Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Umut Kaya
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Umut Kaya

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NurGoL

MesajTarih: Cmt 04.07.2009 0:50    Mesaj konusu: Umut Kaya Alıntıyla Cevap Ver

Kendi ağzından biyografisi:

1981 İzmir doğumluyum. Müzik hayatıma okul orkestrasında davul çalarak başladım. 1999 yılından itibaren yakın zamana kadar grubum Detone'yle İzmir'in önemli rock barlarında canlı performanslar yaptım. İzmir'de Türkçe rock müziğinin yaygınlaşmasında ilk adımları Detone ile attık. Emre Aydın'la beraber albümü öncesinde bir süre performanslar gerçekleştirdik. Ayrıca bildiğiniz gibi o zamanki Detone adlı grubumla Roxy Müzik Günleri'nde jüri özel ödülü aldık. Jack Daniels Rock Müzik Yarışması'nda finale kadar geldik, ancak teknik nedenlerden dolayı geri çekilmek zorunda kaldık. Sonrasında İstanbul'a yerleştim ve "Benim Annem Bir Melek" dizisinin jenerik müziğini besteledim. Bunun dışında Taksim'de çeşitli mekanlarda bar performanslarım oldu.

www.umutkaya.org
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız