| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Requi_em

Kayıt: Oct 13, 2007 Mesajlar: 383 Nerden: İçel/YugiohMarket.com
|
Tarih: Pts 13.10.2008 18:55 Mesaj konusu: KİLİT!!! |
|
|
başlık silinsin. _________________ Satılık İbanez Jem777 SK
http://www.turkrock.com/ftopic95961.html
Satılık orjinal Yu-gi-oh! oyun kartları!
En son Requi_em tarafından Cum 17.10.2008 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Pts 13.10.2008 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
| gerçekten çok guzel gitar, ama turkiye de tek olduğunu sanmıyorum, 89 modelini istanbul da bir arkadaşa satmıştım, ama gerçekten cok tatlı gitardır, sapta ve govde-sap birleşim yerinde onemli sorun yoksa ömür boyu kullanılır. |
|
| Başa dön |
|
 |
Requi_em

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 15:20 Mesaj konusu: |
|
|
Buralarda olduğunu hiç tahmin etmiyordum (:
Dediğin gibi ömürlük bir gitar.Umarım değerini bilecek birine gider.
Roland VG-99 ile takas edebilirim.
Gibson Zakk Wylde modellerle takas edebilirim. _________________ Satılık İbanez Jem777 SK
Satılık orjinal Yu-gi-oh! oyun kartları! |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

Kayıt: Jun 19, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: izmir - eskişehir
|
Tarih: Çrş 15.10.2008 18:14 Mesaj konusu: |
|
|

Bu gitarın aynısından kaç tane var bilmiyorum fakat bir tanesi tanıdğım bir arkadaşıma ait.
Ayrıca çok güzel bir gitar,eski jem 777 ve jem 77 serilerine bayılıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Chucky_ychucky

|
Tarih: Cum 17.10.2008 0:53 Mesaj konusu: |
|
|
millet sakın bu mersinli çingenle iş- miş yapmayın bu gitarı ben 1380$ usadan aldım bu elamana tek kargo parasıda almışsızdır adamın tek derdi bişeyi 1 e alıp 2 ye satmaktır bir sürü fake msni vardır dikkat edin bende bile 2 msni var
daha öncede umutun sırtından kartlarla para kazanmaya çalışmştır umut zamanında en iisini yapmış almamakla, aynı şeyi bana yaptı bizde aldık zamanında yazıktır günahtır dedik para almadan gönderdik kartların parasını ödemedi
gitarı aldığımız zamanda zaten 1750 ytl tuttu 1350 ytl gönderdi mönderdi allahtan gitarı göndermemişiz onuda üstüne yatıcakmış
sakın ola bu çingeneyle iş yapmayın,, hala 100ytl kart borcu vardır ,şimdi der 100ytl için bunları yapıosun o kadarda rahattır kendisi, isterse 1 ytl olsun, o para benim umrumda bile olmaz, milyarlarla uğraşıoruz , ama başka adamlar atlamasın yanmasın bu çingeneye
ahanda inanmayanlar için gitrı aldığım link winner: chuckychucy212 benim
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300242923978
tekrar diorum bu adamları burda barındırmayın, _________________ EsP |
|
| Başa dön |
|
 |
Requi_em

|
Tarih: Cum 17.10.2008 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili turkrock ahalisi.
Gereken cevabı bu adama gerekli yerde verdim.
Burda da tekrarlamama gerek yok.
Tek bilmeniz gereken bu yazdığı şeyleri 100 YTL için yaptığıdır.
Kendisini zarara sokmamak için 1 yıl önce verdiğim siparişi 1-2 ay önce aldım.Sipariş verdiğim zamanlarda tabiki almam gerekiyordu ama 1 yıl sonra Türkiyeye gelebildi.Bende hakkımda kötü düşünmemesi için o malı aldım.100 liradır bu mal.
Onun parasını ödeyemediğim içindir bu yazdıkları.
Nekadar kişiliksiz bir insan olduğunu 100 lirayla anlayabiliyoruz bu tarz insanların.
Parasını vereceğimi ısrarla söylememe rağmen bu çingeneliği yapmıştır.
Herkesden özür dilerim kendi adıma. _________________ Satılık İbanez Jem777 SK
|
| Başa dön |
|
 |
padawan01

|
Tarih: Cum 17.10.2008 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
| 100 lira diyorsun ama gitarı 2 katı fiyatına kaktırıyorsun yazık günah . |
|
| Başa dön |
|
 |
Maniaq_ElectrO

|
Tarih: Cum 17.10.2008 2:36 Mesaj konusu: |
|
|
Yorumsuz her iki tarafında kendine göre haklı yanları var.... |
|
| Başa dön |
|
 |
MrSamwise

Kayıt: Sep 05, 2007 Mesajlar: 243 Nerden: Avrupa yakası/İstanbul
|
Tarih: Cum 17.10.2008 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
çağkana (chucky_ychucky) kişiliksiz insan diyenin alnı karışlanır.Adam hiç komisyon almadan kaç kişiye gitar getirdi.BU requi_em denen sahsiyetsizin ne denli sahtekar bi adam olduğun zaten bi süreliğine başlığı kapattığından belli.Olaya bizzat şahit oldumda bu kadarda olmaz dedirten şeyler ya.Bazı adamlar(adamda denmez gerçi) hakikaten böyle toplu sitelerde barındırmayacaksın.Gitarı bi süreliğine satmıycan yarın öbür gün olay soğuduktan sonra satıcan he.Ayıptır bu denli çirkeflik olmaz.
Gitarı nasıl 1 sene önce almış adam çağkanın verdiği linkte ne zaman alındığı yazıyor.Göz göre göre yalan söyleme bari.
Sevgili turkrock ahalisi sırf üç beş çoluk çocuk(artık çoluk çocuk diyorum) mutlu olsun diye adam bazen zarara girerek yurt dışından gitarlar getirtti.Üç kuruş komisyon istemedi.Bİ dünya zarar etti.Hala daha zarar ettiği şeyler oluyor.BU adam kalkıp 100 liranın derdine düşecek adammıdır.Bu adama hatta hayatımda gördüğüm en temiz en güzel insanlardan birine kalkıpta beş para etmez terbiyesizin teki şahsiyetsiz çingene dediğini görünce beynimden vurulmuşa döndüm çok sinirlendim.
İnsanları kandırmak bu kadar kolay değil.Git çoluk çocuk kandır sen requi_em.İnsanlarada b.k atarken özellikle çağkana 3 kere düşün.Böyle bi insana kişiliksiz demene izin vermezler.Ona göre ayağını denk al... |
|
| Başa dön |
|
 |
raistlin17

|
Tarih: Cum 17.10.2008 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
Madem kendinden o kadar eminsin ne diye ilani kapattin ki? Adam soyledigi seyleri Ebay araciligiyla da dogrulamis,yavuz hirsizlik yapma en azindan ha  _________________ Jackson SL1 |
|
| Başa dön |
|
 |
Requi_em

|
Tarih: Cum 17.10.2008 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
olayı bilip bilmeden yorumlamayın.insan gibi konuşun.
dikkat etde alnın karışlanmasın..
ortada bir yanlış anlama oldu ve çağkanla bunu gece çözdük.her iki tarafda gerildiği için yalan yanlış suçlamalar oldu.ben kendisine söyleyeceğimi söyledim.
1 yıl önceki siparişin gitar olduğunu nerden çıkardın akıllı zeki arkadaşım?
ortaya laf atma olsunda hepiniz sıraya girersiniz zaten.şahsiyetsiz insan görmek isteyen aynaya baksın önce.adamın asabını bozmayın.
yedirirler o lafları adama mrsamwise efendi.
insanları boş yere rahatsız ettiğim için herkesden özür diledim ve başlığın kapanmasını istedim.
gitarı ister şimdi satarım ister 10 gün sonra ister 10 ay sonra.tasası senin gibi akıllılara düşmesin.
kendi işine bak diyecemde nekadar boş beleş insan olduğun belli.. _________________ Satılık İbanez Jem777 SK
|
| Başa dön |
|
 |
|