Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - KİLİT!!!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

KİLİT!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Requi_em

MesajTarih: Pts 13.10.2008 18:55    Mesaj konusu: KİLİT!!! Alıntıyla Cevap Ver

başlık silinsin.

En son Requi_em tarafından Cum 17.10.2008 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
night_slash_rain

MesajTarih: Pts 13.10.2008 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçekten çok guzel gitar, ama turkiye de tek olduğunu sanmıyorum, 89 modelini istanbul da bir arkadaşa satmıştım, ama gerçekten cok tatlı gitardır, sapta ve govde-sap birleşim yerinde onemli sorun yoksa ömür boyu kullanılır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Requi_em

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buralarda olduğunu hiç tahmin etmiyordum (:
Dediğin gibi ömürlük bir gitar.Umarım değerini bilecek birine gider.

Roland VG-99 ile takas edebilirim.
Gibson Zakk Wylde modellerle takas edebilirim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cevat_kelle

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gitarın aynısından kaç tane var bilmiyorum fakat bir tanesi tanıdğım bir arkadaşıma ait.

Ayrıca çok güzel bir gitar,eski jem 777 ve jem 77 serilerine bayılıyorum Smile
Başa dön
Chucky_ychucky

MesajTarih: Cum 17.10.2008 0:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

millet sakın bu mersinli çingenle iş- miş yapmayın bu gitarı ben 1380$ usadan aldım bu elamana tek kargo parasıda almışsızdır adamın tek derdi bişeyi 1 e alıp 2 ye satmaktır bir sürü fake msni vardır dikkat edin bende bile 2 msni var

daha öncede umutun sırtından kartlarla para kazanmaya çalışmştır umut zamanında en iisini yapmış almamakla, aynı şeyi bana yaptı bizde aldık zamanında yazıktır günahtır dedik para almadan gönderdik kartların parasını ödemedi
gitarı aldığımız zamanda zaten 1750 ytl tuttu 1350 ytl gönderdi mönderdi allahtan gitarı göndermemişiz onuda üstüne yatıcakmış
sakın ola bu çingeneyle iş yapmayın,, hala 100ytl kart borcu vardır ,şimdi der 100ytl için bunları yapıosun o kadarda rahattır kendisi, isterse 1 ytl olsun, o para benim umrumda bile olmaz, milyarlarla uğraşıoruz , ama başka adamlar atlamasın yanmasın bu çingeneye

ahanda inanmayanlar için gitrı aldığım link winner: chuckychucy212 benim

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300242923978

tekrar diorum bu adamları burda barındırmayın,
Requi_em

MesajTarih: Cum 17.10.2008 1:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili turkrock ahalisi.
Gereken cevabı bu adama gerekli yerde verdim.
Burda da tekrarlamama gerek yok.
Tek bilmeniz gereken bu yazdığı şeyleri 100 YTL için yaptığıdır.
Kendisini zarara sokmamak için 1 yıl önce verdiğim siparişi 1-2 ay önce aldım.Sipariş verdiğim zamanlarda tabiki almam gerekiyordu ama 1 yıl sonra Türkiyeye gelebildi.Bende hakkımda kötü düşünmemesi için o malı aldım.100 liradır bu mal.
Onun parasını ödeyemediğim içindir bu yazdıkları.
Nekadar kişiliksiz bir insan olduğunu 100 lirayla anlayabiliyoruz bu tarz insanların.
Parasını vereceğimi ısrarla söylememe rağmen bu çingeneliği yapmıştır.
Herkesden özür dilerim kendi adıma.
Başa dön
padawan01

MesajTarih: Cum 17.10.2008 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

100 lira diyorsun ama gitarı 2 katı fiyatına kaktırıyorsun yazık günah .
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Cum 17.10.2008 2:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy Yorumsuz her iki tarafında kendine göre haklı yanları var....
Başa dön
MrSamwise

MesajTarih: Cum 17.10.2008 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çağkana (chucky_ychucky) kişiliksiz insan diyenin alnı karışlanır.Adam hiç komisyon almadan kaç kişiye gitar getirdi.BU requi_em denen sahsiyetsizin ne denli sahtekar bi adam olduğun zaten bi süreliğine başlığı kapattığından belli.Olaya bizzat şahit oldumda bu kadarda olmaz dedirten şeyler ya.Bazı adamlar(adamda denmez gerçi) hakikaten böyle toplu sitelerde barındırmayacaksın.Gitarı bi süreliğine satmıycan yarın öbür gün olay soğuduktan sonra satıcan he.Ayıptır bu denli çirkeflik olmaz.

Gitarı nasıl 1 sene önce almış adam çağkanın verdiği linkte ne zaman alındığı yazıyor.Göz göre göre yalan söyleme bari.

Sevgili turkrock ahalisi sırf üç beş çoluk çocuk(artık çoluk çocuk diyorum) mutlu olsun diye adam bazen zarara girerek yurt dışından gitarlar getirtti.Üç kuruş komisyon istemedi.Bİ dünya zarar etti.Hala daha zarar ettiği şeyler oluyor.BU adam kalkıp 100 liranın derdine düşecek adammıdır.Bu adama hatta hayatımda gördüğüm en temiz en güzel insanlardan birine kalkıpta beş para etmez terbiyesizin teki şahsiyetsiz çingene dediğini görünce beynimden vurulmuşa döndüm çok sinirlendim.

İnsanları kandırmak bu kadar kolay değil.Git çoluk çocuk kandır sen requi_em.İnsanlarada b.k atarken özellikle çağkana 3 kere düşün.Böyle bi insana kişiliksiz demene izin vermezler.Ona göre ayağını denk al...
Başa dön
raistlin17

MesajTarih: Cum 17.10.2008 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Madem kendinden o kadar eminsin ne diye ilani kapattin ki? Adam soyledigi seyleri Ebay araciligiyla da dogrulamis,yavuz hirsizlik yapma en azindan ha Smile
Requi_em

MesajTarih: Cum 17.10.2008 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olayı bilip bilmeden yorumlamayın.insan gibi konuşun.
dikkat etde alnın karışlanmasın..
ortada bir yanlış anlama oldu ve çağkanla bunu gece çözdük.her iki tarafda gerildiği için yalan yanlış suçlamalar oldu.ben kendisine söyleyeceğimi söyledim.
1 yıl önceki siparişin gitar olduğunu nerden çıkardın akıllı zeki arkadaşım?
ortaya laf atma olsunda hepiniz sıraya girersiniz zaten.şahsiyetsiz insan görmek isteyen aynaya baksın önce.adamın asabını bozmayın.
yedirirler o lafları adama mrsamwise efendi.

insanları boş yere rahatsız ettiğim için herkesden özür diledim ve başlığın kapanmasını istedim.
gitarı ister şimdi satarım ister 10 gün sonra ister 10 ay sonra.tasası senin gibi akıllılara düşmesin.
kendi işine bak diyecemde nekadar boş beleş insan olduğun belli..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız