Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ANK:Satılık İbanez SZ520Fm-Tks(ÇOK TEMİZ ÇOK GÜZEL)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

ANK:Satılık İbanez SZ520Fm-Tks(ÇOK TEMİZ ÇOK GÜZEL)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rick

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 16:40    Mesaj konusu: ANK:Satılık İbanez SZ520Fm-Tks(ÇOK TEMİZ ÇOK GÜZEL) Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar alalı 1 yıl bile olmadı tertemiz çiziği bile yok sayılır.Gerçekten güzel bir gitar ama artık daha sof tonlar aradığım için Fender alacağım o yüzden satıyorum.Param olsa satmam.Gitarın 0 ı 1.059 YTL dir müzik teknoda
http://www.muziktekno.com/vitrin/index.php?manufacturers_id=6&sort=3a&page=1

burdan bakabilirsiniz.Kendi gitarımın ayrıntılı resimlerini ekleyeceğim.Gitar yekparedir.2 adet humbucker orjinal İbanez Duncan Manyetik takılıdır.Gerçekten güzel bir gitar görmeye değer.İsterseniz gelip evimde deneyebilirsiniz ya da ben istediğiniz yere getirebilirim denemeniz için.Fiyat 750 YTL düşünüyorum.Meksika Fender Strat la takas düşünebilirim.Ankaradayım
ekleyin konuşalım:emreisinthehouse@hotmail.com

En son Rick tarafından Prş 23.10.2008 19:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rick

MesajTarih: Pts 13.10.2008 19:56    Mesaj konusu: resimler Alıntıyla Cevap Ver

Resimler burda.Gördüğünüz gibi emsalsiz temizlikte bi gitar

Başa dön
fender_mexico

MesajTarih: Pts 13.10.2008 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yanlıs anlasılmaya sebebiyet vermek istemem de biraz fazla istememis misin yani almak istediğim,düsündüğüm modellerden birisi bana da öyle gelmis olabilir fiyat tabi Rolling Eyes
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rick

MesajTarih: Pts 13.10.2008 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

istersen gel ve gör hemen hemen 0 gibi ve 150 ytl daha ucuza.çok az kullanılmış bir gitar.fiyat konusunu konuşabiliriz eklersen msn e
Başa dön
fender_mexico

MesajTarih: Pts 13.10.2008 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rick demiş ki:
fiyat konusunu konuşabiliriz eklersen msn e

Wink
Başa dön
vilekrueger

MesajTarih: Sal 14.10.2008 1:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Exclamation

En son vilekrueger tarafından Sal 14.10.2008 1:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PeeeDeee

MesajTarih: Sal 14.10.2008 1:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili vilekrueger, malesef ki verdiğin link ile arkadaşın gitarı arasında bir bağlantı yok kodlarındaki rakamların aynı olması dışında Smile

Arkadaşın gitarı, gayet iyi bildiğim, SZ520FM modeli, kendisi Kore üretimi, set-neck bağlantılı, Ibanez/Duncan manyetikli bir gitardır ve fiyatına göre kalitesi oldukça tatmin edicidir.

Senin verdiğin linkteki model eğer yanlış bilmiyorsam Ibanez'in kendi INF tarzı manyetiklerine sahip ve Çin üretimi. Hatta kodları bile baya bir farklı, SZ520FM-SZR520DVS şeklinde. Yani senin verdiğin linkteki gitar, arkadaşın sattığından daha ucuz.

Ha arkadaşın fiyatı fazla mı, o konuda birşey diyemem, ama senin verdiğin linkteki gitarla satılan gitar aynı değil.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
huntam

MesajTarih: Sal 14.10.2008 1:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vilekrueger demiş ki:
http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=1385&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar

şimdi sıfır fiyatıyla ilgili bir link ve fiyat verilmiş, yukarıdaki ise Türkiyede sanırım ençok ibanez satışı yapan zuhal müziğin internetten beyan ettiği fiyattır ki bu mağazada biraz daha düşer, şimdi buraya bakmayı akıl eden tek cinfikirli benmiyim tabiki değil, niyetiniz ibanez ise ilk bakacağınız yer zuhal müzik oluyor gayrı ihtiyari olarak..

şimdi benim yapmak istediğim dediğim gibi aklı evvellik yapmak değil, sadece ilanına fiyat referansı göstermek için en fahiş fiyatı arayıp tarayıp bulan arkadaşlara göndermedir ve isteyen herkes üzerine alınabilir..

way efendim ilan baltalıyorlar diye feryat edecek arkadaşlara peşinen olayı özetleyebilirim..
-bu gitarın sıfır fiyatı şukadardır..
-hayır efendim okadar değildir..

kimseyi keyfii olarak yanlış bilgilendirmeyin..

Hocam sende yanlis link vermisin. Very Happy Senin verdigin SZR520 nin linki. Arkadaş SZ520 olanı satıyor. Baktım SZ520 yok. Onun alt modeli olan SZ320 var.Onunda linkleri soyle;

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=1323&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar
[/url]

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=1387&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar

Herhalde SZ520 de bundan 100 lira kadar pahalı olur.
Neyse iyi satışlar. Kolay gelsin.
Başa dön
huntam

MesajTarih: Sal 14.10.2008 1:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

PeeeDeee bizden önce davranmış. Laughing
Başa dön
vilekrueger

MesajTarih: Sal 14.10.2008 1:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben neden bahsettiğimi iyi biliyorum ama biyere varmicanıda biliyorum, en azından şimdiye kadar bunu anlamış olmam lazımdı..
PeeeDeee

MesajTarih: Sal 14.10.2008 2:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dostum neden bahsettiğini bilemeyeceğim, ama bir insanın verdiği fiyatı eleştirirken, başka bir ürün fiyatını örnek göstermek çok da sağlıklı değil, onu belirtmiştim ben, farkındaysan fiyatla da ilgili hiçbir şey söylemedim zaten. Ha gitarın piyasa fiyatını bilmiyor muyum, gayet iyi biliyorum, ama 4 yıldır bu sitede hiçbir ürünün fiyatına yorum yapadım, yapmam da, çok canımı sıkarsa Ö.M. ile satanı uyarırım.

Dolar kurunun da artışından sonra sıfırının piyasa fiyatı 900-950 YTL civarı oldu, ki az bulunan bir gitardır kendisi.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Atalay

MesajTarih: Sal 14.10.2008 3:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen 750 ytl istediğine göre o zaman sen bu gitarı o zamanki kurdan sıfır fiyatına satıyorsun.

Gitar neckthru olduğu için bir artısı var. Güzel gitar. Ancak ikinci el fiyatı belirlemen gekecek. BU şekilde fiyat biraz tuzlu kaçıyor. Keşke en baştan USD olarak fiyat koysaydın Razz
Rick

MesajTarih: Sal 14.10.2008 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

USD olarak da çeviririz farkeden bişey yok ki ama PeeeDeee arkadaşımın da söylediği gibi fiyatın 0 ı aşşağı yukarı heryerde 900-950 YTL civarındadır.inanmayan arkadaşlar da gidip istedikleri yere sorabilirler.Gitar gerçekten çok az kullanıldı ve 200 YTL ye varan bi indirim yapıyorum daha napıyım alan,ya da gerçek alıcı olan alır atla deve istemiyorum makul konuştuğumu sanıyorum fiyat konusunda
Başa dön
Rick

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vilekrueger nickli arkadaşım.sen basbaya ilan baltalıyosun.Önce bi modele bak daha sonra varsa yanlış bişey öyle konuş.kusura bakma ama kasıtlı yaptığını düşünüyorum.senin hiç mi alışveriş işin olmuyo ayıptır yaptığın

SZ520FM-TKS ok?
Başa dön
burak35

MesajTarih: Cum 17.10.2008 0:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rick demiş ki:
USD olarak da çeviririz farkeden bişey yok ki ama PeeeDeee arkadaşımın da söylediği gibi fiyatın 0 ı aşşağı yukarı heryerde 900-950 YTL civarındadır.inanmayan arkadaşlar da gidip istedikleri yere sorabilirler.Gitar gerçekten çok az kullanıldı ve 200 YTL ye varan bi indirim yapıyorum daha napıyım alan,ya da gerçek alıcı olan alır atla deve istemiyorum makul konuştuğumu sanıyorum fiyat konusunda

arkadasın dedigi gibi fiyat aralıgı o civarda zaten 1 yıl bile olmamıssa istedigi fiyat uygun bence
Başa dön
Rick

MesajTarih: Cmt 18.10.2008 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bakıp da görebileceğiniz gibi gitarın 0 fiyatı bugün itibariyle müzikteknoda da heryerde de artmıştır.ben müziktekno yu baz alarak konuşuyorum ve 0 ın fiyatı 955 ytl oldu.ben halen 750 ytl lik fiyatımı değiştirmiş değilim almayı düşünen arkadaşlara duyrulur
Başa dön
Rick

MesajTarih: Prş 23.10.2008 4:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar gitarın 0 fiyatı 987ytl oldu.fiyatta değişiklik yapmadım halen 750 ytl istiyorum
Başa dön
gossamer83

MesajTarih: Prş 23.10.2008 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dolar arttikca ilan da up'lanacak mi yani? Smile
Başa dön
Rick

MesajTarih: Prş 23.10.2008 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

e yani ben fiyatıma dokunmuyorum gitarın 0 fiyatı artıyo manasında diyorum.yani daha da fazla inmiş oluyorum fiyat arttıkça otomatik Wink
Başa dön
Rick

MesajTarih: Prş 23.10.2008 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ahanda şimdi baktım 1059 ytl olmuş ama bizde fiyat aynı 750 ytl hehehe
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız