| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tattoed

|
Tarih: Cum 03.12.2004 0:10 Mesaj konusu: vücut geliştirme |
|
|
ya spor başlığına girdiğimde kesin vücut geliştirmeyle ilgili bi başlık görürüm diyodum ama büyük hayal kırıklığına uğradım.
neyse bu sporla ilgilenen bilgi paylaşmak isteyenlere umarım yararlı olur bu başlık.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
tattoed

|
Tarih: Cum 03.12.2004 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk soruda benden gelsin 2.5 senedir bodybuilding yapıyorum önceden spor salonuna gidodum ama şimdi evde dumbell ile çalışıyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
tattoed

|
Tarih: Cum 03.12.2004 0:13 Mesaj konusu: |
|
|
dumbell ile kanat kası yapmak için hangi hareketler yararlı olur ?
En son tattoed tarafından Çrş 17.08.2005 7:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
tattoed

|
Tarih: Cum 03.12.2004 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
| msları okuduktan sonra bana ulan hepsini bi kerede yazsaydınya demeyin tek msj uzun olduğu zaman milleti sıkıyo çoğu okumuyo bile bu yüzden kısa kısa yazmayı tercih ettim. hemde böle ilginç ve güzel oldu bence! |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4133 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Cum 03.12.2004 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bİr mesaja sığdırırsan da okuruz öyle yap.
Ben 3 yıldır body building yapıyorum.
Dumbell ile kanat yapmak için:
1 Açı yapabileceğin bir düzleme kafan aşağıda kalacak şekilde yatıp alt göğüs çalışır gibi çalışırsan %50 randımanla,
2 yere yatay ve yerden yüksek düzlemde: kafan boşta kalıp tavanı görmeli, hatta daha da ters çevirmeli ki dumbell kafana çarpmasın: dumbell alarak triceps french press gibi ama dirsekleri kırmadan düz olarak kafandan yukarı devam edip yere doğru kolları gerip, tekrar kolları kıvırmadan göğüs hizzasına kadar yükseltmek %80 randıman:
3. Ayakları yerden kesecek kadar yüksek omuz hizası kadar aralıklı barlara elleri koyup dip yapmak (dizden bacakları bük) %100 randımanla kanatları çalıştırır. Dumbbell e gerek yok yani. _________________ <div><a href="\\\http://www.myspace.com/atalayant/\\\">http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
sezobey

|
Tarih: Cum 03.12.2004 12:22 Mesaj konusu: |
|
|
| bi kere denemek için gittim salona ne bulduysam kaldırdım oranın sahibi dur olm napiyon yapma etme dedi ama dinlemedim. sona 1 hafta boyunca sürahinine gibi gezdim şerefesizim. |
|
| Başa dön |
|
 |
turkishcowboy

|
Tarih: Cum 03.12.2004 13:28 Mesaj konusu: |
|
|
ilk kinde 2 lik seanslar yap1can yavas yavas art1racan o zaman bi yarar1 oluyo ama herseeden önce sabretmek lax1m _________________ Yönetici uyarısı: İmzanızı gereksiz yere uzatmayın. |
|
| Başa dön |
|
 |
turkishcowboy

|
Tarih: Cum 03.12.2004 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
bende ilk basta kasmistim sonra 2 gün kas1k kullanamadan yemek yemek zorunda kald1m _________________ Yönetici uyarısı: İmzanızı gereksiz yere uzatmayın. |
|
| Başa dön |
|
 |
sezobey

|
Tarih: Cum 03.12.2004 13:48 Mesaj konusu: |
|
|
| eyvallah turkishcowboy |
|
| Başa dön |
|
 |
turkishcowboy

|
Tarih: Cum 03.12.2004 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
nicht so wichtig  _________________ Yönetici uyarısı: İmzanızı gereksiz yere uzatmayın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Cum 03.12.2004 17:09 Mesaj konusu: |
|
|
Gelişti geliştirde nereye kadar .Bazı tipler var patlıcak gibi duruyorlar çok yapay ve iğrenç görünüyor bence ama şahsen ben kafaya taktım madonna gibi bacaklara kas yapıcam onun için çalışıyorum  _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |
sezobey

|
Tarih: Cum 03.12.2004 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
evet evet üç dene baklava yapcan bırakcan kadının bacağındaki kasada ben uyuz oluyom çirkin duruyo be |
|
| Başa dön |
|
 |
sezobey

|
Tarih: Cum 03.12.2004 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
| çek ordan iki porsiyon bakem yağsız ve kassız tarafından:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
| sezobey demiş ki: | evet evet üç dene baklava yapcan bırakcan kadının bacağındaki kasada ben uyuz oluyom çirkin duruyo be |
Kadınlarda zaten kas öyle pek hoş durmaz ama madonna gibi diye altını çiziyim gayet hoş  _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |
CHRONOS

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
İğrenç bence, bir kadını benden iten iki şeyden biri, kas ve arebesk kültür. Kaslı kadın mı olur ? Ben ruj sürüyormuyum  _________________ http://mcaksoy.deviantart.com<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
sezobey

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
hocam bi bakalımda tam olarak çıkaramıyom şimdi
biraz incelemem lazım madonnayı |
|
| Başa dön |
|
 |
turkishcowboy

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
madonna devri gecti art1k _________________ Yönetici uyarısı: İmzanızı gereksiz yere uzatmayın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4133 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Pzr 05.12.2004 3:24 Mesaj konusu: |
|
|
Kadınlarda normalde öyle kas olmaz. Vücut yarışmalarında kadınlar ekstra erkek hormonu kullanırlar. Bıyıkları çıkar vs.. Madonna da aslında çok dans edip yağ oranı az olduğu ve TV de kontrast fazla olduğu için çok daha kaslı görünüyor. Normalde "ton" alan kasları var. Bu iyi. _________________ <div><a href="\\\http://www.myspace.com/atalayant/\\\">http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Teshkilattan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 05.12.2004 6:11 Mesaj konusu: |
|
|
acaip kas olayı vardı bende eskiden... şimdi saldım ama kilo almadım... olurya kaslıdır labunya sonra bırakır salar falan sarkar kasları hafifte kilo alır dengesi kaybolur... benim öyle bir sorunum yok...eskiden bol bol koşardım ama bilinmeliki spor olayında günlerin çok önemi var.. bir gün bile bırakmıcaksın...mesala ben devamlı koşardım ormanda...performansım bir ara acaip dereceye geldi ağırlıkta basıyordum çalışıyordum.. mekik felan.. oldum 100 metreciler gibi ama bir ara bi bıraktım toparlayamadım o vucudu bi daha.. ama bu aralar salaşlığımı yenicem yeniden forma sokucam vucudu bakalım...vucudunuzu geliştirin çok lazım oluyo özellikle bel kasları _________________ ONLY,GOD...FOREVER AUTLAW...19punk07...Don't Say Goodbye...!Hamamcı teyzeaa hamamcı teyzeaa altınlarım çalındıııı bulamadım uleen oi oi oi... |
|
| Başa dön |
|
 |
spidera

|
Tarih: Pts 06.12.2004 0:17 Mesaj konusu: |
|
|
| ya bırakın bu işleri ya ben kaslı üçgen bi adam görünce iq seviyesini merak ediyorum üçgen genişse bi iğrenme hissi vuku buluyo bedenimde hele kızlara hiç bakamıyorum höf ne boş işler bunlar ya |
|
| Başa dön |
|
 |
|