| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
alt_mus_freedom_peace

|
Tarih: Pzr 09.11.2003 19:06 Mesaj konusu: |
|
|
J.Rotten e kesinlikle katılıyorum..yalnız iron maiden ı sevmem..bu benim şahsi görüşüm..korn u daha çok severim ama korn daha başarılı diyemem..iron maiden kim korn kim..yani benim dinlemiyor olmam zaten iron maiden ın efsaneliğini etkilemez.
bi de şunu söyleyeceğim bir şeyi dinlemeniz için ille de onun bir adı olması gerekir mi..yani korn u beğeniyosun ya da beğenmiyosun bu kararı verirken kulağını mı kullandın yoksa onun ait olduğu yeri mi?bence ne olduğu önemli depil(metal ya da olmaması)önemli olan nasıl yaptığı vs.. _________________ \'\'When I am king,you will be first against the wall with your opinion which is of no consequence at all\'\' |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Pts 10.11.2003 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
| alt_mus_freedom_peace demiş ki: | J.Rotten e kesinlikle katılıyorum..yalnız iron maiden ı sevmem..bu benim şahsi görüşüm..korn u daha çok severim ama korn daha başarılı diyemem..iron maiden kim korn kim..yani benim dinlemiyor olmam zaten iron maiden ın efsaneliğini etkilemez.
bi de şunu söyleyeceğim bir şeyi dinlemeniz için ille de onun bir adı olması gerekir mi..yani korn u beğeniyosun ya da beğenmiyosun bu kararı verirken kulağını mı kullandın yoksa onun ait olduğu yeri mi?bence ne olduğu önemli depil(metal ya da olmaması)önemli olan nasıl yaptığı vs.. |
son kıtada yazdıklarına aynen katılıyorum kesinlikle nerde olduğu değil neyi nasıl yaptığı önemlidir ve kornda müziği iyi yapıyor bu kadar basit _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
--HIV--

|
Tarih: Pts 10.11.2003 12:35 Mesaj konusu: |
|
|
hayatım yaşamım korn herşeyim _________________ --------CHİLDREN OF THE KORN-------- |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Çrş 12.11.2003 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
korn un yeni albümü süper oluyormuş j.d. nin açıklamaları bu albümde daha ileri gidilemeyeceğini göstereceğiz artık taklit edilmekten sıkılmıyoruz bile çünkü artık taklit edilemiyoruz. dedi ve gerçekleri söyledi _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
chi Çilekeş gitaristi

|
Tarih: Çrş 12.11.2003 12:02 Mesaj konusu: |
|
|
adamlar paralel bi boyuttalar.. _________________ brasil |
|
| Başa dön |
|
 |
alt_mus_freedom_peace

|
Tarih: Prş 13.11.2003 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
paralel boyut??ne anlamda kullandığını(iyi-kötü) bilmiyorum ama bence derecesi git gide yükselen bir paralel boyuttalar _________________ \'\'When I am king,you will be first against the wall with your opinion which is of no consequence at all\'\' |
|
| Başa dön |
|
 |
Jeff_Loomis "Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

|
Tarih: Prş 13.11.2003 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
Bilmiyorum fazla iplenirmiyim bilen bilir nu-metal sevmediğimi ama Korn'un bence en albümleri ilk 2 albümdür, gerisi de iyi ama git gide daha iyi müzik yaptıklarını söyleyemem... _________________ Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716
Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 14.11.2003 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
| Jeff_Loomis demiş ki: | | Bilmiyorum fazla iplenirmiyim bilen bilir nu-metal sevmediğimi ama Korn'un bence en albümleri ilk 2 albümdür, gerisi de iyi ama git gide daha iyi müzik yaptıklarını söyleyemem... |
niye yaa did my time ı beğenmedin mi ben çok beğendim şahsen _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
hudubet

|
Tarih: Cum 14.11.2003 17:36 Mesaj konusu: |
|
|
Ya Arkadaşlar gözüme çarpan şu:
Korn fanları Korn'u abartıyorlar.Bazıları Korn'un tanrı müziğin tanrısı olduğunu düşünüyor.'Rap'
çi bir bassist,şizofren bir vokal ve ne idüğü belirsiz iki gitaristle,içlerinde sadece doğru düzgün olanın kendisi olduğu bir davulcuyla
sizce bir grup müziğe gerçek anlamda birşey
kazandırabilir mi?
Müziğin sanatsallığı bu tür gruplarla elden gidiyor.Bu kadar,bundan sonra bu başlığa yazı yazmayacağım.Muattabım olmak isteyenler mail atsınlar lütfen _________________ Kodeskuşunun özgürlük türküsü çalınıyor kulağıma. |
|
| Başa dön |
|
 |
anger_is_a_gift Çilekeş vokalisti

|
Tarih: Cmt 15.11.2003 2:44 Mesaj konusu: |
|
|
sende korn'a mail at o zaman burdakiler de pek muhattap olmayabilir  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 15.11.2003 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Tasiyici_Cats demiş ki: | | Jeff_Loomis demiş ki: | | Bilmiyorum fazla iplenirmiyim bilen bilir nu-metal sevmediğimi ama Korn'un bence en albümleri ilk 2 albümdür, gerisi de iyi ama git gide daha iyi müzik yaptıklarını söyleyemem... |
niye yaa did my time ı beğenmedin mi ben çok beğendim şahsen |
Tamam güzel olabilir ama bence bi "need to" gibi olamaz, "twist,chi" gibi olamaz anlatabiliyor muyum??? |
|
| Başa dön |
|
 |
alt_mus_freedom_peace

|
Tarih: Cmt 15.11.2003 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
eheuehuehe ben anladım e onların da yeri ayrı be ya ) _________________ \'\'When I am king,you will be first against the wall with your opinion which is of no consequence at all\'\' |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 16.11.2003 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
| hudubet demiş ki: | Ya Arkadaşlar gözüme çarpan şu:
Korn fanları Korn'u abartıyorlar.Bazıları Korn'un tanrı müziğin tanrısı olduğunu düşünüyor.'Rap'
çi bir bassist,şizofren bir vokal ve ne idüğü belirsiz iki gitaristle,içlerinde sadece doğru düzgün olanın kendisi olduğu bir davulcuyla
sizce bir grup müziğe gerçek anlamda birşey
kazandırabilir mi?
Müziğin sanatsallığı bu tür gruplarla elden gidiyor.Bu kadar,bundan sonra bu başlığa yazı yazmayacağım.Muattabım olmak isteyenler mail atsınlar lütfen |
İyi de müzik yapmak için doğru düzgün mü olmak gerekiyor??? Müzisyenlerin özellikle yeni akımlara öncülük etmiş olan müzisyenlerin çoğu problemli insanlardı... Müzik yapmak için bir asker kadar disiplinli bir memur kadar düzgün mü olmak gerekir yani!
Gerçi arkadaş bu yazıyı muhtemeln okuyamayacak okusa da cevap yazmayacaktır neyse ben yine de içimdekileri yazayım buraya... |
|
| Başa dön |
|
 |
maNgaDj

|
Tarih: Pts 17.11.2003 4:22 Mesaj konusu: |
|
|
müzisyen dediğin aklı başında olmalı.
hooop bütün klasik müzik dahilerini bir kalemde silip. aklı başında (bulan varsa banada sölesin ) müzisyenler dinliyelim. _________________ Talk is cheap! |
|
| Başa dön |
|
 |
Eternity

|
Tarih: Sal 18.11.2003 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
son albümlerinde metallica coverladılar yakında görecegiz bakalım ..metal e kayıcaklarmıs iyice duyduguma göre... _________________ ''Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom...'' |
|
| Başa dön |
|
 |
hudubet

|
Tarih: Cum 21.11.2003 20:05 Mesaj konusu: |
|
|
Korn....Güldürmeyin beni.Görkem atıyorum mesajı Jonathan Davis'e _________________ Kodeskuşunun özgürlük türküsü çalınıyor kulağıma. |
|
| Başa dön |
|
 |
anger_is_a_gift Çilekeş vokalisti

|
Tarih: Cmt 22.11.2003 3:00 Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah hudubet
neyse şaka bi yana,hatta one cover'ı da bi yana twist-chi diyelim,el mi yaman bey mi yaman görelim  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
rilen_fy

|
Tarih: Pzr 23.11.2003 1:56 Mesaj konusu: |
|
|
şöyle bir okudum da yazılan herşeyi.kimse korn'un kötü yanlarını görmek istemiyor sanırım.nerde yanlış yaptıklarını vs...tamam anlıyorum fanatikler sevdiği şeylerin kötü olan taraflarını görmez/görmek istemez.ama görmeleri gerek.gerçeği korn tepkisini aldı hemen ki yeni albümü hemen yapmaya başladılar
one'ı hiç beğenmedim açıkcası.hade tamam cover yaptın zaman kendine ait şeylerini katacaksın(basla belli oluyor)yoksa coverın bir anlamı olmaz.ama kardeşim yane o solo atılması gereken 1şey.artık yemedi mi bilemeyeceğim.ama şunu söyleyeyim o metallica icon gecesinde elin avril lavigne gitaristi solo atıyorsa ve munky ya da head atmıyorsa(atamıyorsa) diyecek pek 1şey yok
korn'a lafım yok bende seviyorum adamları.en sevdiğim albümler follow the leader ve issues.ama gidişine bakıyorum da hiç hoş değil.untouchbles berbat bir albümdü bekledim gibi değildi.sırf para için çıkarılmış bariz belli ve bu fikrimi da destekleyen de bu kadar çabuk yeni albüm yapmlarıdır.ben şunu anlamıyorum adamlar queen of damned soundtrackine inanılmaz güzel parçalar yazdı sonra kendi albümlerine gelince batırıyorlar.film müzikleri yapan grupların genel alışkanlığı sanırım.
did my time fena değil dinleye dinleye sevilecek bir parça bakalım diğer parçaları nasıl olcak
benden bu kadar arkadaşlar.saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
hudubet

|
Tarih: Prş 27.11.2003 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
| rilen_fy demiş ki: | şöyle bir okudum da yazılan herşeyi.kimse korn'un kötü yanlarını görmek istemiyor sanırım.nerde yanlış yaptıklarını vs...tamam anlıyorum fanatikler sevdiği şeylerin kötü olan taraflarını görmez/görmek istemez.ama görmeleri gerek.gerçeği korn tepkisini aldı hemen ki yeni albümü hemen yapmaya başladılar
one'ı hiç beğenmedim açıkcası.hade tamam cover yaptın zaman kendine ait şeylerini katacaksın(basla belli oluyor)yoksa coverın bir anlamı olmaz.ama kardeşim yane o solo atılması gereken 1şey.artık yemedi mi bilemeyeceğim.ama şunu söyleyeyim o metallica icon gecesinde elin avril lavigne gitaristi solo atıyorsa ve munky ya da head atmıyorsa(atamıyorsa) diyecek pek 1şey yok
E adam doğru diyor....
korn'a lafım yok bende seviyorum adamları.en sevdiğim albümler follow the leader ve issues.ama gidişine bakıyorum da hiç hoş değil.untouchbles berbat bir albümdü bekledim gibi değildi.sırf para için çıkarılmış bariz belli ve bu fikrimi da destekleyen de bu kadar çabuk yeni albüm yapmlarıdır.ben şunu anlamıyorum adamlar queen of damned soundtrackine inanılmaz güzel parçalar yazdı sonra kendi albümlerine gelince batırıyorlar.film müzikleri yapan grupların genel alışkanlığı sanırım.
did my time fena değil dinleye dinleye sevilecek bir parça bakalım diğer parçaları nasıl olcak
benden bu kadar arkadaşlar.saygılar |
_________________ Kodeskuşunun özgürlük türküsü çalınıyor kulağıma. |
|
| Başa dön |
|
 |
TeDDy Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 27.11.2003 18:18 Mesaj konusu: |
|
|
| hudubet demiş ki: | | O felsefe yok çıkmış bir şizofren bağırıyor all day i dream about six. |
Eğer Jonathan Davis'e karşı bi garezin warsa anlarım. Ama Şizofreni çook önemli bi rahatsızlıktır. Onları böyle yargılamamalıyız.
www.sizofreni.dernegi.com _________________ Schizomania ve Sınıf 64
08.08.2004 - Pazar
Saat:20.00
Yer : Biziz BAR |
|
| Başa dön |
|
 |
|