Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 13.10.2008 16:58 Mesaj konusu:
Duyduğum bir habere göre -ki %90 doğru- Tekken 6 XBOX 360'a da çıkacakmış. Devil May Cry 4, Soul Calibur serisi derken, Tekken 6'da X BOX 360'a geliyor. X BOX almam için sebepler çoğalıyor. Ama bir yandan da deli gönül God of War 3 oynamak istiyor çıkınca. İnşallah God of War 3 de X BOX 360'a çıkar (gerçi oyunu sony yapıyor, %99.9 çıkmaz). _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.
Tekken dedimmi aklıma ilk gelen şey Paul un yumruğunun alevlenip adama bi kodummu 100 metre uçuruş ve nakavt ediş hareketidir ki bu numarayla çok kişinin eline vermişliğimde vardır Hey gidi ps zamanları... _________________ Terk-i Mesken...
Tarih: Cum 17.10.2008 20:11 Mesaj konusu:
Adamım dır Paul, Kazuya Mishima ile. Geri yön tuşuna basıp, iki yumruk tuşuna bastın mı hayvan gibi geçiriyor adama. Mycen'in de dediği gibi anında nakavt. Ürre diye bağırıyordu Tekken 3'de o hareketi çekerken. Tekken 5'de bir şey duymadım. _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız