| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nienturi

|
Tarih: Cum 17.12.2004 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Ya aramızda WS'i canlı olarak izlemiş olanlar varsa onlar da buraya o tecrübelerini aktarabilirlerse çok sevinirim. Çünkü gerçekten çok merak ediyorum WS canlı nasıldır diye? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MiLLeniuM

Kayıt: Sep 25, 2004 Mesajlar: 90 Nerden: In the MiDDle oF NoWhere
|
Tarih: Cum 17.12.2004 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
Bu adamları canlı izleyebilmeyi o kadar çok isterdim ki...İlk mesajımda filmin ve şarkının adı aklıma gelmemişti ama şimdi söylüyorum...
FİLM: Days of thunder
PARÇA : Last note of freedom
Film öyle çok güzel bir film değil ama parçayı kesinlikle dinleyin bence,Coverdale tarzı  _________________ Yaşayamadığım şeyler için tekrar yaşamaya karar verdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

Kayıt: Feb 09, 2003 Mesajlar: 818 Nerden: Berkeley, California
|
Tarih: Cmt 18.12.2004 5:53 Mesaj konusu: |
|
|
Ben 2002 San Jose,california konserine gittim, gitarda Doug Aldrich vardi. Adami WS konserinden 3 hafta oncede Dio ile beraber izlemistim WS de calarken gorunce cok sasirdim. SCorpions`un alt grubuydu yanilmiyorsam WS.
Don Airey yoktu ona uzgunum. Coverdale super soyluyor performasi super en 15 sene daha soyler bu adam. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
|
Tarih: Cmt 18.12.2004 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
Aranızda GOTTHARD dinleyen varmı hiç? Solisti Steve Lee'nin sesi David Coverdale'a çok benziyor
Zaten Resmi sitesinde favori solistlerini saymış: Steve Perry, Geoff Tate ve David Coverdale diye..
Whitesnake'in '87 albumunu bir kenara koyacak olursak Gotthard'ın genel olarak Whitesnake'den daha başarılı albumler yaptığını soyleyebilirim _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
MiLLeniuM

|
Tarih: Pzr 19.12.2004 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
Ark'ın solisti Jorn Lande'nin de sesi accaip benziyo Coverdale'ye,zaten WS cover grubundan yetişme,Gotthard edineyim en kısa zamanda _________________ Yaşayamadığım şeyler için tekrar yaşamaya karar verdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Pts 20.12.2004 10:53 Mesaj konusu: |
|
|
Jorn Lande'nin sesini takdir ederim ama bence o tam bir Dio takipçisi
freebird, peki ortam, çalınan şarkılar vs. nasıldı? Aklında kalan bazı başka ayrıntılar var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
MiLLeniuM

|
Tarih: Pts 20.12.2004 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
ya Dio'nun namelerini hakketen kullanıyo ama ben buna sentez açısından bakıyorum... Takipçisi olduğunu neye dayanarak söyledin?Ben ses renginin Coverdale'ye benzediğini söylemek istedim.Aman yanlış anlama fikrinin kaynağını merak ettim de. _________________ Yaşayamadığım şeyler için tekrar yaşamaya karar verdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Sal 21.12.2004 10:35 Mesaj konusu: |
|
|
Sentez konusunda hem fikirim. O adam eski "kemikleşmiş" seslerden kendisine sağlam bir zemin kurmuş ki buda onun ses rengine çok uygun olmuş bence. Takipçisi derken o ekolün vokal tekniklerini kullanan demek istedim sadece  |
|
| Başa dön |
|
 |
hellsbells

|
Tarih: Cmt 25.12.2004 2:39 Mesaj konusu: |
|
|
duyduğuma göre coverdale biraz soğuk davranıyomuş kuliste şurda burda seyircilere. öyle yanık yanık şarkı söyleyen adamdan başka şeyler beklerdik te kim bilir belki bana anlatan kişi gördüğünde özel bir durum vardır.
ben en son starkers in tokyo dvd sini izlediğimde demiştim bu adam beni gömer, gömerken de ballad söyleyiverir hatta diye. 7 sene geçti hakikaten dur durak yok hala. ilgiyle izliyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

Kayıt: Feb 09, 2003 Mesajlar: 818 Nerden: Berkeley, California
|
Tarih: Cmt 25.12.2004 7:26 Mesaj konusu: |
|
|
nienturi, konserde cektigim fotograflar var hala duruyor, FTP isini halledersem bu fotograflari buraya koyacagim, aslinda onlarca fotograf var elimde maiden, glenn hughes, rush, vs... _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
thesuspect

Kayıt: Mar 07, 2003 Mesajlar: 762 Nerden: bursa , samsun / çarşamba
|
|
| Başa dön |
|
 |
MiLLeniuM

|
Tarih: Cmt 25.12.2004 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
22 yaşındayım ve 80 leri,kısmen 90 ların o süper hard'n heavy zamanlarını aklım_başım yerindeyken yakalayamadığıma lanet ediyorum,ve diyorum ki keşke o dönemlere yetişebilseydim...Bu döneme yetişen dostları da çok şanslı olarak görüyorum,ve onlara özenmemek elimde değil,tek avuntum artık müzik daha evrensel ve daha büyük kitleler tarafından icra edilip dinleniyor artık.
Saygılar... _________________ Yaşayamadığım şeyler için tekrar yaşamaya karar verdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Elvis_TR

|
Tarih: Pzr 26.12.2004 4:59 Mesaj konusu: Whitesnake... |
|
|
Açılan topic için ben de çok teşekkür ederim.
Yazılmadığını gördüğüm bikaç parçayı da ben eklemek isterim. Elbette buradaki herkes biliyordur ama maksat anımsamak olsun
"Still Of The Night"
"Fool For Your Loving"
Gerçekten çok çok sıkı ve 80'lere kesinlikle damgasını vurmuş bir grup Whitesnake. 80's döneminin gün geçtikçe günlük hayattan silinmesini gözlemlemek gerçekten çok üzüyor adamı. Bir arkadaştan da alıntı yapalım :
| MiLLeniuM demiş ki: | | ...tek avuntum artık müzik daha evrensel ve daha büyük kitleler tarafından icra edilip dinleniyor artık... |
Malesef büyük kitlelerin sahibi B.Spears, A.Lavigne gibi mazur görün ama sırf vitrinden ibaret ticari idoller. Müzik böyle evrenselleşecekse hayatımızdan çıksın daha iyi derim. 70's, 80's diyoruz sonra günümüze dönüp bunları buluyoruz. Valla bu foruma her girdiğimde neydik ne olduk deyip, kanlı gözyaşı döküyorum.  _________________ http://www.greaseweb.com |
|
| Başa dön |
|
 |
MiLLeniuM

|
Tarih: Pts 27.12.2004 4:17 Mesaj konusu: |
|
|
Elvis_TR ;Benim demek istediğimi bence anladın.Konuya başka bi yönden bakmışsın ve böyle yaptığın için de teşekkür.Bu dediğin olay tamamen ayrı olarak tartışılması gereken bi konu...Aslında böyle bir forum açılsa_ki var mı bilmiyorum_ve orda uzun uzadıya tartışılsa eminim baya katılan olur çünkü artık müzik katillerinin sayısı uçuk kaçık seviyelere ulaşmaya başladı.Umarım biri zamanını verip açabilir veya eskiden açılmış forumu daha gümbür gümbür şekilde gündeme getirebilir.Neyse...
WS'ciler daha fazla kızmadan 80'lere aynen devam... _________________ Yaşayamadığım şeyler için tekrar yaşamaya karar verdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

|
Tarih: Pts 17.01.2005 5:24 Mesaj konusu: |
|
|
| MiLLeniuM demiş ki: | 22 yaşındayım ve 80 leri,kısmen 90 ların o süper hard'n heavy zamanlarını aklım_başım yerindeyken yakalayamadığıma lanet ediyorum,ve diyorum ki keşke o dönemlere yetişebilseydim...Bu döneme yetişen dostları da çok şanslı olarak görüyorum,ve onlara özenmemek elimde değil,tek avuntum artık müzik daha evrensel ve daha büyük kitleler tarafından icra edilip dinleniyor artık.
Saygılar... |
Bu forumda okuduğum en anlamlı cümlelerden biri Ama aslında senin dert edeceğin bir durum yok burda Sen zaten onların değerini bilerek O grupları dinleme ve keşfetme arzusunda olarak kazançlı bir konumdasın
Esas bu konuda kayıpta olan kişiler Brutal'lığı sertlik zanneden, Black ve Doom Metal'in karanlıklarında kaybolup gidenler ve bu muziğin temelindeki gerçek güzellikleri görmekten mahrum kalanlardır
Bende Death metal -Doom metal ve hatta Alternatif Rock gruplarından bazılarını dinliyorum ama oldukça seçiciyim ve asla Hard Rock ve Metal'deki bu anlamlı melodileri, sanatsal değerleri, gerçek Heavy ruhunu bırakmıyorum ve her zaman onlarla beraberim
Bu arada Millenium son zamanlarda ortalarda yoksun Nerdeysen umarım yine aramıza dönersin Selamlarımla.. _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
Mordred Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 04.02.2005 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Rockman1 demiş ki: | | MiLLeniuM demiş ki: | 22 yaşındayım ve 80 leri,kısmen 90 ların o süper hard'n heavy zamanlarını aklım_başım yerindeyken yakalayamadığıma lanet ediyorum,ve diyorum ki keşke o dönemlere yetişebilseydim...Bu döneme yetişen dostları da çok şanslı olarak görüyorum,ve onlara özenmemek elimde değil,tek avuntum artık müzik daha evrensel ve daha büyük kitleler tarafından icra edilip dinleniyor artık.
Saygılar... |
Bu forumda okuduğum en anlamlı cümlelerden biri Ama aslında senin dert edeceğin bir durum yok burda Sen zaten onların değerini bilerek O grupları dinleme ve keşfetme arzusunda olarak kazançlı bir konumdasın
Esas bu konuda kayıpta olan kişiler Brutal'lığı sertlik zanneden, Black ve Doom Metal'in karanlıklarında kaybolup gidenler ve bu muziğin temelindeki gerçek güzellikleri görmekten mahrum kalanlardır
Bende Death metal -Doom metal ve hatta Alternatif Rock gruplarından bazılarını dinliyorum ama oldukça seçiciyim ve asla Hard Rock ve Metal'deki bu anlamlı melodileri, sanatsal değerleri, gerçek Heavy ruhunu bırakmıyorum ve her zaman onlarla beraberim
Bu arada Millenium son zamanlarda ortalarda yoksun Nerdeysen umarım yine aramıza dönersin Selamlarımla.. |
2 nizin de yanaklarindan opuyorum.su arklari selamlama isi bitince gruplar icinde konusucam:p bu arada millenium nickli ark nickini Jorn'un eski grubundan almissa onu ekstradan opuyorum.amma optum be.sunu da ekliyim ''Esas bu konuda kayıpta olan kişiler Brutal'lığı sertlik zanneden, Black ve Doom Metal'in karanlıklarında kaybolup gidenler ve bu muziğin temelindeki gerçek güzellikleri görmekten mahrum kalanlardır'' lafina sonuna kadar katiliyorum _________________ Maude Lebowski: You can imagine where it goes from here.
The Dude: He fixes the cable? |
|
| Başa dön |
|
 |
MiLLeniuM

|
Tarih: Pzr 06.02.2005 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
| Mordred demiş ki: | | Rockman1 demiş ki: | | MiLLeniuM demiş ki: | 22 yaşındayım ve 80 leri,kısmen 90 ların o süper hard'n heavy zamanlarını aklım_başım yerindeyken yakalayamadığıma lanet ediyorum,ve diyorum ki keşke o dönemlere yetişebilseydim...Bu döneme yetişen dostları da çok şanslı olarak görüyorum,ve onlara özenmemek elimde değil,tek avuntum artık müzik daha evrensel ve daha büyük kitleler tarafından icra edilip dinleniyor artık.
Saygılar... |
Bu arada Millenium son zamanlarda ortalarda yoksun Nerdeysen umarım yine aramıza dönersin Selamlarımla.. |
2 nizin de yanaklarindan opuyorum.su arklari selamlama isi bitince gruplar icinde konusucam:p bu arada millenium nickli ark nickini Jorn'un eski grubundan almissa onu ekstradan opuyorum.amma optum be.sunu da ekliyim ''Esas bu konuda kayıpta olan kişiler Brutal'lığı sertlik zanneden, Black ve Doom Metal'in karanlıklarında kaybolup gidenler ve bu muziğin temelindeki gerçek güzellikleri görmekten mahrum kalanlardır'' lafina sonuna kadar katiliyorum |
Düşüncelerin için teşekkürler abi,evet Jorn'un bulunduğu projeden geldi bu nick...Brutallik konusunda kesilikle katılıyorum.Saygılar _________________ Yaşayamadığım şeyler için tekrar yaşamaya karar verdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
songlessbird

|
Tarih: Pzr 06.02.2005 2:44 Mesaj konusu: |
|
|
Bu grubu fazla takip etmedim ama Steve Vai'nin grup müziğinde solo performanslarına oranla daha başarılı olduğunun kanıtı Slip Of The Tongue'dur.
Bu kadar uyumlu sololar atılabilirdi diyorum bu albümü çok seviyorum. Diğerlerini o kadar irdelemedim pek tarzım değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
Mordred Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 06.02.2005 10:55 Mesaj konusu: |
|
|
| Rockman1 demiş ki: | Aranızda GOTTHARD dinleyen varmı hiç? Solisti Steve Lee'nin sesi David Coverdale'a çok benziyor
Zaten Resmi sitesinde favori solistlerini saymış: Steve Perry, Geoff Tate ve David Coverdale diye..
Whitesnake'in '87 albumunu bir kenara koyacak olursak Gotthard'ın genel olarak Whitesnake'den daha başarılı albumler yaptığını soyleyebilirim |
2 albumunu dinledim bi hard rocker icin cidden tatmin edici hatta super ama WS ile kiyaslanamaz bence _________________ Maude Lebowski: You can imagine where it goes from here.
The Dude: He fixes the cable? |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

|
Tarih: Pzr 06.02.2005 19:00 Mesaj konusu: |
|
|
Gotthard, Whitesnake ile kıyaslanamaz derken hangi özelliğinden dolayı söylüyorsun?
David Covardale açısından diyorsan belki doğru. Covardale hakikaten zor bulunur mükemmellikte bir Hard rock solisti Ancak albümler açısından dersek WS'in hayal kırıklığı yaratan albümleride var. her albümü başarılı değil.
Bu arada Jorn Lande'in Covardale'dan çok DIO etkisinde olduğuna katılıyorum hatta "Dickinson -Covardale - Dio " arası bir ses diyebiliriz
Ayrıca Millenium, Jorn katılmadan öncede çok iyi bir gruptu "Angel Fire" mükemmeldir
Görüşlerime destek verdiğiniz içinde teşekkür ederim arkadaşlar. Ancak brutallik konusuna bir not ekleyeceğim Benim bu konuda radikal bir yaklaşımım yok, kökten karşı değilim brutal vokale. Çünkü gerçekten bu tarzın hakkını verenler var Bu konuda John Tardy (Obituary) en başta takdir edilecek vokallerden. Benim karşı olduğum şey bunun sertlik olarak ele alınması ve hard rock/metal gruplarıyla eş tutulması
Birde unutmadan Whitesnake "Here I Go Again" in driving versiyonu yapıldı. yani yol ritimli yeni düzenlemesi Bu parçayı nerden bulabiliriz acaba?
NOT: Lütfen alıntıları daha kısa yapalım arkadaşlar Sayfa hoş görünmüyor _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
|