Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
arkadaşlar varmı şööle sağlam ve g.t6 na gitmiyceğimiz güvenilir bi site ayrıca gitar getirtmek için ortalama olarak ne kadar kargo ödememiz gerekiyoo solak olmak gibi bi problemim var (tabiki sadece enstrümanlarda geçerli) istediğin model gitar bulamıyosun artı bulduklarında kalitesiyle fiyatını karşılaştırınca uçurumlar doğuyo ama avrupada fiyat ve model zenginliği var yani kısacası ben elmayı seviyorum diye elmada beni sevicekmi :)
Tarih: Cmt 20.11.2004 13:24 Mesaj konusu:
Getirmeyi düşünüyosan celephais adlı arkadaşa bi özel mesaj çak en çok o yardımcı olur sana. Kargo olarakta en ucuz seçtiğin taktirde 50$ dan 150$ kadar seçenekler mevcut. _________________ teytey bir kendim var bir jacksonım... şu dünyada yapayalnızım.
Tarih: Pzr 21.11.2004 4:57 Mesaj konusu:
Gitar alma komşu al..? Değil tabi sanırım %8 gibi bir vergi sözkonusu getirteceğin şeye.. ama bence getirtme, yurtdışından gelene getirt, hem vergi verme, hem de dibine kadar yolsuzluğa batmış gümrük bürokrasisinden kurtul. _________________ myspace.com/polyphonicfart
www.youtube.com/akinun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız