| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Cmt 09.08.2003 23:12 Mesaj konusu: Pilli Bebek |
|
|
Pilli bebek bundan yaklasik 3 yil once cikardiklari uyandirmadan albumuyle buyuk bi begeni topladi we simdi ikinci albumleriyle bu begeniyi dahada yukseklere cikarmayi hedefliyor album henuz piyasaya cikmadi ama album calismalari hakkinda aldiim her detayli bilgiyi burdan aktarmak istiyorum kisaca pilli bebek yeniden sarj oluyor we album buyuk surprizlerle bizlere ulasmayi bekliyor... _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
destroyer

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 11:02 Mesaj konusu: |
|
|
peki kardeş pilli bebek'in demosu tanıtım şeysi falan yokmu?yani bi fikir edinebiliceimiz bi örnek ya da tanıtım falan???Insan her çıkan grubun albümünüde alamıyoki.önce sevmesi gerekiyo.Dimi ama? _________________ Freedom is everything BUT everything is not freedom!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 13:06 Mesaj konusu: |
|
|
birader bu adamlar dinlenir, alınır, sevilir ... ya bi arkadaş benim kaseti yedi (ilk kasetlerini) gidip yeniden alcam bulabilirsem  _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
PrickLe

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
| süperler yaaa.Baraka da ilk dinlediimde bitmiştim zaten.sürekli gidiyorum onlar için artık.2.albümü de bekliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
miranda

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
| pilli bebek'i merak edenler ve tanımak isteyenler www.pillibebek.com adresini ziyaret edebilir. girişte çalan siyah beyaz'ı sonuna kadar dinlemenizi öneririm. ankarada olanlarsa her salı ve perşembe gecesi ssk işhanı baraka barda canlı olarak dinleyebilirler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Noel_Gallagher

Kayıt: Jun 19, 2003 Mesajlar: 198 Nerden: Caught beneath a landslide
|
Tarih: Prş 14.08.2003 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
Şu an Malabadi Köprüsünün coverını dinliyorum.Tek kelimeyle harika. _________________ "I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' " |
|
| Başa dön |
|
 |
ATAKovic

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
| scrotestical demiş ki: | birader bu adamlar dinlenir, alınır, sevilir ... ya bi arkadaş benim kaseti yedi (ilk kasetlerini) gidip yeniden alcam bulabilirsem  |
Bendede Cd`si vardı kırıldı kırılınca sanki dünyanın sonu gelmiş gibi oldu çok seviyorum pilli bebeği ama 1 ay önce istanbul - akmar`dan cd`sini buldum zaten 1 tane gelmiş onuda ben aldım bulamazsan eğer çekebilirim sana...
Not: Pilli Bebeğin yeni albümünün adı Tosyalı Savaş olacakmış bunu geçen forumdada yazmıştım tekrar yazayım... _________________ Artık anlamı yok, kurulmaya bilir salıncak..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
GaMBiT_

|
Tarih: Pzr 24.08.2003 13:39 Mesaj konusu: |
|
|
| yaa btün şarkıları güzel de malabadi köprüsüne bi anlam veremedim keşke ööle bi cover yapmasalardı..hoş olmamış çünkü şarkı güzel değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
GialloRosso

|
Tarih: Sal 07.10.2003 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
konserler bi tane yeni türkü cover ı söylüyolardı
adını bilen varmı |
|
| Başa dön |
|
 |
eyeofshiva

|
Tarih: Sal 07.10.2003 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
| yaw albümü kaybettim bu kadar dağınık sorumsuz olunur be..hadi artık çıksın şu albümde be.. |
|
| Başa dön |
|
 |
miranda

|
Tarih: Sal 07.10.2003 21:50 Mesaj konusu: |
|
|
| GialloRosso, cover yaptıkları Yeni Türkü şarkısı "Deliler" |
|
| Başa dön |
|
 |
canawar

|
Tarih: Çrş 08.10.2003 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
1 kere maximum rock ta dinledim...
Hoş fakat abartılcak kadar değildi sanırım....
Yanlız sonuçta saygım var adamlara? _________________ _SON DAKİKA_ GİTAR-VOKAL_
iletişim: alerji1@hotmail.com
www.vai.com |
|
| Başa dön |
|
 |
vixen

|
Tarih: Çrş 08.10.2003 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
| sahnede izlemek büyük bir zevk. |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
|
| Başa dön |
|
 |
Under_The_Runes

|
Tarih: Sal 25.11.2003 6:27 Mesaj konusu: |
|
|
"Siyah Beyaz " şarkısını elemanlardan canlı dinlemek isterdim.... _________________ I'm where space nor time couldn't be! Disembodied. Lost in the vortex of insanity. Yet deadened by the pain, unable to breath...... |
|
| Başa dön |
|
 |
WooDy_WooDPeCKeR

|
Tarih: Sal 25.11.2003 14:06 Mesaj konusu: Re: Pilli Bebek |
|
|
| anarchist demiş ki: | | Pilli bebek bundan yaklasik 3 yil once cikardiklari uyandirmadan albumuyle buyuk bi begeni topladi we simdi ikinci albumleriyle bu begeniyi dahada yukseklere cikarmayi hedefliyor album henuz piyasaya cikmadi ama album calismalari hakkinda aldiim her detayli bilgiyi burdan aktarmak istiyorum kisaca pilli bebek yeniden sarj oluyor we album buyuk surprizlerle bizlere ulasmayi bekliyor... |
ya walla bana rock olsun yeter ama bizim bura küçük bi yer burda o albümü bulmak çok zor:) |
|
| Başa dön |
|
 |
bttrfly

|
Tarih: Sal 25.11.2003 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
pilli bebek süper gruptur.
dinlemeyen alel acele dinlemeli dir |
|
| Başa dön |
|
 |
GaRGoYLe

|
Tarih: Çrş 26.11.2003 3:37 Mesaj konusu: |
|
|
Hep aynı... _________________ Harun - K/Vokal |
|
| Başa dön |
|
 |
qutay_VV

|
Tarih: Prş 27.11.2003 0:19 Mesaj konusu: |
|
|
of ya uyandırmadan albümü tapılacak kadar güzel kötü şarkı yok albümde _________________ '73'de de böyle gene bi grup gencin içine sheytan girmishti de chikarana kadar ellerim acimish,kolum bükülmüshtü,hiç unutmam.Sorulunca hemen hatirlar,sektirmeden anlatirim.Jack in the Box-gitar! |
|
| Başa dön |
|
 |
kuntumut

|
Tarih: Cum 28.11.2003 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
uyandırmadan albümü gerçekten çok tatlı bir albüm,
siyah beyaz ise çok başarılı bir düzenlemeye sahip, helal olsun. bir yıldır dinlemedim ama solo falan hala aklımda. _________________ SATILIK Amfi: Marshall MG 100 DFX
Wah Pedal: Ibanez Weeping Demon WD7
Procesor: Digitech RP 100A
Overdrive Pedal: Marshall Blues Breaker BB2 |
|
| Başa dön |
|
 |
|