| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
di_giorgio

|
Tarih: Pts 21.06.2004 8:58 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar uzun zamandır bişey yazılmıyo buraya neden?adamlar türkiyeye gelmiyo diye küstünüz mü?testamenti izlemek için bang your head'e gidecek olan var mı?ben gidecektim ama maalesef staj çıktı kalakaldım.bi gidemn olursa beni için bi fotoğraf,görüntü,neyse getirise allaaah!bu başlık altında tekrar görüşmek üzere. _________________ claymore ve sınıf64'te basıverilen adam(dı). |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Whiplash

|
Tarih: Pts 21.06.2004 10:18 Mesaj konusu: |
|
|
valla steve digiorgio nun offcial sitesindeki vidyoları indirin diyorum... steve baba testamentle olayı bitirmiş diyor ve susuyorum... _________________ Trauma - Such a Shame |
|
| Başa dön |
|
 |
_Slayerized_

Kayıt: May 26, 2004 Mesajlar: 102 Nerden: Ffm Almanya / 09 - AYDIN
|
Tarih: Pts 21.06.2004 16:50 Mesaj konusu: |
|
|
evet Nevermore ile takiliyor artik... _________________ THRASH TILL DEATH
Slayer über alles! |
|
| Başa dön |
|
 |
Whiplash

|
Tarih: Sal 22.06.2004 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
| _Slayerized_ demiş ki: | | evet Nevermore ile takiliyor artik... |
Allahım şaka mı bu ?
Gerçekten böyle bir şey var mı ? ya da bunları dinleyebileceğim albüm falan ? Allah aşkına söyleyin elim ayağım tutmuyor şimdi...
vay ulan vay bunu da mı görecektim. hayvan gibi sevdiğim bir basçıyla hayvan gibi sevdiğim bir grup... |
|
| Başa dön |
|
 |
_Slayerized_

|
Tarih: Çrş 23.06.2004 1:45 Mesaj konusu: |
|
|
yoo pardon abi! yanlis oldu!!
Steve Smyth nevermore ile... Digorgio degil
pardon  |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Çrş 23.06.2004 3:10 Mesaj konusu: |
|
|
Muhahaha süpersin slayerized adamı kalpten götürüyordun yok yere nerdeyse ha  _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |
Whiplash

|
Tarih: Çrş 23.06.2004 10:37 Mesaj konusu: |
|
|
harbi var ya siteye girdim adamın ismini göremiyince ağlıyodum...
Allah seni ıslah etsin  _________________ Trauma - Such a Shame |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Çrş 23.06.2004 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Steve Testament'e geçici olarak geri döndü. Geçen konserlerin birinden önce Peterson ayağını kırıdı. Steve turneye dahil oldu hemen onun yerine. |
|
| Başa dön |
|
 |
STRATO

|
Tarih: Cmt 26.06.2004 19:51 Mesaj konusu: |
|
|
o adam oturdugu yerden de öttürür o gitarı. gaza geldim new order dinlemeye gidiyom _________________ NO ONE CAN'T ESCAPE THE DESTINY |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Pzr 27.06.2004 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Şu Chuck'ın "Live At The Fillmore"da The Preacher diye çığlık atması yok mu... Low sonrası death soslu Testament'a ısınamadım hiç. |
|
| Başa dön |
|
 |
quatro

|
Tarih: Pts 28.06.2004 20:44 Mesaj konusu: |
|
|
| ya adamlar daha sert olcaz dedıler eywgod olun dedık.herıfler olayın b.k.nu çıkarttı.anlamsız bir vokal anlamsız rıtmler.death turu bir vokal.iyiki bu adamlar 80 lerde bu tarz muzık yapmadı.ya benım anlamadıgım ne gerek var kardesım.SEN ZATEN BIR EKOLSUN!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
quatro

|
Tarih: Pts 28.06.2004 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
birisi sertleşcem der hip hop yapar birisi sertlescem der bögürür.40 yas sendromu bu olsa gerek bunadılar ıyıce _________________ Thrash The Wall |
|
| Başa dön |
|
 |
_Slayerized_

|
Tarih: Pts 28.06.2004 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
The gathering iyi bir albüm bence. _________________ THRASH TILL DEATH
Slayer über alles! |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Sal 29.06.2004 0:05 Mesaj konusu: |
|
|
Death metal ve türevlerinden pek hazzetmesem de Testament dinleyebiliyorum. Neden? Bir kere adamlar iyi müzisyen. Her türlü müziği iyi icra edebilirler. Bakın Alex Skolnick'e... Adam şimdi jazz/fusion takılıyor. Sonuç olarak Testament post grunge/alternative brit pop yapsa bile dinlenebilir birşey olur. Tıpkı The Gathering deki gibi...
The Gathering aslında çok sıkı bir albüm ama benim için en iyisi değil. Ben daha çok o eski Bay-Area thrash soundunu seviyorum. Mesela, Legacy. Sapına kadar old-school thrash. Keşke günümüzde de buna benzer albümler yapsa Testament, ama biz deyince olmuyor tabii. |
|
| Başa dön |
|
 |
quatro

|
Tarih: Sal 29.06.2004 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
o zaman bıgun ıron maıden de alternatıf yada death yapabılır.
bence gruplar yaptıkları tarza bıraz sadık kalmalı.o tarzın içinde farkılıklar aramalı.bırgun testamentın alternatıf grunge yada baska benzeri sacmalıklar yapmasını benım mıdem kaldırmaz acıkcası.Onların zaten bır tarzı var alternatıf aramalarına gerek yok. _________________ Thrash The Wall |
|
| Başa dön |
|
 |
quatro

|
Tarih: Sal 29.06.2004 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
o zaman bıgun ıron maıden de alternatıf yada death yapabılır.
bence gruplar yaptıkları tarza bıraz sadık kalmalı.o tarzın içinde farkılıklar aramalı.bırgun testamentın alternatıf grunge yada baska benzeri sacmalıklar yapmasını benım mıdem kaldırmaz acıkcası.Onların zaten bır tarzı var alternatıf aramalarına gerek yok. _________________ Thrash The Wall |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Çrş 30.06.2004 9:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence gruplar yaptıkları şeyleri tekrarlayarak bir yere varamazlar. Daha doğrusu eninde sonunda değişik bir şeyler yapmak zorundalar yoksa bir yerde kitlenirler. Aynı tarzda 10larca beste yapmak kolay bir şey değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
quatro

|
Tarih: Çrş 30.06.2004 18:44 Mesaj konusu: . |
|
|
| o zaman ıron maıden a ne demeli ya da motorhead?ya da Overkill yada Judas.tarzları hiçbizaman değişmedi.ama muzıklerınden herzamankı tadı alabılmek mumkun.bazen tuzunu biraz az koydular bazen nanesini.ama yemegın ozü değişmedi.bu durumda bu gruplar kendını tekrarlamısmı oluyor?Hayır. |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Çrş 30.06.2004 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
Overkill mi? Sence Taking Over'la bir The Years of Decay bir Bloodletting benzer albümler mi? Ben burda tarz değiştirmekten bahsetmiyorum. Progression denen şeyden bahsediyorum. Overkill'in albümleri hep thrashti ama alakasız albümlerdi.
Judas P.'in Sad Wings of Destiny'si ile Painkiller'ı arasında neredeyse bir gıdım benzerlik yok kadro dışında
Ya da Maiden'ın ilk dönemi saf NWOBHM albümleriyken Somewhere in Time, Seventh Son... gibi albümler dünyada eşi benzeri olmayan tamamen tek HM albümleridir.
Testament da böyle bir grup. Sürekli Legacy yapamazlardı. Onun için Practice gibi bir albüm yaptılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Prş 01.07.2004 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
Skolnick apayrı bir adam ya. Benim 2 numaramdır Skol. |
|
| Başa dön |