Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 13.10.2008 23:02 Mesaj konusu: Alınık Bora Uslusoy Gitar Metodu!(Ç.kale)
Arkadaslar sıfırını alıcaktım ancak bunda ciizk vuruk vs şeyler kitapta olamıyacagı icin hic bi sayfası eksik olmayan bu metodu arıyorum
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=716&gid=291 aradıgım metod bu varsa birinin elinde uygun fiata alırım olmazsa sıfır alıcaz
baba bende var ve sayfası dahi açılmadı hediye gelmişti... evimin altında mng kargo var eğer ordada varsa direk yollarım sana...paranında lafı olmaz...sadece kargoyu ödemeli yollarım=))) adresini yolla bana ertesi gün elinde bil kitabı..
Arkadaşlar birsürü özel mesaj gelmiş...sanırım yanlış anlaşıldım...
KİTAP SATILIK DEĞİL!!! ilan sahibi arkadaşa hediyedir...eğer adres için dönmezse ilk mesaj atana göndericem...sadece mng kargo ile karşıdan ödemeli olarak...
Bu kitap Çanakkale'de bulunmayabilir ama ankara ve istanbulda var her heryerde D&R da bile....biraz emeğe saygı duyup satın alsın o ö.m. atan İstanbul'lu ve Ankaralı arkadaşlar...
Uzun lafın kısası kitap Çanakkale olmazsa Aydın'a gidecektir lütfen bu kadar basit bir konu için ö.m atmayın..
mstern kardes gerçekten cok iyi olur ya valla sagol eger yollarsan tabiki kargoyu öder alırım tekrar tesekkurler fehmi abi senin soloyuda bunu bitirince alırız
evet gerçekten ben c.kalede otursam yine iyi ki c.kalenin biga ilcesindenim c.kaleyle arsı 90 km burda bi muzik market war ama bu tarz şeyler yok yani ya mydukkandan almak zorunda kalıyorum yada almamak (:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız