Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Trabzonspor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Trabzonspor
Sayfa 1, 2, 3 ... 123, 124, 125  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 12:32    Mesaj konusu: Trabzonspor Alıntıyla Cevap Ver

Dikkati mi çekti sitede hiç Trabzonspor başlığı ve trabzonspor taraftarı yok mu yahu?
Son iki sezondur büyük bir yükselişe geçtiğini düşündüğüm bu takım hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
eagles

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trabzonspor bu sene iyi bir cıkış yaptı ama
fener bahceliyım
trabzonspor gercekten taktir edyorumm
AngeL_DusT

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu sene Beşiktaş'tan umudumu kestiğim için Trabzon sporu tutuyorum. Tabi bunda orada kuzenimin oynuyor olmasınında büyük etkisi var Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rainbow

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerek taraftarı, gerek kulüp başkanı (Atay Aktuğ), gerek te futbolcuların zaman zaman saçmalaması artık alışılmış bir durum olan Trabzonspor'u ben artık eskisi gibi sevmiyorum, hatta son milli takım olayından sonra gözümde pekte iyi yeri olmayan bir taraftara sahipler.
Başa dön
santinista

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu sitede trobzonsporlu bulmak birhayli zor sanırım Smile Smile bende galatasaraylıyım ama bişiler karalayacağım buraya Smile Smile
adamlar kimsenin beklemediği bir anda ziya doğan'ın gelmesiyle (ki o güne kadar da ziyan doğan 3-5 ayda bir kovulan bir teknik adamdı zaten bir röportajında kendisi de söyledi eğer trabzonspor'a gelmeseydim hala sönük bir teknik adamdım diye ) inanılmaz bir çıkış yaptılar,hatta olayı abartıp şampiyon olmaya çalıştılar sondan bir hafta önceki galatasaray Smile yenilgisiyle onu da beceremediler Smile ben takımdaki bu başarıyı takımiçi genel uyuma bağlıyorum aynı galasarayın 99 ruhu gibi!! özellikle yattara'nın sağ kanattaki performansı ve fatih tekke-gökdeniz karadeniz ikilisinin forvetteki muhteşem uyumu!! iyi bir takım ama ben uzun ve yorucu fikstüre uzun süre ayak uydurabileceklerini zannetmiyorum,ipler mutlaka biyerde kopucak!! ve şampiyonlar ligi ön elemesinde deplasmanda yenip sonra evinde aynı takıma yenilerek şampiyonlar ligine girememeleri akıl alır şey değil!!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rainbow

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İpler kopacak ifadesine katılıyorum ben de. Çok basit bir düz mantıkla futbolda her zaman erken form tutan takımlar erken form düşüklüğü yaşarlar. Trabzonspor ilk yarının sonlarına doğru düşerken Beşiktaş çıkışa geçmiş, hatta zirvedekileri yakalamış bile olabilir.
Başa dön
SpongeBob

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trabzonsporlu değilim ama bu sene ligde ki başarısı çok konuşulacak gibi gözüküyor...
CedriX

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anadolu takimlarinin en önde gideni basarilar dilerim...
santinista

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim aklıma takılan bişey var!!önceden 4 biyikler vardı bunlardan biride trabzonspor'du.bi vakit sonra onları kimse sallamamaya başladı 3 büyükler sözü dönmeye başladı!!geçen sene yine 4 büyükler oldu şimdi bu aralar yine 3 büyükler deniyor benim kafam bi hayli karıştı.şimdi bu trabzonspor'u büyük sayıcaz mı saymıcaz mı Smile Smile Smile
SpongeBob

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer büyüklük şampiyonluk sayısına göreyse 2 büyük var değilse eğer başarıya göre ise çok daha fazla takım var... Süper Ligde sadece 4 takım iyi değil bir çok takım var iyi olan...
Ben kazanılan şampiyonluğa göre düşünüyordum hep öyle değilmiş...
rainbow

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Özellikle Hami, Şota, Ogün, Tolunay, Ünal'lı kadrosu şampiyonluğu Fenere verip dağıldıktan sonra Galatasaray 4 yıl boyunca ne kadar yükseldiyse Trabzon da o kadar düştü. Gün geldi Gaziantep, Gençlerbirliğinden farkı kalmadı. O yüzden üç büyükler sözü geri geldi ama bugün ligde pek te bu tür ayrımlar yapılmaması gerek bence. Gaziantep o 4-3 biten maç olmasa şampiyonluğa oynuyordu, belki ikinci olup şampiyonlar ligine gidiyordu. Artık her takım her takımı yenebiliyor.
Başa dön
revolte

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kardeş takım Trabzon, severim Smile
Müthiş bir kadroları var. Yıldızlarıda, takım oyuncularıda eksiksiz. Keşke Dinamo Kiev maçını geçselerdide Şampiyonlar Liginde destekleyeceğim bir takım olsaydı.
santinista

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben aslında şampiyonlar ligine girmelerini pek istemiyordum çünkü ne yapabilecekleri ortadaydı!!kuraya son torbadan katılacaklardı ve zor bir gruba düşeceklerdi,sonrada 0 puan çekip rezil olacaklardı.takımın ne kadar iyi olursa olsun sözkonusu avrupa olunca (özellikle de şampiyonlar ligi çünkü onun havası çok farklı ) TECRÜBE çok ama çok önemli!ben bu konu da trabzonspor'u yeterli bulmuyorum,daha çok pişmeleri gerekicek,bu sayede de yapmış oldukları çıkışların geçici mi yoksa gerçekten kalıcı mı olup olmadığını anlarız...
yener

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

trabzon oldukça iyi gidiyor,keşke şam. ligine katılabilselerdi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CedriX

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bizim bi komsu vardi benden 7-8 yas buyuktu cocuk ne zaman onun yanina gitsem trabzonluyum derdim besiktasliyim dedigim her zaman dövuyodu cunku ilk yil inat bi sekilde besiktas dedim surekli sonra artik dayak yemekten biktim trabzonluyum dedim 2 yil onun yaninda trabzonluyum diyodum ama tabi her zaman besiktasliyim gercekte Mr. Green ama trabzon benim besiktastan sonra en sevdigim takimdir...
Nikko

MesajTarih: Pts 27.09.2004 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Darkseed demiş ki:
Nefret ediyorum Trabzonspor'dan da, taraftarlarından da.. Allah'ın bağnaz, gerici ve cahil topluluğu..

Bunu söyleyen adam fenerbahçe başlığında böyle şeyler söylemeyip sadece takımı eleştiren insanlara gidin diyordu, daha ne diyeyim artık?
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Sal 28.09.2004 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trabzonspor maçlarını radyodan yayınlamayan TRT'ye gönderilen protesto metni:

****PROTESTO METNİ***
Süperlig ve avrupada başarıdan başarıya koştuğumuz bu dönemde.
Sizler trt ailesi olarak TRABZONSPORUN milyonlarca taraftarını şoke ettiniz ..
Yıllardan beri radyo1'den dinlediğimiz tüm takım maçları
15/08/2004 pazar günü oynanan TRABZONSPOR- A.A SEBATSPOR maçının yayınlanmadığı tesbit edilmiştir.
Avrupada türk futboluna ilk adını yazdıran türk futbolumuza birçok öncülüğü bulunan
ülkemize puanlar kazandıran koskoca bir kulübümüz olan TRABZONSPOR'a
soruyorum sizlere trt ailesi olarak bu şekildemi yapmamız gerekiyordu.
Bizler taraftar olarak bu tavrınızdan dolayı sizleri kınıyoruz ve hatanızın tekrarını bir daha tekrarlanmaması bekliyoruz...

Tekrarlandığı Taktirde Hakkınınızda TRABZONSPOR Taraftar grubu olarak TRT GRUBUNU İzlememek için anket başlatacaktır.
***SON**
Trt Mail Adresleri:
haber spor: trthaber@trt.net.tr
radyo: radyo@trt.net.tr
Stadyum: stadyum@trt.net.tr
Telelig: telelig@trt.net.tr

Not: Ulan benim gibi Fenerli biri bile Avrupa'da ilkleri vs. Galatasaray başarmıştır diye kabul ederken bunlar ne yazmış Smile
Başa dön
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Sal 28.09.2004 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trabzonsporlu yapar abi Very Happy

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EL_Turco

MesajTarih: Sal 28.09.2004 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Avrupa'nın en güzel ekmeği olan vakfıkebir ekmeğini yapan Trabzon şehrinin takımının maçını yayınlamamanız büyük terbiyesizliktir.kınıyoruz."

Mr. Green Mr. Green Very Happy Very Happy Very Happy
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Sal 28.09.2004 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TRT'yi küçük harfle, Trabzonspor'u büyük harfle yazarak kendince vurgu yapmış dingo Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 123, 124, 125  Sonraki
1. sayfa (Toplam 125 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız