM60, H&K varsa onlarla da takas yapabilirim.
Teşekkürler _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop>>Fulltone Clyde Wah>>Plant Waves Tuner>>Keeley Mod TS9>>Fulltone Deja Mini Vibe>>MXR Phase100>>Maxon AD80>>Mesa Boogie F30
Sahalarda nadir rastlanan hareketlerden birine tanık oluyoruz. Dakikalar 80'i gösterirken Avni Aker stadyumunda derin bir sessizlik var. Nefesler tutuldu...
Abi bu ne?
O değil de H&K Switchblade 100 Head AMP! Diyorum ve susuyorum. He bi de Fender Twin Reverb'e FULLTONE OCD diyorum gene susuyorum...
Artık bu amansız serüvene bir dur desen Emrecim...Sattığın amfiye tapanlar var burda. Kullanma kılavuzunu kutsal kitap olarak benimsemiş tipler... _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp
Artık lüks olmaya başladı elimdekiler. _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop>>Fulltone Clyde Wah>>Plant Waves Tuner>>Keeley Mod TS9>>Fulltone Deja Mini Vibe>>MXR Phase100>>Maxon AD80>>Mesa Boogie F30
Teşekkürler Roadking, teklifin çok güzel ama evde rack sistem kullanmam neredeyse imkansız.
Sanırım takas konusunda aklımda ne olduğunu daha net ifade etmem gerekiyor; pek çok takas teklifi geldi zira.
Müzik harici başka planlarım olduğu için elimdeki bu güzel aleti yine 1X12 bir lambalı ampli veya kendine bir yer edinmiş güzel transistörlü bir ampli ile takas ederek, hem bir miktar finansman sağlamayı hem de amplisiz kalmamayı hedefliyorum. Umarım açıklayıcı olmuşumdur. _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop>>Fulltone Clyde Wah>>Plant Waves Tuner>>Keeley Mod TS9>>Fulltone Deja Mini Vibe>>MXR Phase100>>Maxon AD80>>Mesa Boogie F30
Bunu alan kişi, PRS Goldtop'ı 100 dolar indirimle alabilir. Phaser'ı ise 40 dolar indirimle alabilir. Mesa+PRS kombinasyonu yakalamak için güzel bir kampanya. _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop>>Fulltone Clyde Wah>>Plant Waves Tuner>>Keeley Mod TS9>>Fulltone Deja Mini Vibe>>MXR Phase100>>Maxon AD80>>Mesa Boogie F30
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız