Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - cicibebe
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

cicibebe
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 27, 28, 29  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tebrikler

MesajTarih: Pts 20.09.2004 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Her zaman sade yapılardan yanayız. Sitemizde bu gorusumuzu yansıtır nitelikte olsun istedik. Smile

Bu arada duyduk duymadık demeyin, eger her sey yolunda giderse, bi terslik cıkmazsa onumuzdeki bir ay icinde cicibebe olarak konsere cıkma ihtimalimiz var.

Kesinlesen haberleri ister buradan, isterseniz sitemizden takip edebilirsiniz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HernanKrespo

MesajTarih: Cum 24.09.2004 0:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slm gençler;
Öncelikle Türkiyedeki bilimum izbe grupları arasında inatla mücadele ettiğiniz için sizi kutluyorum. Halkımız her yerde olduğu gibi hak edene değil sikkolara, eziklere değer göstermeye devam ediyor. Neyse bu çabalarınızın kesin bir sonuca varacağına inanıyorum.
Buradan cicibebeyi bilmeyenlere acilen parçalarını indirmelerini ve TSE belgesiyle yetinen sikko gruplar yerine direk ISO 9003 belgesiyle tasdiklenmiş bu grubu dinlemelerini tavsiye ediyorum.

Not: Bu arada siteniz cok güzel olmuş, sade ama profesyonel, kutlarım.
Başa dön
HernanKrespo

MesajTarih: Cum 24.09.2004 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben sizden kesinleşmeyen bir haber istiyorum, bu aralar bi yerlerde çıkacaktınız, neresi orası?
bide ne zaman olabilir?
tornado

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 0:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yakında biziz diye bi yerde çıkacağız tunalı'da bi bar. tarih bir kaç hafta olarak görünüyor. yarın daha detaylı görüşcez halkla ilişkiler ile. ya.

PS. yorumlar için teşekkürler genç. sert olmuş biraz ama neyse elini korkak alıştırma diyen bizdik zamanında caymayalım Very Happy
zorkezz

MesajTarih: Prş 30.09.2004 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle şunu söylemek istiyorum kesinlikle gelecekte iyi işler yapabilecek bi grupsunuz. Şarkılarınızı indirdim özellikle yağmur baya iyi olmuş. Web sitenizide ziyaret ettim elinize sağlık sizi herzaman takip edebileceğimiz bi site yaratmışsınız.Sitenizde yer alan ingilizce şarkılarınızıda indirdim indirmeklede kalmadım dinledim.Umarım bütün şarkılarınıza sitenizde yer verirsiniz.
Başa dön
tebrikler

MesajTarih: Cum 01.10.2004 2:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Zorkezz ve Krespo, yorumlarınız için ikinize de çok teşekkür ederiz. Böyle moraller olmasa devam edilmez bu ise ama sizin gibi insanların hakkımızdaki olumlu düşünceleri bizi bu yolda yürümeye devam etmeye zorluyor Smile .

Konser haberine gelince, hersey çok çok kısa zamanda içerisinde kesinlik kazanacak. Bu kesinleşen tarihleri de hem buradan hem de siteden yayınlayacağız.

Grup olarak konser vermeyi gerçekten çok istiyoruz. Umarız herşey iyi olur, bu gariban grubun da yüzü biraz güler, çıkar aslnalar gibi çalıp ineriz.. Smile

Sevgiler.....
tebrikler

MesajTarih: Cmt 02.10.2004 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

31 Ekim veya 7 Kasım... Kesin tarih çok yakında....
anarchist

MesajTarih: Cmt 02.10.2004 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dinlemedim ama isminiz acaip güzel yaaa Wink Çok beğendim ve bulan kişi(leri)yi takdir ettim Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pzr 03.10.2004 0:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İsim cidden hoş olmuş Very Happy Sitenizdeki şarkıları indirdim,umarım en kısa zamanda canlıda da dinleyebilirim sizi.Arada bir eğlenceli müzik iyidir derim zaten Very Happy Başarılar...
tebrikler

MesajTarih: Pzr 03.10.2004 2:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Grup ismi ile ilgili yorumlar gerçekten çok mutluluk verici. Zira zamanında çok savaştık bu ismi korumak için, bu söyledikleriniz haklı bir uğurda mücadele verdiğimizi kanıtlar nitelikte Very Happy . Çok saolun!!!

Sevgili Hellhound, şarkıları indirdiğini söyleyen ilk kişilerdensin, bu yüzden çok teşekkürler. Eğer cicibebe.org' dan indirdiyesen onalr ilk demo çalışmamızdandı. Eğer imzamdaki linkten indirdiysen, son demodandır. Hangileri olduğunu söylersen bir de yorum yaparsan inanılmaz mutlu olacağız grupça...

Herkese teşekkürler....

En son tebrikler tarafından Pzr 03.10.2004 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Zephyr_007

MesajTarih: Pzr 03.10.2004 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam millet!Cicibebe demonuzu dinledim ve olumlu tapkilerin bende oluştuğunu belirteyim dedim...Devamını dileriz...Yolunuz açık , notalarınız bol olsun!...
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pzr 03.10.2004 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cicibebe.org dan indirdim(2 tane)şimdi lda inkten indiriyorum Very Happy
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pzr 03.10.2004 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Artık heralde bütün şarkılarınızı indirdim(5 tane olucak dimi? Very Happy )Anladığım kadarıyla yeni kayıtlarınızda tarz değişikliği yapmışsınız.Yenilerden Brak ve Yağmur yakında diğer insanlardan da duyacağıma inandığım parçalardan...Ama benim en çok beğendiğim Animal oldu, nedeni parçadaki AFI havasından ki ben Afi'yi baya severim.Punk a devam etseydiniz keşke Sad Olumsuz bulduğum nokta ise kayıt kalitesi.Detay'da bilemem kaç milyarlık aletler var ama işte...Genel olarak gayet iyi olmuş kayıtlar.Dediğim gibi canlıda da izlersek sizi güzel olur.Yola devam
tebrikler

MesajTarih: Pts 04.10.2004 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok teşekkürler HellHound. Yakın zaman içinde konserimiz de olacak inşallah. Orada görüşmek ve tanışmak dileğiyle...
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pts 04.10.2004 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eyvallah,haber verirseniz geliriz Very Happy
tornado

MesajTarih: Prş 07.10.2004 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aman allahım internetten uzak kaldığım sürede mesajlar falan gelmiş allah allah şansımız mı dönüyor nedir?

bize yorum yazan herkese zaman ayırdıkları için ayrı ayrı teşekkürü borç biliriz. çok da resmiyiz yani. öyle.

symmetric corruption(doğru mu yazdım?!), abi punk demişsin önceki tarzımıza ama ben pek kavrayamadım olayı biz punk yaptığımızı düşünmemiştik hiç Very Happy daha çok rock-metal demosu gibiydi bence önceki demo(yani ben megadeth fanıyım punk gitarı diyince içim gıcıklanıyor bi acayip oluyorum) ama isimden dolayı punk grubu olduğumuzu düşünen çok olmuştu o zamanlar. ama yine de beğendiysen bir sorun yok Very Happy indirip dinleme ve yorum yazma zahmetine katlandığın için tekrar çok saol..

isim hakkındaki olumlu yorumlar beni de çok mutlu etti.. sonuçta biz pek karizmatik adamlar değiliz ya da öyle olma çabası içinde değiliz. çok ciddi bir ismimiz olsa içimize sinmezdi herhalde. cicibebe bize hep bu grupta çalmanın ne kadar eğlenceli olduğunu hatırlan bir isim oldu ve beğenilmesi de hoşumuza gidiyor bu açıdan..

bu arada konser tarihinin 31 ekim olacağı gibi söylentiler dolaşıyor kulaktan kulağa.. son anda bir aksilik çıkar ihtimaliyle kesin konuşmayalım ama böyle bir duyum aldık bilemiyorum yani Rolling Eyes
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
husom2000

MesajTarih: Prş 07.10.2004 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de dınlemek ıstıyorum demonuzu eyer yollamak ıstersenız yollayın abı walla ben de yollarım odesırız
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tebrikler

MesajTarih: Prş 07.10.2004 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İmzamdaki linkten demomuzu indirebilirsin husom. Hatta yorum da yazarsın, mutlu edersin bizleri...
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Prş 07.10.2004 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi Animal punk şimdi yapma ya Very Happy Onu sölediğimde yeni şarkılarınızı daha indirmemiştim Very Happy
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Prş 07.10.2004 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Neyse,sonuçta gayet güzel şarkı.Diğer elemanlara dinlettim,onlar da beğendi Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 27, 28, 29  Sonraki
3. sayfa (Toplam 29 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız