| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
OnurBattal

Kayıt: Jul 26, 2004 Mesajlar: 949 Nerden: Manhattan, New York
|
Tarih: Pts 13.10.2008 1:54 Mesaj konusu: IST/ANK: Satilik Charvel Jackson Model 4 Elektrogitar |
|
|
Charvel Jackson Model 4 Elektro Gitar. Bulunmasi neredeyse imkansiz harika bir vintage gitar. Gece mavisi ve klavyede sharkfinler var. 1 Hambucker 2 Single. Oldukca temiz.
Su an alacaginiz herhangi bir amerikan jackson kadar tatmin edecektir.
Ebay de birkac ayda bir dusen ve 500 dolar civarlarinda alici bulan bir alet.
Yine ebay fiyatindan 500 dolar diyorum. Orjinal Jackson Hardcase ile birlikte tremolo kolo mevcut.
Takas teklifleri olabilir. Buradan om yolu ile ulasabilirsiniz.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
shnicx

Kayıt: Feb 14, 2007 Mesajlar: 702 Nerden: Zonguldak [Ev] Denizli [Okul]..
|
Tarih: Pts 13.10.2008 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
Harika bir gitarmış. Zamanında benimkini almadan bunun model 6larından istiyordum çok, tereddüt ettik almadık sonra ama param olduğunda edineceğim gitarlardan bu charveller. İyi satışlar  _________________ İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 250 karakterlik bir limit vardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
huntam

|
Tarih: Pts 13.10.2008 2:29 Mesaj konusu: |
|
|
| ö.m. attım. |
|
| Başa dön |
|
 |
cocktaill

|
Tarih: Pts 13.10.2008 11:21 Mesaj konusu: dcharvel |
|
|
| öz attım |
|
| Başa dön |
|
 |
the_guitarist

Kayıt: Sep 29, 2005 Mesajlar: 237 Nerden: Kocaeli/İstanbul
|
Tarih: Pts 13.10.2008 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gitarın bi fanı olarak yazayım dedim hazır yukarıdayken ....Alıp alabileceğiniz bütün ibanezlere Ve jacksonların büyük bir çoğunluğuna rest çekeceğim 2 yegane gitardan biridir biride shnicx dediği model 6 dır o yekparedir zaten(bolt on uda üretildi ama ) Bu hayalimi bir kaç kez de denemiş bulunmaktayım yoksa nasıl hayranı olacam benim gibi çok ince saplar sevmeyen ama olabildiği kadar ince olmasını isteyen bir insansanız bu gitar tam bir virtüözite gitarı gibi geliyor hat safhada akord kaçırmam edası ile bolcana tremolo ile oynayabiliyorsunuz hem hafifliği hemde çalım kolaylığı açısından muhteşem bir gitar.
YEK EKSİ YÖNÜ
Switch kontrolü zor olan bir gitardır ciddi alışkanlık istiyor yani ben malmsteen gibi switch manyağıyım diyen adamın kesinlikle dokunmaması gereken bir gitar:D (bu sadece normal kullanıcılar için geçerli)
Eğerki farklı kullanımlar istiyorsanız kombinasyon özgürlüğünüz sınırsız aklınıza esen kombinasyonu uygulayabilirsiniz .......
şimdi sıra teklifimde yaklaşım harcadığım paradan 250 lira zarar ederkten elimdeki framusu takas olarak öneriyorum ve üstüne sm 58 imide veriyorum fiyatlara bakacak olursan onur bana salak diyebilirsin ama bu gitarı gerçek istiyenlerden olarak ben kesinlikle bi hayalin gerçekleşmesi diyorum .......
bu takas büyük bir ihtimalle olmaz gibime geliyor ama alacak arkadaşlara söyleyeyim sapı tamir edilmiş m4 ler bile 250$ dan aşağı satılmıyor.... _________________ İMZA |
|
| Başa dön |
|
 |
XENTRIX

|
Tarih: Pts 13.10.2008 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
ankara ist yazmışsın ankaraya gelirseniz eğer gitara bi bakmak isterim alıcı olabilirim. ö.m atarsanız sevinirim. _________________ GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS-------------------------ne sen benim üzerimdesin ne ben senin altındayım,,, ben senin kadar büyüğüm sen de benim kadar küçüksün |
|
| Başa dön |
|
 |
OnurBattal

Kayıt: Jul 26, 2004 Mesajlar: 949 Nerden: Manhattan, New York
|
Tarih: Pts 13.10.2008 12:43 Mesaj konusu: |
|
|
ARkadaslar cok fazla ozel mesaj geldi. Hepsine cevap olarak yaziyorum,
Gitari uzun zamandan beri bir arkadasim istemekteydi ilani gorunce herkesten once el koydu malesef
Night slash rain oluyor bu insan.
Herkese tesekkur ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Pts 13.10.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
red edilemeyecek bi teklif yaptım  |
|
| Başa dön |
|
 |
cocktaill

|
Tarih: Pts 13.10.2008 13:59 Mesaj konusu: ?? |
|
|
| merak ettim ne teklif ettin slash rain |
|
| Başa dön |
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Pts 13.10.2008 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
| 2 hafta ukrayna tatili |
|
| Başa dön |
|
 |
XENTRIX

|
Tarih: Pts 13.10.2008 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
hahah:D kardeş gitarı bana ver ukraynayı buraya getiriyim:d ukrayna moldova rusya istersen birleşmiş milletler gecesi ayarlayım _________________ GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS-------------------------ne sen benim üzerimdesin ne ben senin altındayım,,, ben senin kadar büyüğüm sen de benim kadar küçüksün |
|
| Başa dön |
|
 |
cocktaill

|
Tarih: Pts 13.10.2008 16:50 Mesaj konusu: |
|
|
geçen ay kievdeydim
gitme
ben st petersburg önersem alır mıyım gitarı |
|
| Başa dön |
|
 |
dethklok

|
Tarih: Pts 13.10.2008 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
bu gitar japon üretimi mi? _________________ Ibanez PGM301, Fender USA Lonestar Stratocaster, Gibson Les Paul Studio...
Randall RG50TC...Sansamp Triac, Line6 Uber Metal, Mxr M108, Mxr ZW44, Add+ Comptainer, Digitech Digidelay, Boss TU-2, Behringer DR-100, Morley Bad Horsie II, Boss FV50... |
|
| Başa dön |
|
 |
ex_deep_purple

|
Tarih: Pts 13.10.2008 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
| evet japon |
|
| Başa dön |
|
 |
XENTRIX

|
Tarih: Pts 13.10.2008 19:27 Mesaj konusu: |
|
|
| dethklok demiş ki: | | bu gitar japon üretimi mi? |
moldova:D _________________ GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS_GALLOWS-------------------------ne sen benim üzerimdesin ne ben senin altındayım,,, ben senin kadar büyüğüm sen de benim kadar küçüksün |
|
| Başa dön |
|
 |
|