Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Çrş 15.10.2008 23:26 Mesaj konusu: izm: satılık les paul gitarlar için hard case 80 YTL
Les Paul veya SG kasa, kısaca gibson tipi gövdeli gitarlara uygundur. Bazı strat tipi gitarlara da uygun olabilir.İlk resimdeki gitar geçen hafta satıldığı için elimde fazla kaldı. 80 ytl istiyorum. Kargo alıcıya aittir (şubeye teslim yollarsam fazla tutacağını zannetmiyorum)
fiyatı 80 ytl ye çektim. maksat satılsın zira işime yaramıyor. ayrıca resimlerde kapağın üst tarafında görülen viyol gri sünger tarafımdan yapıştırılmıştır gitar içinde daha sabit dursun oynamasın diye. bence böyle daha sağlıklı ama alan arkadaş rahatlıkla söküp yerine kadife bir şerit yapıştırdığında orjinal haline dönecektir. _________________ persembe@hotmail.com 505 6480258
Satılık Les Paul Hardcase
http://www.turkrock.com/ftopic95720.html
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız