| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
UnusuaL Site Yöneticisi

Kayıt: Jul 04, 2002 Mesajlar: 225 Nerden: İstanbul /Ankara
|
Tarih: Pzr 24.08.2003 17:57 Mesaj konusu: Grizu |
|
|
Benim için en özel gruplardan bir tanesidir GRİZU. En özel dostlarımla tanışma sebebidir. Benim bir şeyler üretmeme sebep olanda onlardır.. (Hisler boş oturtmaz insanı) Bir şeyler yazarken onların parçaları dönerdi teypte tekrar tekrar..
5 sene öncesine denk geliyor grupla ilk tanışmam.. Annemle beraber dinlerdik, ben dinletirdim :) ‘Artık o küçük çocuk değilim anne!’ İlk bu parçalarıyla tanıştım onlarla.. Sonra başka bir parçalarına Bira ve Kahve’ye aşık oldum.
Kendimi işe yaramaz biri gibi hissettiğimde Sen Bir Hiçsin’i dinlerdim..
Tüm dokunduklarım eriyip gittiğinde, tüm bunların düş olduğunu hissettiğimde, tüm geceki dostum bira ve kahve olduğunda hep bu albüme sığındım ben..
“Tuzlabuz” adlı bir albümleri var. Herhalde şu ana kadar “en çok” dinlediğim albüm bu albümdür.. Yüreğimde Grizu patlamaları yaratan bir albümdür :):)
Büyük Gözlü Bebek adlı yeni parçalarının bir bölümünü dinledim grubun sitesinden indirip.. Heyecanlandım ister istemez.. Umarım dinleriz yeni albümü yakın zamanlarda.. :) _________________ Discover me like emptiness..
En son UnusuaL tarafından Pzr 24.08.2003 19:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Pzr 24.08.2003 18:04 Mesaj konusu: |
|
|
barışa rock konserinde çıkıyorlarmış öğrenince sevindirik oldum hayranlarına duyrulur  _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Pzr 24.08.2003 18:05 Mesaj konusu: |
|
|
inşallah...bira ve kahve derim...kan ve para da ayrı bi güzeldir... :alkıs _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
YehuDa

|
Tarih: Pzr 24.08.2003 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
bira ve kahve bencede... _________________ KEndi alevinizde yanmaya hazır olun.Önce kül olmadan kendinizi nasıl yenileyebilirsiniz? f.nietzsche |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 26.08.2003 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
| bir daha asla,bira ve kahve ve ölüm grizunun iyi parçalarıdır bence.benim duyduğum kadarıyla grubun solisti emre dışındaki elemanlar değişmiş |
|
| Başa dön |
|
 |
aNaRcho

|
Tarih: Sal 26.08.2003 15:15 Mesaj konusu: |
|
|
ben bu grubu sadece radyo prog.(guven erkin erkal)da dinledim.
harbiden bira ve kahve saglam parca. |
|
| Başa dön |
|
 |
NWOBHM

|
Tarih: Cum 05.09.2003 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
bence grubun kendi kisiligi yok tamamen taklit ve eminim sarki sozlerini yazarken ilginc olsun diye ikiniyolardir _________________ O belki de Dionysos. Hislerin, anlık kararların, müziğin ve dansın tanrısıydı O. Bazen bir şeytan, bazen bir iyilik perisiydi... |
|
| Başa dön |
|
 |
cold

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 1:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Grubun kimsenin taklidi olduğunu düşünmüyorum ediyorsa biri çıkıp söylesin o zaman kimi taklit ettiklerini. Bu piyasada var olabilmek zaten zor iken türkiye şartlarında kolay kabul edilemiyen bir imajla çıktılar. Siyah ruj sürüp klip çekebilmek o kadar kolay olmasa gerek. Ayrıca parçaları kendi içinde birbirleriyle uymlu ve sözler açısından da yaratıcıydı. Bütün bunlar düş'ün sözleri,anlayabilen için çok anlamlıdır.Fakat günümüz piyasasında ki gibi cover yapmadıkları yada kapitalizmin sembolü olan firmalarla reklam anlaşmaları yapmadıkları için taklitçi oluyorlarsa umarım bütün gruplar taklitçi olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
bi kere elemanalr gerçekten istedikleri müziği yapıyolar,şu an piyasada rock'n roll yapan kaç tane grup var ki? hard rock falan demiyorum,bana göre müzikleri tam rock'n roll..soundları sanki mavisakal-çektir git gibi..harika ya..en sevdiğim gruplardan birisidir grizu.. _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
zibidi

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 16:03 Mesaj konusu: |
|
|
bira ve kahve !  _________________ i drink smirnoff only days end with y |
|
| Başa dön |
|
 |
LeSH_

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 19:16 Mesaj konusu: |
|
|
barışarockta sahne aldılar ama nedense çok erken bir saate konmuşlardı.(erken saatlerde pek rağbet olmuyor.)ama genede iyilerdi.yeni parçaları söylycez diye kan ve para ,bir daha asla,gibi parçaları es geçtiler ama olsun.hem emreylede röportaj fırsatım oldu.kısa oldu ama olsun.. ) _________________ "marş söylemeden ölmek bize yakışmaz!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarım sırasıyla ;
1-Bira ve Kahve gerçekten iyi
2-Bütün bunlar düş bulutsuzluk özlemi taklidi gibi gelmişti bir an
3-Ladin giriş kısmı iyi ama devamı baymaya başlıyor
4-Bir daha asla son derece özgün.
Son olarak söylemek istediğim ; Kaybolup gittiler.Bir kere kliplerini izleme imkanım oldu sadece. Destek verilmesi gereken bir grup olduğunu düşünüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Sal 16.09.2003 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
bence geçmişte yapılmış çalışmaları takdir edilmesi gereken nadir türk gruplarından biridir. hoş uzun süredir ortalarda yoklar. internet siteleri falan oldukça yeni ama ben o ilk albümün kapağından sonra bir daha kendilerini görme fırsatı bulamadım. yazdığınız tüm şarkılarıyla tuzlabuz türk rock müziği için önemli bir albümdür grizu ise önemli bir gruptur. _________________ God Save The Sex Pistol |
|
| Başa dön |
|
 |
canawar

|
Tarih: Pts 06.10.2003 12:00 Mesaj konusu: |
|
|
Sağlam bir grup...Fakat son zamanlarda isimlerini fazla duyamıyorum...
Bilmediğim bişeylermi oldu?Bilgisi olan yazarsa sewinirim... _________________ _SON DAKİKA_ GİTAR-VOKAL_
iletişim: alerji1@hotmail.com
www.vai.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

Kayıt: 1050086412 Mesajlar: 775 Nerden: sürüngenler şehrinden
|
Tarih: Pts 06.10.2003 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Grizu...küçüklüğümden beri dinlediğim(ki hala küçüğüm)gruplardan biri.abim dinlerken bende dinlerdim doğal olarak...önemli izler bıraktı bende.umarım yine çıkarlar karşıma |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

|
Tarih: Prş 09.10.2003 21:11 Mesaj konusu: |
|
|
eveet.tam da beklediğim gibi...yeni albüm çok yakında geliyor
albümün geleceğini öğrenmiştim barışarock'ta ama bu kadar yakın bir zaman içinde çıkacağını öğrenince daha mutlu oldum
www.grizu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4140 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

|
Tarih: Prş 09.10.2003 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Atalay demiş ki: | | Hiç dinlemedim. Merak ettim. |
nasıl ya??cidden hiç dinlemedin mi?
"bütün bunlar düş" bu şarkıyı mutlaka duymuşsundur...duymadıysan da bir dinle derim..."bira ve kahve" de cidden çok güzel şarkıdır...aslında sen en iyisi "tuzlabuz" albümünü al...benimki kayıp bulursan bir tane de bana gönder  |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4140 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Prş 09.10.2003 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
tamamdır Rockcı... buyur siyah bira -guinness. Ben severim. Hem de Samuel Adams. _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

|
Tarih: Prş 09.10.2003 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
www.anadolurock.com da "müzik dinle" bölümündeki "diğerleri" bölümüne gir.orada "bira ve kahve" var
şimdi dinleyebilirsin  |
|
| Başa dön |
|
 |
|