Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yaşar Kurt
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yaşar Kurt
Sayfa 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
soulatabyss

MesajTarih: Sal 19.08.2003 13:28    Mesaj konusu: Yaşar Kurt Alıntıyla Cevap Ver

Yaşar Kurt hakkında görüş bildirelim...müziği,sözleri ve dahası...Yaşar Kurt sizin için ne ifade ediyor?son albümü hakkında neler düşünüyorsunuz?ben son albümü beğendim.diğer albümlere göre daha sönük gibi ama "martı,İstanbul ve boynum dik" şarkılarına dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.favorimse "Martı"...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
anoraknophobia

MesajTarih: Sal 19.08.2003 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yöneticiden Not:

Bu mesajın metni kasıtlı olarak bozulmuş IRC tarzı Türkçe içerdiği için forum kuralları uyarınca yönetici tarafından silinmiştir. Bu ayrıca katılımcıya bir uyarı yerine geçer.

Forum Kuralları'nı dikkatlice okuyunuz. Her bölümün başında bir kopyası mevcuttur.

M.

PrickLe

MesajTarih: Sal 19.08.2003 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ondan sonra bi albümü daha çıktı ya toplama gibi bişi.yeni şarkısı yok yani.sizin dediiniz albümü de hiç beğenmedim.en sevdiğim şarkısı alışamadım.bi de deniz feneri olabilir.
eskibeyrut

MesajTarih: Prş 21.08.2003 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dikkat ederseniz artık üretemiyor.. bence yaşar kurt bitmiştir artık.. her çıkarttığı kasette eski parcalar fazlasıyla yer buluyor.. 90 yılların başlarında konserlerinde dinlediğim parçalar 2000 li yıllarda kasetinde yer alıyorsa bu adam artık tükenmiştir bence!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
genetikhata

MesajTarih: Cum 22.08.2003 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de bu kadar iyi şarkıları olan bi adamın neden bu kadar az ürettiğini merak ediyorum! tamam az olsun öz olsun da diyebilir ama bu kadar da değil!! bir de yaşar kurt'un istanbulda nerde çaldığını bilen var mı(varsa öyle bir yer)?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Sal 26.08.2003 8:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

istanbul da geçen kış taksim shaft ta çıkıyordu. ilk albümü çok iyi bi kadroyla arkasını sağlama alarak çıkmış bir albümdü sonra o kadroya kelek olunca kendi gitmeye çalıştı... buraya kadarmış Sad
yine de sondan bi önceki albümünde ipek le fethetmiştir beni...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nirvana

MesajTarih: Çrş 27.08.2003 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya bence yasar kurt gerek sozlerıyle olsun gerek muzıgıyle olsun gerek goruslerıyle,dusuncelerıyle olsun dort dortluk bır ınsan.ben muzıgını gercekten cok kalıtelı buluyorum aldıgım en ıyı albumlerden bırı su ana kadar anne albumudur gercekten bence ınsanların arsıvlerınde olmasına gerektıgıne ınandıgım bır album saygılar...
scrotestical

MesajTarih: Çrş 27.08.2003 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bana göre bu abimiz kendini biraz bozdu ve hakikaten üretim sıkıntısı içine girdi...son albümü anne bunu,veya ırak'taki insanların üzerinden para kazanmaya çalıştığını gösteriyor ki, bu ikincisine inanmak bile istemiyorum...
yaşar kurtun en güzel albümleri ilk ikisiydi.. hele ilki orkestrasyonsuz olmasına rağmen en iyisiydi bence.. o albümdeki doğallığı mesela son albüm (anneden önceki) reflex'te göremiyorum...tamam,bir sanatçı yeniliklere açıktır, müziğinde tarz değişikliğine gidebilir ama bir albümde aynı anda hem rock müzik,hem pop müzik,hem de türk sanat müziği yapmaz ki yaa ...
Smile
saygılar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Ladyrock

MesajTarih: Çrş 27.08.2003 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yasar Kurt' u www.anadolurock.com sitesinde dinlemistim. Cok ama cok hosuma gitdigi icin sürekli o sayfada parcalarini dinlerdim ama ne yazik ki artik o sayfaya parcalari dinlenmesine yasak koyunmus. Maalesef bizim buralarda bazilarinin albümlerine ulasmasi zor oluyor. Mesela Yasar Kurt' un Vega' nin Duman'in vs. Cok aradim ve en sonuda bir albümünü elime gecirebildim. O albümündende ilk parcasi cok hos: Kamyonlar karpuz tasir. Insallah diger albümlerinide elime geciririm cünki söyleyis tarzi sestonu süper gitarin sesine yakisiyor.
shoelicker

MesajTarih: Çrş 27.08.2003 15:41    Mesaj konusu: yasar kurt Alıntıyla Cevap Ver

bence kendi alanında bir numara ama özellikle dostum dostum diye bir türkü varya onu mükemmel yorumluyor. Yaratık
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YehuDa

MesajTarih: Prş 28.08.2003 0:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sokak şarkılarına kadar beğenirdim ama sizin gibi bende üretememe sorunu olduğu örüşündeyim....
dark_misery

MesajTarih: Prş 28.08.2003 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlk albümü sokak şarkıları ve ikinci albümü göndermeler bence kusursuz gibi. Ladyrock'ın da dediği gibi bence en iyi ilk albümü. Sadece sesi ve gitarı var. Çok doğal. Ama sonra siyasete falan bulaştı ve üretememe sorunu var. Ama bende herzaman özel bi yerde kalıcak yaşar kurt. En iyi parçaları; Alışamadım, Fırtemin, Korku. Ama son albüm biraz sönük bence de.
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Prş 04.09.2003 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

genetikhata demiş ki:
ben de bu kadar iyi şarkıları olan bi adamın neden bu kadar az ürettiğini merak ediyorum! tamam az olsun öz olsun da diyebilir ama bu kadar da değil!! bir de yaşar kurt'un istanbulda nerde çaldığını bilen var mı(varsa öyle bir yer)?

bu şekilde düşünen arkadaşlara kendi görüşümü söylemek istedim ya belki işin farklı boyutu o diyeceksiniz ama adamda istek bırakmadılar..onurlu bir sanatçı için albümünün yasaklanması çok zor bir sey olsa gerek..hani basit bir insan,basit bir sanatçı olsa aman nolacak bir tane daha yaparım olur biter derdi bence..yalnız benim bile gücüme gitti..yaşar kurt farklı bir insan farklı bir sanatçı..o şimdilik az üretse de geçmişte ürettiği bir çok şey var..tabi yine de insan istiyor ki daha çok üretsin eskisi gibi üretsin vs..ama insan bir yere kadar üretebiliyor..bir de ürettiği şeye saygı duyulmaması ve engellenmesi heves kaçırıyor..bu benim düşüncem ve yaşar kurt ne yaparsa (yapmazsa)desteklerim Smile
scrotestical

MesajTarih: Pts 08.09.2003 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostum aslında haklısın ama onurlu bir insan baskılardan yılmamalı,üzerine gitmeli derim ben..konuyla (en azzından rockla) alakası yok belki ama grup yorum elemanları kaç kere gözaltına alındılar,her albümde hapse girmelerden dolayı elemanlar sürekli değişti,kaç konserleri ve albümleri yasaklandı,birçok albümleri toplatıldı ama onlar bir şekilde üretme çabası içindeler..buna saygı duymadan edemiyor insan..yaşar kurt da protest bir kişi,bu tavrı şahsen ondan beklediğim için mi bazı hayal kırıklıklarına uğradım diye kendime sormadan edemiyorum... Rolling Eyes
Başa dön
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Sal 09.09.2003 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

walla sen de haklısın ama ne bileyim biraz yapı meselesi biraz da beklenyi meselesi..yaşar kurt protest bir kişidir demişsin..son zamanlarda az üretmesi protest olmasından bir şeyler kaybetmesi demek değildir bence..yani ben aklıma gelenleri söyledim..bunu en iyi kendisi bilir..keşke burda olsa da sorsak Smile çünkü senin dediğine de bir yünden katılıyorum
scrotestical

MesajTarih: Sal 09.09.2003 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok dostum,az üretmesi tabii ki üretkenliğini kaybetmesi anlamında değil ama benim o sözlerle kastettiğim,bu adamın baskılara karşı küsmek yerine,daha bir canla başla çalışmasının gerektiğiydi.. az üretiyor olabilir ona saygı duyuyoruz,ama haluk levent veya diğer sıradan adamlar gibi her sene kaset çıkarmaya başladı ve bana göre bu kasetler(zaten sonuncusu toplama)ilk iki kaset kadar dolu ve kaliteli değil, reflex albümünde gerekli şarkılardan çok gereksiz şarkıların bulunduğunu düşünüyorum..
saygılar..
Başa dön
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Çrş 10.09.2003 0:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostum Smile hak veriyorum bir çok konuda ama dediğim gibi biraz yapı meselesi..canla başla çalışmak filan..bence bir insan isteğini,hevesini filan kaybettikten sonra isterse bi tarafını yırtarak çalışsın yine de iyi bir şey çıkaramaz..en azından yaşar kurt için söylenirse eskisi kadar dolu olmasını bekleyemeyiz..bence..
saygı,sevgi,ne varsa Smile
emriyosocka

MesajTarih: Cmt 18.10.2003 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence de az üretmesi onun üretemeyeceği anlamına gelmez ama alt_mus_freedom_peace'ın dediği gibi onurlu bir sanatçıya bunların yapılması üzücü.Kendisini düzeltip eski şarkılarının tadında bi kaset çıkarmalı en azından Yasar Kurt hayranlarını düşünerek kendini toparlamalı
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Pzr 09.11.2003 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet katılıyorum sana
eylulmayis

MesajTarih: Çrş 19.11.2003 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi bi arkadaş dedi ki grup yorum da yasaklandı hapse atıldı kaç kez evet doğru ama onların amacı farklı ya.yani devrim amaçlı bir müzik onların ki ve gerçekten de devleti kızdıracak kalitede güzel şarkılar da yaptılar çoğu zaman.(cemo ve tüm marşları buna örnektir).yani onların kapatılması çok abes değil hatta belki de kendileri bile bunu istiyorlardır.neyse sonuç olarak yaşar kurt ile onları aynı kefeye koymak bence pek doğru olmaz ancak yine de bu da bir bahane olamaz elbette ki.yani belki şevk kalmamıştır tamam ama niçin o zaman başka arayışlara giriyor yaşar kurt.dizilerde oynamak için ve biraz daha isim yapmak için farklı yerlerde çıkıyor.bence bu yeterli bir sebep değil müziği bırakması için.biz de hayatta bir çok kez engellerle karşılaşıyoruz ve haksızlıklar bizim de başımız geliyor...bence yılmak yapılacak en kötü şey hele hele bu gibi bir sanatçı için.kalitesine yazık eder böyle düşünürse...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Sonraki
1. sayfa (Toplam 27 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız