| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Aldeberan

|
Tarih: Cum 08.08.2003 22:54 Mesaj konusu: Pi |
|
|
Pi gurubuyla ilgili görüşlerinizi buradan iletebilirsiniz. _________________ People are strange, when you're a stranger. Faces look ugly, when you're alone...
Women seem wicked, when you're unwanted. Streets are uneven, you know, when you're down...
En son Aldeberan tarafından Çrş 10.09.2003 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
YehuDa

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 21:57 Mesaj konusu: |
|
|
üstad sanki vokaller biraz kaan'ı andırıyo ibi onun dışında herşey ii özellikle sözler ve herşey zor cidden sıkı bi parça _________________ KEndi alevinizde yanmaya hazır olun.Önce kül olmadan kendinizi nasıl yenileyebilirsiniz? f.nietzsche |
|
| Başa dön |
|
 |
erdemyener

|
Tarih: Pts 11.08.2003 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
dostlarımın çıkarmış oldukları Herşey Zor isimli albümleri tekrar tekrar hayırlı olsun... _________________ +4 Vokalisti... |
|
| Başa dön |
|
 |
zibidi

|
Tarih: Pts 11.08.2003 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
uzun süredir dinlediğim bi grup:)daha uzun sürede dinlerim gibi geliyor... _________________ i drink smirnoff only days end with y |
|
| Başa dön |
|
 |
Crestfallen

|
Tarih: Pts 11.08.2003 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
herşey zor isimli parçalari gayet güzel. grup tanitimi açisindan ön plana çıkarılacak önemli bi parça. pi'ye başarılar .
En son Crestfallen tarafından Cum 02.01.2004 20:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Clawn

|
Tarih: Sal 12.08.2003 10:28 Mesaj konusu: |
|
|
sizi kesseler acımaz aslansınız.
şaka bir yana geyet başarılı bir grub hepsini tek tek tebrik ederim. albüm gayet iyi olmuş. bu arad bi soru sorucam davullar loop mu ? _________________ I Can, I Do |
|
| Başa dön |
|
 |
blackmetal Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 12.08.2003 17:27 Mesaj konusu: pi |
|
|
| pi grubunun son albümünden bir kaç parça dinledim ve hiç beğenmedim.Bence pop yapsalar daha iyi olurdu diyebilirim.Bir kramp,mor ve ötesi,gökalp baykal band,pentagram 'ın yanında esamesi bile okunmaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4139 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Prş 14.08.2003 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
SYS daslarimdan Pi ye basarilar dilerim. Henuz dinleyemedim yarisma disindaki parcalarini ama dinlicem. _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
shine

|
Tarih: Prş 14.08.2003 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
| pi'nin albüm internet sitesinden satılıyor. bu şekilde albüm satın almak güvenli mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
pyscho

|
Tarih: Cum 15.08.2003 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Daha yeni olan ve 6.cadde, manga gibi gruplara göre çok daha iyi olan ve dumanın taklidi olmayan bi grup.başarılar dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_misery

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 8:41 Mesaj konusu: |
|
|
MP3'lerini nereden bulabiliriz (söz valla dinleyip silicem. korsan amaçlı diil yani) Hadi birileri bana yardım etsin... _________________ Isınamazsın ağlarken ... |
|
| Başa dön |
|
 |
b_lnd_spar_t

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
Forum Yöneticisinden Duyuru:
Bu mesajın içeriği IRC tipi kasıtlı bozuk Türkçe imlâsı ile yazıldığı için daha önce duyurulan forum kuralları çerçevesinde silinmiştir. Bu ayrıca mesaj sahibine bir uyarı yerine geçer. Bozuk Türkçe kullanımında ısrar edilmesi halinde mesajlarınız size hiçbir açıklama yapılmadan silinecektir. Hatta siteden uzaklaştırma cezası dahi alabilirsiniz.
İleride üzülmemek için Site Hakkında kısmındaki Forum Kurallarını lütfen dikkatle okuyunuz.
M. |
|
| Başa dön |
|
 |
b_lnd_spar_t

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
| lütfen grup elemanları ilgilensin...!! biraz daha açık yazıyım kayseride grubun kasedi var ama cd sini bulamıoruz ... yok yane piyasada dağıtımda bi sorun mu var acaba?? |
|
| Başa dön |
|
 |
cLaMeNTin

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 22:20 Mesaj konusu: |
|
|
Forum Yöneticisinden Duyuru:
Bu mesajın içeriği IRC tipi kasıtlı bozuk Türkçe imlâsı ile yazıldığı için daha önce duyurulan forum kuralları çerçevesinde silinmiştir. Bu ayrıca mesaj sahibine bir uyarı yerine geçer. Bozuk Türkçe kullanımında ısrar edilmesi halinde mesajlarınız size hiçbir açıklama yapılmadan silinecektir. Hatta siteden uzaklaştırma cezası dahi alabilirsiniz.
İleride üzülmemek için Site Hakkında kısmındaki Forum Kurallarını lütfen dikkatle okuyunuz.
M. |
|
| Başa dön |
|
 |
hazerfan

|
Tarih: Cum 22.08.2003 10:22 Mesaj konusu: |
|
|
Pi ye basarilar emeklerinin karsiligini alirlar umarim.
Murat Bayhan _________________ Turk Prog Heavy Rock Grubu HAZERFAN
http://www.hazerfan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Gazi

|
Tarih: Cum 22.08.2003 12:57 Mesaj konusu: |
|
|
ya kusura bakmayın ama ben dun pi yi dinledim ama pek begenmedim.. bir de onların solistiyle dumanın solisti bir mi?? gerci ben dumanı da sevmiyorum ya... _________________ Give Me FueL Give Me FiRe.... |
|
| Başa dön |
|
 |
uyuz

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
pi yi sing your songta dinledim ve gayet iyiydi ama manga daha iyiydi:)vokalin de kaanla alakası yok!iyi bir grup ama burda kaseti yok
manganın kaseti çıktı mı ya?????? |
|
| Başa dön |
|
 |
uyuz

|
Tarih: Pts 25.08.2003 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
kasetini aldım ve bence gayet iyiler _________________ hayat b.ktur biz de buna katkıda bulunuyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
JuMiLLa

|
Tarih: Pts 25.08.2003 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
Bencede oldukca iyiler..Ayrica kaanla da hic alakasi yok be,bence hakanin sesi gercekten de guzel..gayet de basarililar.. _________________ http://nerdeki.deviantart.com
=//= |
|
| Başa dön |
|
 |
antisocial

|
Tarih: Sal 26.08.2003 0:14 Mesaj konusu: |
|
|
açıkcası iyi elemanlar bence.. blackmetal kardeş yukarda bişeyler söylemiş ama o saydığın gruplarla pi'yi sadece hepsinin "türk" olamsına bağlayarak nasıl karşılaştırabiliyorsun helal olsun valla.. bu şunla aynı şey: beatles, cradle of filth'ten daha iyi.. mantık aynı mantık.. ayrıca sonuçta grupları "iyi, kötü, şu daha iyi" mantalitesiyle değerlendirmenin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. herşeyden önce insanların zevkleri değişebilir, ben nirvana seviyor olabilirim, sen nefret ediyor olabilirsin (sadece örnek) ama bu nirvana'nın kötü bir grup olduğunu göstermez.. bu yüzden hiç bir gruba kötü demem ben, sadece "bana göre değil" derim en azından.. haa tek bir noktada bu kendi prensibimle çakışıyorum, kusura bakmayın ama laylaylom'da arka arkaya çıkan 3-4 punk grubunun (amatör bile değil artık, kız yapma amacıyla kurulmuş gruplar heralde) konserini gördüm, cidden deli olacaktım, sanatsal hiç bir kaygı yok, 4 grubun 4ü de nasıl when i come around, what's my age again falan çalabilir?.. kötü de diyemiyorum, allah akıl fikir versin diyorum neyse azaldı bunlar.. konu acaip saptı ya! ama pi'yi takdir ediyorum, ne zamandır da göremedim elemanları.. _________________ kafabindunya.. nasıl bir oluşum bu yareppi?!
http://www.download.com/kafabindunya
ister indirin ister direk stream edin şarkıları.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|