Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Korn
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Korn
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 139, 140, 141  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Pzr 09.11.2003 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

J.Rotten e kesinlikle katılıyorum..yalnız iron maiden ı sevmem..bu benim şahsi görüşüm..korn u daha çok severim ama korn daha başarılı diyemem..iron maiden kim korn kim..yani benim dinlemiyor olmam zaten iron maiden ın efsaneliğini etkilemez.
bi de şunu söyleyeceğim bir şeyi dinlemeniz için ille de onun bir adı olması gerekir mi..yani korn u beğeniyosun ya da beğenmiyosun bu kararı verirken kulağını mı kullandın yoksa onun ait olduğu yeri mi?bence ne olduğu önemli depil(metal ya da olmaması)önemli olan nasıl yaptığı vs..
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Pts 10.11.2003 1:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alt_mus_freedom_peace demiş ki:
J.Rotten e kesinlikle katılıyorum..yalnız iron maiden ı sevmem..bu benim şahsi görüşüm..korn u daha çok severim ama korn daha başarılı diyemem..iron maiden kim korn kim..yani benim dinlemiyor olmam zaten iron maiden ın efsaneliğini etkilemez.
bi de şunu söyleyeceğim bir şeyi dinlemeniz için ille de onun bir adı olması gerekir mi..yani korn u beğeniyosun ya da beğenmiyosun bu kararı verirken kulağını mı kullandın yoksa onun ait olduğu yeri mi?bence ne olduğu önemli depil(metal ya da olmaması)önemli olan nasıl yaptığı vs..

son kıtada yazdıklarına aynen katılıyorum kesinlikle nerde olduğu değil neyi nasıl yaptığı önemlidir ve kornda müziği iyi yapıyor bu kadar basit
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
--HIV--

MesajTarih: Pts 10.11.2003 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayatım yaşamım korn herşeyim
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Çrş 12.11.2003 1:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

korn un yeni albümü süper oluyormuş j.d. nin açıklamaları bu albümde daha ileri gidilemeyeceğini göstereceğiz artık taklit edilmekten sıkılmıyoruz bile çünkü artık taklit edilemiyoruz. dedi ve gerçekleri söyledi
chi
Çilekeş gitaristi

MesajTarih: Çrş 12.11.2003 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adamlar paralel bi boyuttalar..
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Prş 13.11.2003 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

paralel boyut??ne anlamda kullandığını(iyi-kötü) bilmiyorum ama bence derecesi git gide yükselen bir paralel boyuttalar
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Prş 13.11.2003 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bilmiyorum fazla iplenirmiyim bilen bilir nu-metal sevmediğimi ama Korn'un bence en albümleri ilk 2 albümdür, gerisi de iyi ama git gide daha iyi müzik yaptıklarını söyleyemem...
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cum 14.11.2003 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jeff_Loomis demiş ki:
Bilmiyorum fazla iplenirmiyim bilen bilir nu-metal sevmediğimi ama Korn'un bence en albümleri ilk 2 albümdür, gerisi de iyi ama git gide daha iyi müzik yaptıklarını söyleyemem...

niye yaa did my time ı beğenmedin mi ben çok beğendim şahsen
hudubet

MesajTarih: Cum 14.11.2003 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya Arkadaşlar gözüme çarpan şu:
Korn fanları Korn'u abartıyorlar.Bazıları Korn'un tanrı müziğin tanrısı olduğunu düşünüyor.'Rap'
çi bir bassist,şizofren bir vokal ve ne idüğü belirsiz iki gitaristle,içlerinde sadece doğru düzgün olanın kendisi olduğu bir davulcuyla
sizce bir grup müziğe gerçek anlamda birşey
kazandırabilir mi?
Müziğin sanatsallığı bu tür gruplarla elden gidiyor.Bu kadar,bundan sonra bu başlığa yazı yazmayacağım.Muattabım olmak isteyenler mail atsınlar lütfen
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Cmt 15.11.2003 2:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sende korn'a mail at o zaman burdakiler de pek muhattap olmayabilir Laughing
Jeff_Loomis

MesajTarih: Cmt 15.11.2003 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tasiyici_Cats demiş ki:
Jeff_Loomis demiş ki:

niye yaa did my time ı beğenmedin mi ben çok beğendim şahsen

Tamam güzel olabilir ama bence bi "need to" gibi olamaz, "twist,chi" gibi olamaz anlatabiliyor muyum???
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Cmt 15.11.2003 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eheuehuehe ben anladım e onların da yeri ayrı be ya Smile)
Jeff_Loomis

MesajTarih: Pzr 16.11.2003 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hudubet demiş ki:
Ya Arkadaşlar gözüme çarpan şu:
Korn fanları Korn'u abartıyorlar.Bazıları Korn'un tanrı müziğin tanrısı olduğunu düşünüyor.'Rap'
çi bir bassist,şizofren bir vokal ve ne idüğü belirsiz iki gitaristle,içlerinde sadece doğru düzgün olanın kendisi olduğu bir davulcuyla
sizce bir grup müziğe gerçek anlamda birşey
kazandırabilir mi?
Müziğin sanatsallığı bu tür gruplarla elden gidiyor.Bu kadar,bundan sonra bu başlığa yazı yazmayacağım.Muattabım olmak isteyenler mail atsınlar lütfen

İyi de müzik yapmak için doğru düzgün mü olmak gerekiyor??? Müzisyenlerin özellikle yeni akımlara öncülük etmiş olan müzisyenlerin çoğu problemli insanlardı... Müzik yapmak için bir asker kadar disiplinli bir memur kadar düzgün mü olmak gerekir yani!

Gerçi arkadaş bu yazıyı muhtemeln okuyamayacak okusa da cevap yazmayacaktır neyse ben yine de içimdekileri yazayım buraya...
Başa dön
maNgaDj

MesajTarih: Pts 17.11.2003 4:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

müzisyen dediğin aklı başında olmalı.
hooop bütün klasik müzik dahilerini bir kalemde silip. aklı başında (bulan varsa banada sölesin ) müzisyenler dinliyelim.
Eternity

MesajTarih: Sal 18.11.2003 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son albümlerinde metallica coverladılar yakında görecegiz bakalımSmile..metal e kayıcaklarmıs iyice duyduguma göre...
hudubet

MesajTarih: Cum 21.11.2003 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Korn....Güldürmeyin beni.Görkem atıyorum mesajı Jonathan Davis'eSmile
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Cmt 22.11.2003 3:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyvallah hudubet Very Happy
neyse şaka bi yana,hatta one cover'ı da bi yana twist-chi diyelim,el mi yaman bey mi yaman görelim Cool
rilen_fy

MesajTarih: Pzr 23.11.2003 1:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şöyle bir okudum da yazılan herşeyi.kimse korn'un kötü yanlarını görmek istemiyor sanırım.nerde yanlış yaptıklarını vs...tamam anlıyorum fanatikler sevdiği şeylerin kötü olan taraflarını görmez/görmek istemez.ama görmeleri gerek.gerçeği korn tepkisini aldı hemen ki yeni albümü hemen yapmaya başladılar

one'ı hiç beğenmedim açıkcası.hade tamam cover yaptın zaman kendine ait şeylerini katacaksın(basla belli oluyor)yoksa coverın bir anlamı olmaz.ama kardeşim yane o solo atılması gereken 1şey.artık yemedi mi bilemeyeceğim.ama şunu söyleyeyim o metallica icon gecesinde elin avril lavigne gitaristi solo atıyorsa ve munky ya da head atmıyorsa(atamıyorsa) diyecek pek 1şey yok Confused

korn'a lafım yok bende seviyorum adamları.en sevdiğim albümler follow the leader ve issues.ama gidişine bakıyorum da hiç hoş değil.untouchbles berbat bir albümdü bekledim gibi değildi.sırf para için çıkarılmış bariz belli ve bu fikrimi da destekleyen de bu kadar çabuk yeni albüm yapmlarıdır.ben şunu anlamıyorum adamlar queen of damned soundtrackine inanılmaz güzel parçalar yazdı sonra kendi albümlerine gelince batırıyorlar.film müzikleri yapan grupların genel alışkanlığı sanırım.

did my time fena değil dinleye dinleye sevilecek bir parça bakalım diğer parçaları nasıl olcak

benden bu kadar arkadaşlar.saygılar
Başa dön
hudubet

MesajTarih: Prş 27.11.2003 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rilen_fy demiş ki:
şöyle bir okudum da yazılan herşeyi.kimse korn'un kötü yanlarını görmek istemiyor sanırım.nerde yanlış yaptıklarını vs...tamam anlıyorum fanatikler sevdiği şeylerin kötü olan taraflarını görmez/görmek istemez.ama görmeleri gerek.gerçeği korn tepkisini aldı hemen ki yeni albümü hemen yapmaya başladılar

one'ı hiç beğenmedim açıkcası.hade tamam cover yaptın zaman kendine ait şeylerini katacaksın(basla belli oluyor)yoksa coverın bir anlamı olmaz.ama kardeşim yane o solo atılması gereken 1şey.artık yemedi mi bilemeyeceğim.ama şunu söyleyeyim o metallica icon gecesinde elin avril lavigne gitaristi solo atıyorsa ve munky ya da head atmıyorsa(atamıyorsa) diyecek pek 1şey yok Confused

E adam doğru diyor....

korn'a lafım yok bende seviyorum adamları.en sevdiğim albümler follow the leader ve issues.ama gidişine bakıyorum da hiç hoş değil.untouchbles berbat bir albümdü bekledim gibi değildi.sırf para için çıkarılmış bariz belli ve bu fikrimi da destekleyen de bu kadar çabuk yeni albüm yapmlarıdır.ben şunu anlamıyorum adamlar queen of damned soundtrackine inanılmaz güzel parçalar yazdı sonra kendi albümlerine gelince batırıyorlar.film müzikleri yapan grupların genel alışkanlığı sanırım.

did my time fena değil dinleye dinleye sevilecek bir parça bakalım diğer parçaları nasıl olcak

benden bu kadar arkadaşlar.saygılar

TeDDy
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 27.11.2003 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hudubet demiş ki:
O felsefe yok çıkmış bir şizofren bağırıyor all day i dream about six.

Eğer Jonathan Davis'e karşı bi garezin warsa anlarım. Ama Şizofreni çook önemli bi rahatsızlıktır. Onları böyle yargılamamalıyız.

www.sizofreni.dernegi.com
Yer : Biziz BAR
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 139, 140, 141  Sonraki
3. sayfa (Toplam 141 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız