| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cevat_kelle

Kayıt: Jun 19, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: izmir - eskişehir
|
Tarih: Cmt 28.06.2008 19:10 Mesaj konusu: ...... lütfen siliniz ................. |
|
|
....edit.....
En son cevat_kelle tarafından Cum 31.10.2008 11:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Sal 01.07.2008 16:18 Mesaj konusu: |
|
|
Başlık değiştirildi,aradıklarımın arasına Hipshot Tremsetter eklendi.Öncelik bu alette,USA'den 45$ a getirtiliyor herşey dahil,mantıklı teklifler çerçevesinde alabilirim sizlerden  |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 0:31 Mesaj konusu: |
|
|
İlan güncellendi,flight case eklendi.
Fotograf makinası bulduktan sonra detaylı fotografları ileteceğim sizlere.
Ayrıca İzmir içi peşin alımlarda ufak ikramlarım olacaktır  |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Pts 11.08.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
Satılıklara Morley Bad Horsie II eklenmiştir.
Takas tekliflerinize açığım.
Teklifleri ilan başlığı altından yazarak veriniz, çünkü yanlışlıkla özel mesajlara cevap verirken atladıklarım oluyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Çrş 13.08.2008 13:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Bad Horsie'yi alana yanında kullanılmamış 9V pil hediyemdir. |
|
| Başa dön |
|
 |
den_nis

|
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Çrş 13.08.2008 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Verdiğin alet Bad Horsie 2 gibi çabuk satılacak birşey değil,üzgünüm,nakit para ile alacaksan verebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
den_nis

|
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Çrş 13.08.2008 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
Herkese belirtmek isterim ki önceden alet-edevat ayırtma muhabbetlerinden ötürü başım çok ağrımıştı,sadece "Parayı veren düdüğü çalar." demek istiyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
den_nis

|
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Pts 01.09.2008 9:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Bad HorsieII Baris353535'e ayrılmıştır.Diğer aletlerin satışı devam etmektedir. |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Prş 04.09.2008 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
Son durumu iletmeyi unutmuşum,pedalı ayırdığım eleman iyi niyetimi suistimal etti forumdaki diğer arkadaşlara yaptığı gibi.
Sonuç itibariyle pedal satılamadı,hala satılıktır.
Tekliflerinizi burdan bekliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Cum 12.09.2008 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Forumda Togay'ın sattığı M100C'yi alabilmek için elimdeki case'i peşinde 250 ytl düz yapıyorum.Böyle birşey almak isteyen kaçırmasın.Fotografları makina bulursam ekleyeceğim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aytekcan

|
Tarih: Cmt 13.09.2008 3:50 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada J-station için bişeyler yazayim ; piyasada çok alet kullandım ama j-station çok güzel , çok hard tonlarda başarılı olduğunu söyleyemem ama vintage tonlarda çok başarılı (Benim istediğimde bu zaten ) , similyasyonlarından , efektlerinden çok memnumum ama reverbini beğenmiyorum , modern seslerinide beğeniyorum mesa similasyonu hariç Aletin kendimce artı ve eksisini belirttim umarım satan arkadaşım yanlış anlamaz , bu sadece benim görüşüm . Bu arada alet sadece USA ' de yok sanırım (Galiba bazı avrupa ülkelerindede var ) bendeki çevirici olmadan çalışıyor ? Yanlışım varsa özür dilerim . _________________ Not even death can save your souls from me ! |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Cmt 13.09.2008 18:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Aytekcan demiş ki: | Bu arada J-station için bişeyler yazayim ; piyasada çok alet kullandım ama j-station çok güzel , çok hard tonlarda başarılı olduğunu söyleyemem ama vintage tonlarda çok başarılı (Benim istediğimde bu zaten ) , similyasyonlarından , efektlerinden çok memnumum ama reverbini beğenmiyorum , modern seslerinide beğeniyorum mesa similasyonu hariç Aletin kendimce artı ve eksisini belirttim umarım satan arkadaşım yanlış anlamaz , bu sadece benim görüşüm . Bu arada alet sadece USA ' de yok sanırım (Galiba bazı avrupa ülkelerindede var ) bendeki çevirici olmadan çalışıyor ? Yanlışım varsa özür dilerim . |
Öncelikle teşekkürler.Yanlış anlaşılacak bir durum yok Kendi beğendiğin yanlarını yazmışsın,ama bence önemli olan ton yaratabilmek ve bu alette yakalayamadığım ton olmadı.Rectifier tonunu "hızar" gibi de yapabilirsin fakat FX yükleyince drive'ın üstüne ben açıkçası John Petrucci'ye çok yakın tonlar alıyorum.Bu alet çok pratik birşey,hem gitar hem bass modellemeleri var insanı masraftan da kurtarıyor.Mesela POD 2.0 da Phaser veya Flanger efekti yoktu fakat bunda Wah,Phaser,Flanger,Chorus,Reverb(çok çeşit),Delay(oldukça çeşit var) ve en önemlisi "FX CHAIN" mevcut,böylece sadece efektleri kullanabiliyorsunuz.
Ben ton yaratırken PCye bağlayıp tonları öyle yazıyorum,dileyen arkadaş MIDI-USB kablosu edinip kendisi de bu kolaylığı yaşayabilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
Aytekcan

|
Tarih: Cmt 13.09.2008 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
Başlık yukardayken yazayım , dediğin doğru çok tatmin edici ve alıştıktan sonra çok kolay kullanıma sahip , POD 2.0 ' da ; flanger var ama karşılaştırma yaparsak evet J-Station'dakiler daha iyi uzun süre iki aletide kullandım. (POD 2.0 ' ın ilk modellerinde olmayabilir ama sonraki modellerinde var bu flanger.) PC ye baglama konusundada hiçbir bilgim yok , biraz eski kafalıyımdır , tak ve çalıştır  _________________ Not even death can save your souls from me ! |
|
| Başa dön |
|
 |
den_nis

|
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Cmt 27.09.2008 15:40 Mesaj konusu: |
|
|
Tamam ekledim den_nis.
Bu arada Dragonchaser ö.m aldım en kısa sürede ulaşıyorum sana. |
|
| Başa dön |
|
 |
theMagus

|
Tarih: Sal 14.10.2008 7:28 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar, bh2 için ö.m atmıştım..
Bir de takas olarak ne düşünürsün bu aletle?..
İyi satışlar, kolay gelsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
theMagus mesajını yeni gördüm,hemen cevaplıyorum.
Arkadaşlar birşeye açıklık getirmek istiyorum.Bana herkes Bad Horsie II'nin piyasasının muhabbetini yapıyor,piyasadan haberimiz var lütfen mağaza satış fiyatlarınna bakın bu sitede kaça satıldığı pek umrumda değil  |
|
| Başa dön |
|
 |
|