Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Sep 15, 2005 Mesajlar: 399 Nerden: from everywhere you imagine
Tarih: Sal 14.10.2008 0:09 Mesaj konusu: Satılık Behringer Gmx-210 gitar amplisi 60 Watt
en kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim ampli çok iyi durumdadır özelliklerinden bahsedecek olursak. bildiğiniz gdi-21 analog modelleme var çift gdi-21 modelleme. 99 dijital efekt ve tuneri mevcut. çift orjinal italyan yapımı jensen hoparlörleri var stereo bir ampli ev kayıtları ve özelliklede bar programları için biçilmiş kaftan. konserlerdede ideal mikrofonlamasanız bile line-out çıkışı çok kaliteli gürül gürül ton alırsınız. orjinal footswitch i ile birlikte,
alıcak arkadaşlara çok uygun anlaşmalı kargo ile otobüsle veya ptt ile sorunsuz sıkıntısız ve ekonomik bir biçimde yollarım tonla alışveriş yaptım siteden.
Kayıt: Sep 15, 2005 Mesajlar: 399 Nerden: from everywhere you imagine
Tarih: Sal 14.10.2008 2:03 Mesaj konusu:
ampli bi süreliğine symbolc99 nickli arkadaşa ayırtılmıştır. en kısa zamanda gelişmelerden haberdar edeceğim. _________________ coming soon....now in obsession.
Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 227 Nerden: Ankara, Aydın, İzmir, Bangkok, Newcastle, Long Island, Frankfurt
Tarih: Çrş 15.10.2008 0:07 Mesaj konusu:
rockson strat kasa elektro gitar var hocam takas dusunurmusun ama uste 200 ytl isterim, bide gitara guzel bi animda tornavidayla daldiydim ama o kadar kusur kadi kizindada olr...
saka yapiyorum... ii satislar. bu kadar uzakta olmasan almayi dusunurdum...
matthew,,, _________________ Fender highway blues,fender american deluxe,charvel sg450,gibson fxlp,esp ac200, takemine dr45,warwick cz3,boss me-30,pearl master series,envai cesit zil,abur cubur caklar,bilimum pena bide ben...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız