| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cha_sach

|
Tarih: Cmt 02.10.2004 19:01 Mesaj konusu: |
|
|
vay be.. ne zamandır bu başlığa uğrayacaktım bugüne kısmetmiş.. Bu grubu önce canlı performansları ile tanımıştım.. oldukça güzeldi.. Fakat enstrümantel yapmaları tercihimdir.. Sözlü olan bestelerini çok beğenmemiştim.. Bir ara dream tv'de kliplerini gördüğümde vay be albüm çıkarmışlar sonunda dedim ama pek ilgi görmedi sanırsam.. Bu arada klip çektikleri şarkı benim de favorimdi.. Konserde ilk başlarda çalmışlardı onu.. _________________ Votka-limon iyidir..
www.gokbilim.com | www.cilekes.com.tr | www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Antibiyotik

|
Tarih: Pts 04.10.2004 0:05 Mesaj konusu: |
|
|
1,5 tanem şarkısı çok güzel.bu grup sürekli düş sokağı sakinlerinde murat yılmazyıldırım ile çalışıyor... _________________ yarım... |
|
| Başa dön |
|
 |
birdost İhtiyaç Molası Bas Gitaristi

|
Tarih: Çrş 06.10.2004 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
| chaatay, ihtiyaç molasının ilk albümü milad'ı, Kadıköy'de akmar pasajında Zihni Müzik'te bulabilirsin. İstiklal Cad. Ada Müzik'te de genelde bulunuyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
birdost İhtiyaç Molası Bas Gitaristi

|
Tarih: Çrş 06.10.2004 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
| Grup'tan sadece kemancı Tolga ile Bascı Sinan Murat Yılmazyıldırım'a konser ve albümlerde eşlik ediyor. Düzeltmek istedim. İhtiyaç Molası şu anda 5 kişi zaten. Bütün konserlere 5 kişi çıkıyorlar. Ve gayet iyi çalıyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
Grunge-dadada Direc-t Vokal/Gitar

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
süper ihtiyaç molasının yeni albümü,süper _________________ Bilge |
|
| Başa dön |
|
 |
tamambocegi

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 20:18 Mesaj konusu: |
|
|
bugün aldım albümü çok iyi çok süper kemanlar pek hoş _________________ yaralarım kadar gözlerin olsaydı kanım kadar çabuk akardı yaşın... |
|
| Başa dön |
|
 |
axlewurm

|
Tarih: Pts 11.10.2004 6:59 Mesaj konusu: |
|
|
evet bende aldım gerçekten çoooo...k güzel _________________ cerrahına iyi para öde,yaşlanmanın lanetini kaldırsın diye!cobain ses dalgalarını duyabiliyor musun..
gidenin ardından bakma-düşme peşine-kimden ne fayda gördün ki niye bu çile!
punk'n roll- |
|
| Başa dön |
|
 |
drunkenstein Deja vu gitaristi

|
Tarih: Prş 14.10.2004 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel yeni albüm..
aldım ve dinliorum
tebrikler..
daha iyilerine imza atarlar işalla.. _________________ www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_saga

|
Tarih: Prş 14.10.2004 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
herzaman tolga ve sinan ı murat yılmazyıldırım'ın yanında görmek isterim. tolganın mükemmel keman ve klavyesi sinanın basıyla sadece myy ye yakıştırabiliyorum onları.. ihtiyaç molası hakkında yorum yapamıyorum sadece dinledim ve beğenemedim maalesef diyebilirim... _________________ =============my way=========== |
|
| Başa dön |
|
 |
tamambocegi

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
ne zamandır dinliom bıkmadım halaa ay ı pek beğendim bide gülümseyi sözlü kısımları hariç güzel güzel dinleyesim geliyo hep _________________ yaralarım kadar gözlerin olsaydı kanım kadar çabuk akardı yaşın... |
|
| Başa dön |
|
 |
tamambocegi

|
Tarih: Prş 21.10.2004 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
hehe yüxexes ne güzeldii tolga ne güzel çaldıı öleee ahh.. doğum günüymüş bideee _________________ yaralarım kadar gözlerin olsaydı kanım kadar çabuk akardı yaşın... |
|
| Başa dön |
|
 |
hi_one

|
Tarih: Pzr 07.11.2004 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
1buçuk albümünde türkçe sözlere geçiş dışında müzikal kalitelerini aynı çizgide devam ettirmişler...milad albümünden sonra benim beklentilerimin altında kaldı 1buçuk...milad çok sevdiim bi albümdür...bulun dinleyin derim...
albümün tek tolga çebi bestei ay en sevdiğim 2. parça...favorim ise umut...sus,dümeni bırak da sağlam parçalar...
isterdim ki bu albüm enstrümantal olarak yayınlansın...ama Türkiye'de progressive rock yapmak cesaret işi zaten:) albüm birde enstrümantal çıksa ne kadar satabilirdi ? yada hangi kişi veya şirket albümü yayınlardı?
neyse değerlerini bilen insanlar az da olsa var ! |
|
| Başa dön |
|
 |
korn83

|
Tarih: Pts 08.11.2004 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
bu albümü ben de edindim ve bence de süper olmus ya!ilk albümü arıyan tayfaya ben de kendimi katayım ) bu albüm söle türkçe sözlü progressive rock adına yapılmıs cok nadide bi albüm olarak duruyo,enazından simdilik sizce? |
|
| Başa dön |
|
 |
emrevatans

|
Tarih: Cmt 13.11.2004 13:17 Mesaj konusu: |
|
|
nadide albümlerden biri..harika albüm..sus! çok iyi ya..sus!dur bir dakika rahat ver sessizlige... _________________ duende bebeğim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
AnJeLiQ

|
Tarih: Cmt 13.11.2004 18:26 Mesaj konusu: |
|
|
süper....ayıla bayıla dinliyyorum:) _________________ <div>imza filan yok!</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
hakan_el

|
Tarih: Cmt 13.11.2004 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
bu sabah televizyonda kliplerini izledim ama sarki pek sarmadi. _________________ Öyle güzel bir ev, öyle güzel bir bahce,
Telas yok, sürpriz yok, lütfen!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
goreality

|
Tarih: Pts 15.11.2004 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk albümlerini dinlemeyenlerin albüme cok iyi demeleri normal belki ama bence bu albüm kötü hatta cok kötü.. cok değişmişler. şafak ongan ile röportajlarında söyledikleri beni gercekten cok üzdü. söyledikleri şu (egerki ilk albümü dinlemişseniz daha iyi anlayabilirsiniz) "biz ilk albümde sevdigimiz şeyi yaptık. içimizden gecenleri. fakat arkamızda ne plak şirketleri nede promosyon fırsatı oldu. bizde piyasaya daha yakın şeyler yapmaya karar verdik. 2. albümü dinleyip hayal kırıklıgı yaşayanlar(arasına bende giriyorum) 3. albümü hiç dinlemesinler." burdan cıkarılacak sonuc 4. albüme kadar pop/rock yapan bi ihtiyac molası görücez ne yazıkki. gerci ayakta kalabilmek için bu şart olsa gerek.(imho) |
|
| Başa dön |
|
 |
tamambocegi

|
Tarih: Pts 15.11.2004 19:11 Mesaj konusu: |
|
|
yok o röportajı bende dinledim ilk albümü dinleyen bu albümde hayal kırıklığına uğrıcaklar ama dinlemeyenlerde 3. de hayal kırıklığına uğrıcaklar dendi yani 3. albüm ilki gibi olcak umarım enstrümantel işler yapmalarından yanayım _________________ yaralarım kadar gözlerin olsaydı kanım kadar çabuk akardı yaşın... |
|
| Başa dön |
|
 |
tretorian

|
Tarih: Pts 15.11.2004 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
ben daha almadım albümü ama klipi izledim. bence çok hoş. ama albümüne para vermem. gasme almış. bende ondan alırım  _________________ nasıl, nerde olursak olalım... hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak bu dünya...
http://books.dreambook.com/tretorian/tretorian.sign.html |
|
| Başa dön |
|
 |
mor_edream

Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 434 Nerden: sinirsiz duslerimden desem
|
Tarih: Cum 19.11.2004 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
| sus parcasi mukemmel! klip te yayinlaniyor ! cok guzel bir album olmus harbiden |
|
| Başa dön |
|
 |
|