Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - (ist) Satılık Takaslık USA Fender(700usd) ve ekipman
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

(ist) Satılık Takaslık USA Fender(700usd) ve ekipman
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ozguryurtoglu

MesajTarih: Cmt 13.09.2008 17:11    Mesaj konusu: (ist) Satılık Takaslık USA Fender(700usd) ve ekipman Alıntıyla Cevap Ver

Fender Strat Plus: 1200dolar yerine 1440lira SATILDI
* 93 model
* rosewood tuşe
* maple neck
* alder body
* vişne kırmızısı
* roller nut
* lace sensor gold pickups
* deluxe bridge
* fender kilitli burgular
* orjinal molded fender plus hardcase
modifiyesiz tamamıyla orjinaldir. arka tarafında kemer aşındırması dışında oldukça temiz durumda. tok bir tonu var. zaman içinde bakımları yapılmış güzel kurumuş bir fender. tavsiye ederim.

Modifiyeli Fender Highway Strat : 900dolar yerine 700dolar
* 2002 model
* rosewood tuşe
* maple neck
* alder body
* transparan cell. cila
* dimarzio pickups
* 3 yollu switch
* 6noktalı vintage bridge
*
elime takasla geçti. alırken gövdenin orjinalliğinden şüpeliydim zira ilk defa bu renk transparan bir gövde görüyorum. satan arkadaş da emin değil ama büyük bir ihtimalle özel olarak bu hale getirilmiş üzeri cilalanmış. sapı gövdeyi ayırıp baktım orjialdir. ayrıca köprüde fastrack 2, ortada HS3, neckte yjm dimarzio manyetik ve 3 yollu switch takılmış. noiseles ve sert karakterli bi gitar olmuş. fiyatına ve modeline göre oldukça kaliteli bir fender.

Manuel Rodriguez Cutaway mod. C klasik gitar: 350lira SATILDI
* özellikleri asağıdaki fotoların birinde yazıyor
* hardcase

ilk profesyonel gitarım. zamanında pera müzikten 1500dolara almıştım. özellikle tesisattaki performanı çok iyidir. deluxe prempı var. klasik gitarı bıraktığım için 5 senedir kullanmıyorum. burguların olduğu bölüm tamir gördü. tünelde ekrem usta onarmıştı şu an problemi yok.. uzun süre kullanılmadığı için genel bir bakım istiyor

mxr auto q: 130lira
alternatif sound arayışı içinde olanlar için kullanışlı bir pedal tuşeye göre tepki veriyor

rocktron hush: 70lira
drivelarda gürültü problemi yaşayanlara tavsiye ederim tondan ve sustainden fazla kayıp olmadan neredeyse tamamını temizliyor

ehx big muff: 50lira SATILDI
açıklaya gerek yok herhalde bildiğimiz big muff. usa versiyonu kozmetiği temiz değil pil kapağı kayıp

super fly sd-9: 30lira SATILDI
el yapımı. yoğun drivelar için tasarlanmış. takastan gelmişti yerine göre fena değil ama ben pek sevmedim

marshall ms2: 40 lira SATILDI
evde pratik yapmak isteyenler için overdrive ve clean tonlar veren ufaklık

el yapımı kulaklık amfisi:30lira
600ohmluk kulaklığımı tam kapasite kullanabilmek için yaptırmıştım. yeni sistemimde ihtiyacım kalmadı. kulaklıktan bilgisayardaki sesleri daha doğru duymak isteyenler için.

çok iyi bir teklif gelmezse fender plus takaslık değildir. diğeri hem satılık hem takaslıktır. takasta değerleri bir miktar fazla tutulacaktır.

bol müzikli günler

En son ozguryurtoglu tarafından Cmt 15.11.2008 14:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
papirus
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 15.09.2008 1:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostum düşünürsen ilk ürüne yani fender strat plus ile linkte olan ürünü takas edebilirim eger isstersen ban telden ulaş tel:05558429210 murat yıldırım
http://www.sahibinden.com/amerikan_ovation_klasik_gitarWQQaXQQ10595941WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozguryurtoglu

MesajTarih: Pts 15.09.2008 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

papirus demiş ki:
dostum düşünürsen ilk ürüne yani fender strat plus ile linkte olan ürünü takas edebilirim eger isstersen ban telden ulaş tel:05558429210 murat yıldırım
http://www.sahibinden.com/amerikan_ovation_klasik_gitarWQQaXQQ10595941WQQpXQQdisplayitem

bu gitar için fender plus ı veremem diğerini düşünürsen konuşalım
evrenozlu

MesajTarih: Sal 16.09.2008 13:28    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver

transparan fender için talibim hocam satılmadıysa eğer. elimde mexico fender var floyd rose lu kilit sistemli ve tertemiz. eğer takas düşünürsen evrenozlu@hotmail.com msnim 533 207 0922 de telefonum. cevabını bekliyorum.teşekkür ederim
Başa dön
ozguryurtoglu

MesajTarih: Sal 16.09.2008 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

elime transparan fender hakkında aldığım arkadaştan bir önceki sahibinden bilgiler geçti
manyetikleri dimarzio fast track 2 ve diğerleri hs3 3 yollu switch takılmış
ozguryurtoglu

MesajTarih: Sal 16.09.2008 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eski ilanlarımı takip edenler floydrose sevmediğimi bilirler. bu sefer üst düzey olmak şartıyla (çin endonezya uzak doğu benden uzak olsun) floydrose lu gitarları kabul ediyorum.
ozguryurtoglu

MesajTarih: Prş 18.09.2008 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son ozguryurtoglu tarafından Prş 30.10.2008 21:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ozguryurtoglu

MesajTarih: Prş 25.09.2008 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hw1 fender bayrama kadar ayirtilmistir
spontane

MesajTarih: Prş 25.09.2008 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer ayırtan arkadaş almaz ve sende 2006 USA Gibson Les Paul Studio ile takas düşünürsen (yani üstüne para vermeyi kabul edersen) transparan için, etmezsen Plus için görüşelim..

Ya da sen ekle istersen ayrıntılı bi konuşma yapalım.. fatalitia@hotmail.com
Lityum

MesajTarih: Prş 25.09.2008 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fender plus için özel mesaj attım bilginize
Başa dön
ozguryurtoglu

MesajTarih: Cum 26.09.2008 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lityum demiş ki:
fender plus için özel mesaj attım bilginize

cevapladim tesekkurler
mitrovica

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ozguryurtoglu demiş ki:
elime transparan fender hakkında aldığım arkadaştan bir önceki sahibinden bilgiler geçti
manyetikleri dimarzio fast track 2 ve diğerleri hs3 3 yollu switch takılmış

ılk sahıbıyım bu gıtarın Very HappyVery Happy koprude fastrack 2 , ortada HS3 neckte yjm vardır.. gıtarın tum aksamları orjınaldır.. almanyadan getırmıstık :d butun parcalarını tek tek ayarlamıstım... govdeyı de kendım yaptım.. asıl rengı kemık ıdı.. transparan cıla yaptım cunku dıger metalık boyalar tahtaya zarar verebılır dıye dusundum.. gayet hos bır goruntu de oldu :d asıl bunların ustunde custom shop 54 manyetık fender setı vardı :d tonlar ınanılmazdı.... klavyesı de oldukca rahat bır gıtardı.. alacaklara tavsıye ederım.. bu arada arkadasıma aldırmaya calısıyorum Very Happy umarım ıkna olurda eskı kuzumu gerı alırım Very Happy
Başa dön
ozguryurtoglu

MesajTarih: Cum 10.10.2008 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hw1 i ayıran arkadaştan ses çıkmadı tekrar satıştadır. aynı zamanda işime yarayacak ekipmanla takas devam ediyor
ozguryurtoglu

MesajTarih: Pts 13.10.2008 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

edit ...

En son ozguryurtoglu tarafından Pts 13.10.2008 15:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ozguryurtoglu

MesajTarih: Pts 13.10.2008 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pedallar ve profesyonel elektro klasik gitar eklenmiştir
jackalkoray

MesajTarih: Pts 13.10.2008 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

klasik gitar gerçekten çok iyi fiyata eğer teknik bir kusuru yoksa özellikle sapta eğilme burulma gibi gitara talibim
Başa dön
alpersarpan

MesajTarih: Pts 13.10.2008 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

özel mesaj attım
Başa dön
ozguryurtoglu

MesajTarih: Pts 13.10.2008 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hush, big muff ve sd9 ayırtılmıştır
symbolc99

MesajTarih: Pts 13.10.2008 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

om attım.ayırma durumu kalkarsa haberm olsun lutfen..

http://www.turkrock.com/ftopic97734.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozzy_fender

MesajTarih: Sal 14.10.2008 0:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ö.m. attım

Hughes & Kettner Tour Reverb Combo / Analog pedallar
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız