Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - kullanıcı ismi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

kullanıcı ismi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Opeth

MesajTarih: Sal 12.08.2003 22:53    Mesaj konusu: kullanıcı ismi Alıntıyla Cevap Ver

benim sormak istediğim şu kayıt olupta hiç mesaj atamayanlara bir müdahele edememz misiniz?
insanlar istediği nickleri kullanamıyo bunları bir şekilde tespit etmenizi istiyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yolcu

MesajTarih: Çrş 13.08.2003 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence de çok önemli ve gerekli bir istek.Muhakkak çözüm bulunmalı.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Opeth

MesajTarih: Cmt 23.08.2003 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu sitede artık cevap bile vermiyolar adminler artık bu siteye girmenin amacı ne biz rahatça konuşabileceğimiz gerçekten adam gibi yönetilen bir site için zevkli muhabbet ve tartışmalara girmek için giriyoruz bu siteye ama sitenin adminleri sorulara cevap vermiyo bırakın cevap vermeyi saçma sapan nedenlerden dolayı insanları atıyolar
inşallah buna da cevap gelir(hiç sanmıyorum ya:D )
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Pzr 24.08.2003 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Opeth,

1. Bu sitede bu bölüme yazılmış herşeye cevap verilir, bu hep böyle olmuştur, forum sıfırlanmadan öncesini de bilenler buraya her sorulan soruya cevap verdiğimizi ve burdan birçok soruna çözüm bulduğumuzu bilir. Gözden kaçmış yada belki ertesi güne ertelenip sonradan unutulmuş bir soruya cevap verilmedi diye böyle yaklaşman çok yanlış. Bizim burda ne bir zorunluğumuz var ne de biz robotuz. Senin soruna cevap verilmemiş diye ARTIK cevap vermiyolar demen akla mantığa sığmaz ayrıca.

2. Bize göre adam gibi yönetim adına önemli adımlar atıldı son haftalarda ve istediğimiz çizgiye daha yakın bir forum oluşturduk. Biz ne çizgide bir forum istiyorsak o şekilde yapmaya çalışıyoruz. Adam gibi yönetildiğini düşünmüyorsan ayrılabilirsin. Biz doğru inandığımızı yapiyoruz sadece, birini atiyorsak bize göre saçma olmadiği için atiyoruz zaten.

3. Son olarak ilk sorulan soruya cevap vereyim. Bu konu benimde uzun zamandır istediğim bir olay. Örneğin siteye 3 ay girmeyenin üyeliğinin otomatik olarak iptal edilmesi gereksiz üye kalabaliğini önlemiş olur hemde kullanılmayan nicklerin boşta kalmasını sağlar. Ama bunu tek tek elle yapmamizi beklemeyin otomatik bir sistem geliştirilmeli, phpBB forum scriptini kullanıyoruz ve maalesef böyle bir özelliği yok. İleriki versiyonlarda olacağını düşünüyorum çok talep alan bir fonksiyon çünkü.
Biz scripti modifiye edip böyle bir sistem yapabiliriz belki ama yeni versiyon yükseltimlerinde tekrar bir çok uyumsuzluk ve bir çok iş açabiliriz başimiza bu. O yüzden bu konu için biz beklemedeyiz sizde beklemede kalın. Böyle bir sistem gelecek diye düşünüyorum.
Mahcem

MesajTarih: Sal 26.08.2003 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Opeth demiş ki:
bu sitede artık cevap bile vermiyolar adminler artık bu siteye girmenin amacı ne biz rahatça konuşabileceğimiz gerçekten adam gibi yönetilen bir site için zevkli muhabbet ve tartışmalara girmek için giriyoruz bu siteye ama sitenin adminleri sorulara cevap vermiyo bırakın cevap vermeyi saçma sapan nedenlerden dolayı insanları atıyolar
inşallah buna da cevap gelir (hiç sanmıyorum ya:D )

Eğer yöneticilerden beklediğiniz bu ilgiyi siz kullanıcılar olarak Forum Kurallarını ve sıkça sorulan sorular kısmını okumaya gösterseniz böyle sıkıntılar olmazdı.

Şimdi, öncelikle bu mesajda kişisel olarak seni hedef almıyorum, o yüzden "sen" derken bu mesajı okuyan herkese hitab ediyorum. O yüzden burada bahsettiklerimden herhangi biri için "ben zaten onu yapmıyorum ki" deme. Ben de zaten "Opeth sen bunları yapıyorsun" demiyorum. "Bunlar yapılıyor" anlamında konuşuyorum.

Bu sitenin yöneticileri olarak bizler bu işten para kazanmıyoruz, bunu sadece zevk için yapıyoruz. İnsanların sanal ortamda bir araya gelip bilgilerini görüşlerini rahatlıkla paylaşabilecekleri düzeyli bir ortam olsun, kültür seviyesi yükselsin diye uğraşıyoruz. Tabii bu arada kendi işlerimiz de var ve onları da götürmek durumundayız. Ona rağmen onca işin arasında ekranımda bir pencere de sürekli Turkrock.com'a açılmış, her fırsatta bakmaya çalışıyorum. Ama şahsen benim bu foruma gösterdiğim özeni senin şu şikayet dolu mesajında bile göremiyorum.

İnsanlar bu siteden durup dururken atılmıyorlar, eğer atılıyorlarsa bir sebebi vardır. Burada kimse bizden kişiye özel ilgi muamele beklemesin, kusura bakmayın burası masaj salonu değil, ona ne vaktimiz var, ne de sabrımız. Size saçmasapan gelen nedenlerin bize göre gayet mantıklı açıklamaları var, bunlar da gizli saklı değil, hepsi "Bunları bunları yapmayın, siteden atılırsınız, ardında yatan sebep de şu" diye de burada duyurulmuş sizlere. Eğer siz o detayları göremiyorsanız sizin probleminiz, biz nasıl kafa yoruyorsak siz de kafa yorun, anlayın.

Önce bu kısımda Forum Kuralları diye birşey yazdık astık, baktık kimsenin ipinde değil, tuttuk her bölümün başına birer kopyasını astık ve de "Çok Önemli" diye sabitledik. Yine okuyan yok, okuyup da anlamak isteyen yok. Başladık insanları attıkları her kurallara aykırı mesajda uyarmaya, gördük ki adam kendi attığı mesaja ne cevap verilmiş onu dahi okumuyor, bu kadar olmaz. Yukarıda adamı uyarmışız, iki mesaj aşağıda aynen devam ediyor vatandaş, ya da bir başkasını uyarmışız, vatandaş sırf o uyarı mesajında başkasının ismi var kendisininki yok diye hiç üzerine alınmadan aynen diğer vatandaşın yaptığını yapıyor, sanki biz orada başçavuşun osuran eşeğiyiz. Yani pes, insanda biraz bakış görüş anlayış olur. Resmen Nato kafa Nato mermer. Çevresinde olan biteni kavrayamayan insan bu foruma ne verebilir ki?

Yeter bir yere kadar kardeşim, kurallar orada. Oku, kendini topla, kendine çeki düzen ver. Kimsenin arkasından koşacak toplayacak halimiz yok. İnsanları bir bıraktık mı burası çocuk bahçesine dönüyor, kimsede "aman çalışıp gayret edeyim, seviyeyi yükselteyim" diye bir gayret yok. Herkes "niye yapmıyorsunuz, niye etmiyorsunuz? Bize de kimse birşey bırakmadı ki? Namussuz hükümet" diye karı gibi sızlanmakta. Orada yığınla hazır soru ve cevap yazılmış, bize gelen özel soruların çoğu zaten orada cevaplanmış durumda, eğer soracağınız soru orada varsa tekrar bir daha aynısını özel mesajla sormayın.

Onun dışında bir sorun varsa ya buraya atarsın, ya da ÖM atarsın, ilk fırsatta cevap veririz. Her gün en az beş kişiye ÖM cevabı yazıyorum, merak etme üşenmem sana da yazarım, diğer yönetici arkadaşlar da aynısını yapıyorlar. Eğer ben halledemezsem NovemberRain'e geçerim, son sözü o söyler.

Ama biraz da siz kendinizi toplayın birader. Bizden beklediğiniz özeni siz kendiniz gösterseniz buradaki sorunlar %99 azalır. Git şu forumun haline bak. Bir de bu düzelmiş hali, buna da şükür diyoruz. Vatandaş yazı yazmış, ne nokta var ne virgül. Cümle nerede başlıyor nerede bitiyor müneccim olmak lazım anlamak için. Ben İskoçya'da İngiliz tipi klavyeyi Türkçe düzen kullanıp tuşların üzerine bantla harfler yapıştırıp kullanıyorum ki düzgün Türkçe yazabileyim diye, herkeste bir moda tutturmuş "gelıo, gıdıo, walla, he war, fln fıln, ne kdr". Nedir bu ya? Hani adam yabancı klavye kullanır, başkasının bilgisayarıdır, ı yazamaz da i yazar, ö yazamaz da o yazar, anlarız. Bunlar i yerine ı yazıyor. Bu kadar da dejenere olunmaz ki? Topla kendini.

Hep şikâyet ediyorsun herşey bozuk diye, bari bir ucundan da sen tut düzeltelim o zaman. Önce kendini düzelt bir de senle uğraşmayalım. Uyardığımızda da "ben böyle alıştım, değiştiremem" diyor. Eh çok afedersin, ben de böyle alıştım, artık insanları tek tek uyarmak yerine kurala uymayan mesajı uçuruyorum gidiyor. Eğer öyle yazmak istiyorsa vatandaş gitsin parasını versin kendine bir site açsın, orada istediği gibi at koştursun.

Turkrock.com Yönetimi karar almıştır, bu sitenin ve forumunun kalitesini belli standartlarda tutmak ve mümkün olduğunca yükseltmek için gereken ne ise onu taviz vermeden yapacaktır. Bizim Yöneticiler olarak kendi aramızda bir forumumuz var, siz kullanıcıların ulaşımına kapalı bir forum, burada olan biteni sürekli, gün be gün tartışıyoruz orada. Kimsenin mesajı ya da üyeliği ortak karar alınmadan silinmiyor, o yüzden burada keyfî davranış diye birşey yok. Yapılan daha önceden alınmış ve sizlere duyurulmuş olan kararları uygulamaktan ibarettir. Bunları uygularken de artık kimseye bir bildirimde bulunma zorunluluğunda olmadığımızı da bildirmiştik. Kendinize ona göre çekidüzen verin.

Kullanıcılar olarak siz burada yazışmak ve hoş vakit geçirmek istiyorsanız ya kendinizi o standarda çekersiniz, ya da kurallara aykırı mesajlarınız maalesef ha bire taca gider. Bu kadar basit.

Biz gayret gösteriyoruz, siz de lütfen gösterin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Opeth

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 5:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eywallah beyler şimdi sizede anlıyorum ancak bazen gereksiz yere atıyormuşsunuz gib geldi neyse sizden istediğim şu kullanıcı problemini çözmek benim istediğim çoğu nick alınmış ben alamıyorum ancak forumun heryerine bakmama rağmen bir mesajla karşılaşmıyorum yani anlıyacağınız mesaj falan atmadan sadece yer kaplıyolar
kacakkiz

MesajTarih: Çrş 25.10.2006 1:22    Mesaj konusu: Re: kullanıcı ismi Alıntıyla Cevap Ver

Opeth demiş ki:
benim sormak istediğim şu kayıt olupta hiç mesaj atamayanlara bir müdahele edememz misiniz?
insanlar istediği nickleri kullanamıyo bunları bir şekilde tespit etmenizi istiyorum...

msj atmak mecburi değil diye biliyorum msj atmıyor olabilirler ama bu siteye girmiyorlar yararlanmıyorlar anlamına gelmezki bu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Novembre

MesajTarih: Prş 23.11.2006 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet forumlarda mesaj yazmayanların siteye hiç giriş yapmadıklarını söylemek mantıksız olur.. Ancak November_Rain in bahsettiği sistem 3ay boyunca login olmayan üyelerin üyeliklerinin silinmesiydi sanırım ve ne yazıkki kendisinde belirttiği gibi şu anki php-nuke böyle bir format içermiyor.. Üyelerin login zamanı takip edilebilir ve silinebilir ancak buda zahmetli bir iş kaldıki binlerce üyenin login kayıtlarıyla uğraşmak imkansız gibi birşey.. bir kişi sırf bu iş için tüm gününü harcasada sitede üyelerin silindiğini fark edemezsiniz bile.. Php-nuke ilerki sürümünde böyle bir format kullanırmı bilmiyorum ama pek umutlu değilim..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maresal

MesajTarih: Cum 08.06.2007 2:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ayrica bu sorun epey tartisildi.Keske bi arastirma yapsaydin.
Autopsy_table

MesajTarih: Cum 08.06.2007 2:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2003'de yazılanlara mı cevap veriyorsun 2006'da yazılanlara mı? Very Happy
maresal

MesajTarih: Cum 22.06.2007 2:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karisik,giris yapmayan uyeliklerin silinmesi bi baslikta epey tartisilmisti.
Daishuman

MesajTarih: Cum 22.06.2007 2:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Opeth demiş ki:
eywallah beyler şimdi sizede anlıyorum ancak bazen gereksiz yere atıyormuşsunuz gib geldi

Atılma nedeni açıklanamayacak hiçbir atılma olmuyor..bu konuda müsterih olunuz..ayrıca Machem`in de belirttiği gibi sadece yöneticilerin girebildiği özel bir bölümde bu tarz konular hep tartışılır ve ortak bir karar alır..5 kişinin vereceği ortak bir karar 1 kişinin kendi başına vereceği karardan her zaman daha etkilidir..

Eğer atılmasının altında bir artniyet ya da bir gereksizlik gördüğün üye varsa bunu çekinmeden Adminlere sorabilirsin..inan bana cevabı olmayan hiçbir sorun olmaz..ama bunu yapmadan kendi kendine gereksiz atıyorlar gibi bir hüküm vermemelisin..ama olur ya sorarsın kimse mantıklı bir açıklama yapamaz o zaman dersin..ama dediğim gibi atılması açıklanamayan hiçbir üye yoktur..ve yine de aklına takılan birşey olursa ben dahil herhangi bir yöneticiye sorabilirsin..bazen açılan başlıklar gözümüzden kaçıyor olabilir fakat ömlere her zaman cevap verilir..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CityOfAngeLs

MesajTarih: Pzr 05.08.2007 0:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peki bay novemberrain sizi irc de bot sananların sayısı yüksek neden hiçbir şeye cevap alamıyoruz ama özelinizde açıklama var cevap alamazsanız mail atın bekleyin vs.vs diye artık neden novemberrain rock hardrock kanalından başka bir kanala giripde sohbet etmiyor aslında kendi kanalında da sohbet etmiyor bazı soytarılarının kendisine hakaret etmesine bile seyirçi kalıyor novemberrain nin konusdugunu 1,5 sene önce aynalı sucuk a eşşekci derken gördüm. Smile rock kanalı hep + m demi kalaçak yeni ßir plan yokmu
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız