| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Pzr 10.08.2003 22:37 Mesaj konusu: Red Hot Chili Peppers |
|
|
Turkrock'ın yeni bir üyesi olaraktan üye olduğum bütün müzik forumlarında yaptığımı burda da yapıyorum...
Arkadaşlar bi kere yazısını okuduğunuz çatlak tam bir Red Hot Chili Peppers manyağı.Çok özenti gibi düştü bu laf.Ama adamların müziği hakkında ne hissettiğimi anlatabilmemin başka yolu yok.
İkincisi Offspring gerçekten punk rock'ı bilen adamların kurduğu bir grup bence.Pretty Fly veya Why Don't You Get A Job gibi eğlencelik şarkılarından bahsetmiyorum.Sizi gerçekten düşünmeye iten riffler atan gitaristleri var...Veya bana öyle geliyor...ehe ehe...
Bu iki grup hakkındaki düşünceklerinizi bekliyorum...Bir de Offspring'in yeni albümünün çıkış tarihi hakkında bi bilgi bulursanız kesinlikle ulaştırın.Offspring.com'u takip ediyorum zaten.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
J_Rotten Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
Offspring hastası olduğum gruptur.Bozdular falan ama Smash Ignition Ixnay gibi albümlerden sonra çok umrumda değil.Rhcp ise çok tatlı grup Anthony Kiedis'in sesini duyunca ağlayasım gelir özellikle... _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
En son J_Rotten tarafından Çrş 24.09.2003 16:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Myghostinthefog

Kayıt: Dec 17, 2002 Mesajlar: 19 Nerden: İstanbul - Edirne
|
Tarih: Pzr 10.08.2003 22:54 Mesaj konusu: |
|
|
ben de rhcp dinlerim ama hastası sayılmam, şarkı yapımında ustalar. Ben daha çok eğlenceli şarkılarını değil de daha durgun ve hüzünlü şarkılarını seviyorum yani under the bridge'den my friends'e, road tripin' den otherside'a ve scar tissue'den dosed'a bir çok o tarz şarkı verseler hiç sıkılmadan dinlerim, ama offspring'i fazla dinlemem, ayrıca forum'a hoşgeldin  _________________ Hello, is there anybody in there |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Pts 11.08.2003 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
sex pistol, the clash, nof-x gibi gruplardan sonra eskiden günümüze süregelen az sayıdaki iyi pnuk grubundan biridir offspring. ama conspricy of one'dan sonra bi albüm çalışmaları falan olduğunu hiç duymadım.
RHCP ise kaliteli alternative gruplardandır. hiç değişmeyen istikrarlı müzikleri sayesinde biraz da californicationın itip kakmasıyla çok parlak bir kariyer yakalayan bi grup. oldukça iiler bi de şu frusciane canlı performanslarda attığı sololarla ortalığın içine etmese çok daha ii olacak. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 11.08.2003 3:23 Mesaj konusu: |
|
|
Albüm çalışmaları var ki çıkmak üzere 2-3 ay kaldı diye bunu da değiştirelim  _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
En son J_Rotten tarafından Çrş 24.09.2003 17:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Sal 12.08.2003 1:55 Mesaj konusu: |
|
|
dün sorduum sorunun cevabını forum anasayfada hemen aldım. saolsunlar.
| Alıntı: | | Ünlü Punk grubu The Offspring'in 7.stüdyo albümü sonbahara doğru piyasaya çıkacak.Albümün ismi ise Guns'n Roses'ın uzun süre önce yayımlamayı duyurup çıkarmadığı Chinese Democracy olacak. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
Clawn

|
Tarih: Sal 12.08.2003 1:59 Mesaj konusu: |
|
|
hadi bakalım çıksında biran önce dinliyelim _________________ I Can, I Do |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 12.08.2003 3:08 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
En son J_Rotten tarafından Çrş 24.09.2003 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Opeth

|
Tarih: Sal 12.08.2003 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
bence rhcp iile offspring arasında dağlar kadar fark var ben rhcp severim ama offspring sevmem rhcp ın özellikle basçısı flea çok seviyorum
zaten funk ve blues un basçıları genelde güzel oluyo birde rhcp ın eski albümleri daha güzel daha orjinaldi ama yeni albümleri de kötü deil.... _________________ Opeth |
|
| Başa dön |
|
 |
DoSeD

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 19:28 Mesaj konusu: |
|
|
LeftEyeNine!!! hehe hoşgeldin foruma ben seni daha önce bir forumda gördüm hatta sırf sana msg göndermek için üye bile oldum ama login yapmadı beni... ben de icq numaranı bulup ekledim listeme ben de deli gibi RHCP dinlerim... bu olaya bi el atıp RHCP fanları için forum da açtık seni de görmek dileğiyle.. (tüm RHCP fanlarını bekleriz ayrıca)
http://dosed.proboards22.com _________________ Red Hot Chili Peppers Fan Boards
http://dosed.proboards22.com |
|
| Başa dön |
|
 |
DoSeD

|
Tarih: Prş 14.08.2003 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
RHCP forumlarına benden sonra neden hiç kimse cvp yazmıyor? bu arada LeftEyeNine seni daha önce gördüğüm forum sanırım bandlinkti  _________________ Red Hot Chili Peppers Fan Boards
|
| Başa dön |
|
 |
kaamos

|
Tarih: Cum 15.08.2003 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
| budweiser demiş ki: | sex pistol, the clash, nof-x gibi gruplardan sonra eskiden günümüze süregelen az sayıdaki iyi pnuk grubundan biridir offspring. ama conspricy of one'dan sonra bi albüm çalışmaları falan olduğunu hiç duymadım.
RHCP ise kaliteli alternative gruplardandır. hiç değişmeyen istikrarlı müzikleri sayesinde biraz da californicationın itip kakmasıyla çok parlak bir kariyer yakalayan bi grup. oldukça iiler bi de şu frusciane canlı performanslarda attığı sololarla ortalığın içine etmese çok daha ii olacak. |
ikisi tamamen farklı kulvarların grubudur bence.. bud'a katılıyorm.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DoSeD

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
| cLaMeNTin demiş ki: | | walla bana kalırsa RHCP iyi bigrup ama eskiden daha iyilerdi sanırım popüler olduktan sonra birazcıkta olsa müziklerinde biraz değişme oldu... |
bence de 89-92( Blood Sugar Sex Magik) dönemi RHCP`ın kendileri için müzik yaptığı yıllardı ne biliim işte şarkıları daha kendilerine özgü daha funky.. Californication ve By The Way`e binlerce kez basar bana göre  _________________ Red Hot Chili Peppers Fan Boards
|
| Başa dön |
|
 |
DoSeD

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Prince_Of_Darkness demiş ki: | | bişii diicem bide ben bu mesajı yannış forum a atmışım muhahahahaha biras fazla kaçırdımda hatta hıcgh!!!hıchghhh!!! rhcp ve offspring olan gere olcekti o forummu bilenler varse eger bende diomki ikisine nazaran en iisi AEROSMITH!!!! |
Aerosmith de en sevdiğim gruplardan biridir ama Red Hot Chili Peppers kadar hiçbişeyi sevmiyorum herşeyimden değerliler onlar benim için! bu arada steven amcayı da çok severim çok sempatik adamdır kendisi Aerosmith de bi efsanedir... liriklerine de oldukça dikkat etmek gerekir dinlerken iyi öğütler verir bu amcalar en sevdiğim şarkıları Amazing! hadiyin yaa bi de Aerosmith bölümü açalım foruma? _________________ Red Hot Chili Peppers Fan Boards
|
| Başa dön |
|
 |
aLex

|
Tarih: Pts 18.08.2003 22:05 Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah dosed kardeşim rhcp sevilmez mi yaaA???süper müzik ve süper adamlar...işte bir araya gelince bu çıkıyor ortaya  _________________ All right, I've a lot of things out now. I've suffered and I've suffered and I've suffered. And everybody wants me to go on suffering. |
|
| Başa dön |
|
 |
callifornication

|
Tarih: Çrş 20.08.2003 20:01 Mesaj konusu: |
|
|
Bana göre rhcpnin şimdiye kadar çıkardığı bütün kasetleri ii ama en iyisi callifornication.
bunu nickimden de anlayabilirsiniz. _________________ slm millet rock dinleyen herkesi beklerim
herkese rock'n roll lu günler!!!1 |
|
| Başa dön |
|
 |
GrungeR

|
Tarih: Sal 26.08.2003 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
| RHCP nin yabancı forumları da var ilgilenenler yahoodan aratabilirler , karşınıza çıkan 2. link olması lazım, 2 senedir takip ederdim aya güzeldi |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Çrş 27.08.2003 20:34 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar topic'i açtım ama bi tane cvp veremedim.özürrr....Ameliyat geçirdim de o yüzden oldu bööle bi aylaklık.Neyse...Dosed kardeş nick çok güzel..."Dosed" mükemmel bi RHCP klasiği bence..Heralde ordan alakadır senin nick de.Asteriski koymuşsun hemen zaten RHCP fan'ı olaraktan.Ehe...Bandlink.net'in forumlarında bayaa bi debelendim.Keşke login olabilseydin de orada Türk işi RHCP takılsaydık biraz..
Ya ben şeyi anlamadım,adamlar "RHCP ve Offspring birbirinden çok farklı gruplar.Alakası yok" demişler.Arkadaşları alkışlıyorum,mükemmel bir müzik kulağı varmış doğrusu.Bu ülkenin müzik kültürü çok zeki insanlara emanet.Güzel olan her müziğe varım kardeşim.Dinlediğim müziklerin farklı genrelere ait olması seni niye ilgilendirir ki?..Amma stres yaptım yaw!!!
Neyse vakit harayıp da akıllı uslu cvp atan her arkadaşa tek tek teşekkür.E tabi yenilerini de bekliyoruz.. _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 27.08.2003 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
Ben Offspring konusunda bıraksalar sabaha kadar yazarım...
Offspring solisti Dexter Holland mikrobiyoloji eğitimini tamamlamış bir üniversite mezunu...
Gone Away şarkısı (ki bunu şarkı sözlerinde 2 kez söyledim) Dexter ölen karısı için yazmış...
Bir kere de gitaristleri bıçaklanmış...
Neyse kendimi durdurmam lazım...  _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
En son J_Rotten tarafından Çrş 24.09.2003 17:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 27.08.2003 21:31 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
En son J_Rotten tarafından Çrş 24.09.2003 17:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|