Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Alınık Bora Uslusoy Gitar Metodu!(Ç.kale)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Alınık Bora Uslusoy Gitar Metodu!(Ç.kale)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ardre4m

MesajTarih: Pts 13.10.2008 23:02    Mesaj konusu: Alınık Bora Uslusoy Gitar Metodu!(Ç.kale) Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar sıfırını alıcaktım ancak bunda ciizk vuruk vs şeyler kitapta olamıyacagı icin hic bi sayfası eksik olmayan bu metodu arıyorum
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=716&gid=291 aradıgım metod bu varsa birinin elinde uygun fiata alırım Smile olmazsa sıfır alıcaz

SAYGILAR!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WildChild13

MesajTarih: Pts 13.10.2008 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Solo gitar metodu var istermsn Very Happy

-_-_Voodoo Child-_-_
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mstern

MesajTarih: Sal 14.10.2008 1:25    Mesaj konusu: b.u. Alıntıyla Cevap Ver

baba bende var ve sayfası dahi açılmadı hediye gelmişti... evimin altında mng kargo var eğer ordada varsa direk yollarım sana...paranında lafı olmaz...sadece kargoyu ödemeli yollarım=))) adresini yolla bana ertesi gün elinde bil kitabı..
Başa dön
mstern

MesajTarih: Sal 14.10.2008 7:18    Mesaj konusu: kitap Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar birsürü özel mesaj gelmiş...sanırım yanlış anlaşıldım...

KİTAP SATILIK DEĞİL!!! ilan sahibi arkadaşa hediyedir...eğer adres için dönmezse ilk mesaj atana göndericem...sadece mng kargo ile karşıdan ödemeli olarak...

Bu kitap Çanakkale'de bulunmayabilir ama ankara ve istanbulda var her heryerde D&R da bile....biraz emeğe saygı duyup satın alsın o ö.m. atan İstanbul'lu ve Ankaralı arkadaşlar...

Uzun lafın kısası kitap Çanakkale olmazsa Aydın'a gidecektir lütfen bu kadar basit bir konu için ö.m atmayın..
Başa dön
Ardre4m

MesajTarih: Sal 14.10.2008 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mstern kardes gerçekten cok iyi olur ya valla sagol eger yollarsan tabiki kargoyu öder alırım tekrar tesekkurler Smile fehmi abi senin soloyuda bunu bitirince alırız Smile
Başa dön
Ardre4m

MesajTarih: Sal 14.10.2008 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet gerçekten ben c.kalede otursam yine iyi ki c.kalenin biga ilcesindenim c.kaleyle arsı 90 km burda bi muzik market war ama bu tarz şeyler yok yani ya mydukkandan almak zorunda kalıyorum yada almamak (:
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız