| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
YaSayAn_OLu Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 01.10.2004 13:39 Mesaj konusu: |
|
|
| yener demiş ki: | | avrupa maçlarından alınan tüm puanlar türkiyenin hanesine yazılıyor o yüzden tüm takımlarımızın başarılı olmasını istiyorum. |
Türkiyenin galibiyetleride puanla yazılıyor ama o ts taraftarı napıyor fb futbolcuları ıslıklıyor!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 01.10.2004 13:41 Mesaj konusu: |
|
|
| valla orası öyle ama bence önemli olan türkiyenin puan kazanması ama trabzon taraftarının yaptığıda ayıptır,cahilliktir. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 01.10.2004 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Aslına şöyle düşünmke lazım belkide 12'den sonra yaptıklarına pişman oluyorlardır |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 01.10.2004 13:51 Mesaj konusu: |
|
|
| tabiki tüm trabzon seyircisinide suçlamamak lazım |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Aug 16, 2004 Mesajlar: 183 Nerden: pendik / istanbul
|
Tarih: Cum 01.10.2004 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
Ya millet forumda trabzonlu fazla yok diye baya bir üzerlerine gittiniz ama. Milli maçta yaptıkları çok büyük terbiyesizlik ama bu her maçta her stadda bukadar olmasa da oluyo.
Fatih akyel şeerefsizinin eski takım arkadaşlarına saldırmasından hemen sonra Alisamiyendeki ilk milli maçta sürekli küfür yedi fatih.
Kadıködeki İngiltere maçında birtek GS li futbolcular tribünlere çağırılmadı.
İnönüde çarşı grubu İsveç maçının kaybedilmesine sebep olmadımı. Zorlayın biraz hafızalarınızı.
Her takım taraftarı birbirinden intikam almak için fırsat bilir milli maçları. Bu trabzonun değil Türkiyenin gerçeği.
Bunun tek önlemi milli takımın stadının olmasıdır. Sabit bir stad olmalı. Her milli maç orda yapılmalı. Bunun için en uygun stadda Saraçoğlu bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 01.10.2004 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
| zaten artık türkiyedeki maçları orda oynayacak milli takım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 01.10.2004 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
pazar güü çok zor maç olacak.trabzon avrupa da kötü gitti bu çok üzücü ama ligde hala çok etkili top oynuyor.kısmet artık ama trabzonu severim:D _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Cum 01.10.2004 14:55 Mesaj konusu: |
|
|
| Fatih hocama ufak bir hatırlatma yapmak isterim. Son dakikalarda yediğimiz gollerle mağlup olduğumuz İsveç maçı Ali Sami Yen Stadındaydı. Ben de tribündeydim ve seyirci oldukça iyiydi o maçta. Fenerlisi, Galatasaraylısı hep alkışlandı, sahada sadece milli takım bilinci vardı. |
|
| Başa dön |
|
 |
rockseverr

|
Tarih: Cum 01.10.2004 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
abi bu trabzona üzüldüğüm kadar hiç bir takıma üzülmüyorum.bu kadar olur yani. _________________ sadece ve sadece barışa rock... |
|
| Başa dön |
|
 |
rockseverr

|
Tarih: Cum 01.10.2004 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
bjk maçı içinde beşiktaşlı yöneticiler ziya doğanı baya bi kafasını karıştırdı.beşiktaş galip gelirse hiç şaşırmam. _________________ sadece ve sadece barışa rock... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 01.10.2004 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
| kafasının karıştığı filan yok ya,ayrıca ona yapılmış teklifte yok |
|
| Başa dön |
|
 |
rockseverr

|
Tarih: Cum 01.10.2004 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
yener arkadaşım
seni düşüncelerine bu siteyi takip etmeye başladığımdan beri saygı duyarım.şimdi sana soruyorum pazartesi ve salı günü gazetelerde çarşaf çarşaf ilanlar ziya hoca bjk ye ziya hoca kurtarır bu takımı diye çıkmadı.sen kendine ziya hocanın yerine koy teklif yapılmış olsun veya olmasın etkilenmezmisin. _________________ sadece ve sadece barışa rock... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 01.10.2004 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
| sonuçta profesyonel bir hoca öyle şeylerden kafası karışmaz, pek sanmıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
revolte

|
Tarih: Cum 01.10.2004 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
Ersun Yenal'a da yapılmadı mı bu.. Etkilenmedi demek mümkün mü? Gençler, şampiyonluğa giderken bir anda takım dağıldı... Çok da profesyonel teknik direktörler olduğunu düşünmüyorum Türkiyedekilerin.
Anadolu takımlarını tutan taraftarların İstanbul düşmanlığı pekde haksız değil. İstanbul takımı istediği zaman istediğine çengel atar. Bu suç değildir, medyada destekler. Eğer İstanbullu takım ve medya istiyorsa, o hocanın yada futbolcunun takımının hiçbir söz hakkı yokmuş gibi değerlendirilir. Hatta ses çıkartırlarsa vatan haini bile ilan ediliyorlar (Ersun Yenal'ın milli takıma gelmesi sırasındaki diyalogları hatırlarsınız..) _________________ Anarşi bir program değil, toplumun kendi kaderini tayin için giriştiği eylemidir http://www.anarsi.org |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 01.10.2004 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Herr Daumada yapıldı ama etkilenmedi diyemeyiz |
|
| Başa dön |
|
 |
Rookie

|
Tarih: Cmt 02.10.2004 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
Herr Daum tıhhaahah evet trabzon rezalet bi top oynadı bilbao ya karşı ama fb li arkadaşlar çok üstelemesinler hernekardar 6. dakkada gol yesekde 2-0 bitti 6-2 değil bol goalli bi maç olmadı nice 6lara siz bilbaoyu tutarsanız bizde elbette rakibiniz panatinaykos olsa bile onu tutarız yarında beşiktaşın hocasının uçak biletini alacaz  |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 22.10.2004 19:32 Mesaj konusu: |
|
|
| bu hafta çok zevkli geçecek galatasaray maçı. |
|
| Başa dön |
|
 |
_Unforgiven__

|
Tarih: Cmt 23.10.2004 9:13 Mesaj konusu: |
|
|
TS genelde hep GS'ye yatmıştır ama bu sefer durum farklı ikiside şampiyonluğa oynuyor neticede bu maçta YATIŞ olmayacak!!!
Gökdeniz ne demişti,seneye 100.yıllarında gözlerinin yaşına bakmıcaz hadi görelim bakalım Bol bol kemik sesi duymak istiyorum..
İntikam zamanıııııı  |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cmt 23.10.2004 9:19 Mesaj konusu: |
|
|
| trabzon kazanmaya daha yakın gibi ama beraberlikte çıkabilir bu maçtan. |
|
| Başa dön |
|
 |
revolte

|
Tarih: Cmt 23.10.2004 9:36 Mesaj konusu: |
|
|
Fenerliler neden intikam çığlığı atıyor anlamadım Geçen sene (maalesef) sayemizde şampiyon oldunuz.
Bugün zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Ligin en iyi futbol oynayan iki takımı olması dışında, kalitesi en yüksek maçlar hep GS-TS arasında oluyor.
Umarım bu hafta fenerde yenilirde Trabzon yarıştan kopmaz  _________________ Anarşi bir program değil, toplumun kendi kaderini tayin için giriştiği eylemidir http://www.anarsi.org |
|
| Başa dön |
|
 |
|