Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Almora
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Almora
Sayfa 1, 2, 3 ... 51, 52, 53  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MarilynManson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 29.08.2003 14:42    Mesaj konusu: Almora Alıntıyla Cevap Ver

Bence almora çok kaliteli ve sağlam bir grup..Heavy metal altyapı kemn ve soprano ses müthiş uyumlu bu müzik sizce yurtdışında yapılsa bir evanescence patlaması gelmezmiydi?Bence gelirdi..Ne dersiniz??
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deadly
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cum 29.08.2003 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almora nın albümü gerçekten çok sağlam ve o alübümnü kısa bi sürede hazırlanmış olması da bein daha iyileri için umutlandırıyor. Bir kere canlı seyrettim Almora yı albümümnü her zaman sevrek dinlerim ama canlı dinlerken çok kötüydüler. Umarım kötü bir performans gününe rastlamışımdır. Bence yurtdışına kesinlikle açılması gereken ve o başarıda bir grup
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YehuDa

MesajTarih: Cmt 30.08.2003 1:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

almorayı çok severek dinlerim gerçekten kullandıkları enstrümanların çeşitliliği olaya ayrı bi haz katıyor ama yurt dışı için sizce iyi bi ingilizceleri var mı?
deadly

MesajTarih: Cmt 30.08.2003 8:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence erkek vokal biraz daha kendini kasarsa yurtdışında çok iyi yerlere gelebilirler. Yehuda ingilizce leri yeterli bence... tabe benim ingilizcem yeterli olmadığı için farkı anlayamıyo olabilirim Smile
MarilynManson

MesajTarih: Pzr 31.08.2003 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İngilizce yeterli ama bizim türk elemanların kemanın peşine basıyolar gitarı anlayışı çok tatsız bunlar yıkılmalı ya... Embarassed
Başa dön
invisible

MesajTarih: Pzr 31.08.2003 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok ingilizceleri türkiye için yeterli ama grammar hataları fazla yurtdışı için daha iyi olmalı bence
yaptıkları müzik çok güzel albümü severek devamlı dinliyorm uyum iyi sağlanmış
nihanın sesi mükemmel
ama ahmet'in sesini beğenmedim ben
sanki adamı zorla çıkarmışlarda söylüyormuş tarzında bi sesi var
YehuDa

MesajTarih: Pzr 31.08.2003 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle nihan'ın vokali ahmet'ten daha iyi sanki kız opera sanatçısı gibi Smile
lerevenoir

MesajTarih: Pzr 31.08.2003 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hiç sevmediğim, yurtdışında zaten yeterince yapılan bir müziği yaptığını, logosuyla bile sıradanlığı bir nebze olsun aşamadığını düşündüğüm bir grup. bence pohpohlanarak geldiler oldukları yere.
b_lnd_spar_t

MesajTarih: Pts 01.09.2003 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adamlar power metal adına bişeyler yapmaya çalışıyorlar... kestirip atmayalım lütfen pofpoflanıo felan die.. sonuçta bence kaliteli müzik yapıolar dinlenesi yani... önlerini tıkamayalım ve yeterince bilgimiz yoksa konuşmayalım.. Twisted Evil
To put out the blow torch
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Swansong

MesajTarih: Pts 01.09.2003 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lerevenoir kendi düşüncesini belirtmiş, bunda kötü bir taraf yok. Herkes fikir belirtebilir.

Bir de şöyle birşey var ki zaten az grup var diye her Türk grubunu şişirirseniz, laf söyletmezseniz, o zaman daha çok yakınırsınız neden dünyaca ünlü Türk grubu yok diye.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YehuDa

MesajTarih: Pts 01.09.2003 0:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peki o zaman tüm herkesi keskin eleştirilerimizle yıpratalım mı?benim demek istediğim biraz daha yumuşak eleştiriler pohpohlayalım demiyorum ama daha ilk albümünü çıkarmış bi grubu(türkiye'de yeni bi tarz yerli olarak)bu kadar da acımasız eleştirmeyelim bence...
Swansong

MesajTarih: Pts 01.09.2003 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Elbette kimseyi hemen silip atalım demiyorum, diyen de yoktur zaten, mesele o değil, önemli olan yapıcı eleştiriler yapmaktır. Zaten sözüm direk sana değil geneleydi Yehuda.

Destek verelim ama hakedene, ki diğerleri de haketmek için çalışsın.
Başa dön
YehuDa

MesajTarih: Pts 01.09.2003 1:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Swansong demiş ki:
Elbette kimseyi hemen silip atalım demiyorum, diyen de yoktur zaten, mesele o değil, önemli olan yapıcı eleştiriler yapmaktır. Zaten sözüm direk sana değil geneleydi Yehuda.

Destek verelim ama hakedene, ki diğerleri de haketmek için çalışsın.
üstad haklısın sana katılıyorum.Bende yapıcı eleştirilerden yanayım anlamsız ve acımasız olanlardan yana diil...
Agathodaimon

MesajTarih: Pts 01.09.2003 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almora da zaten desteklenmeyi hakeden ender gruplardan biridir ülkemizde, yeni albümleriyle sanırım bir nebze olsun negatif eleştirenlerden uzaklaşacaklardır kanaatindeyim. Yapmaları gereken olumlu/olumsuz eleştirileri bi kenara bırakıp müzikleriyle ilgilenmek olmalı. Ha bu arada çok güldüm yaf Ahmet ile Nihan'ın vokallerini karşılaştıran insanlar var burda yahu birisi brutaliteyi ve dolgun sesi öne çıkarmaya alışan , diğeri ise soprano dediğimiz ince kadın sesini sergilemeye çalışan vokaller Smile
Başa dön
eyeofshiva

MesajTarih: Pts 01.09.2003 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lerevenoir demiş ki:
hiç sevmediğim, yurtdışında zaten yeterince yapılan bir müziği yaptığını, logosuyla bile sıradanlığı bir nebze olsun aşamadığını düşündüğüm bir grup. bence pohpohlanarak geldiler oldukları yere.

dostum kısa bir süre içinde toplanıp albüm yapan bir grup...bundan sonra daha iyi şeyler yapacağına eminim....ayrıca yurt dışında yeterince yapılan bir tarzları var ama türkiyede çok az...
Başa dön
J_Rotten

MesajTarih: Pts 01.09.2003 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beğendiğim bir gruptur,enstrüman çeşitliliği olsun,vokaldeki kalite olsun severim hatta az önce dinliyordum "No Turning Back"...Bence daha iyi işler yapabilirler...
Justice_For_Hell

MesajTarih: Pts 01.09.2003 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almora bence türk gruplar arasında bir pırlanta...Ama onun parlaklığını gölgeleyen bir erkek vokalisti var,adam öyle alakasız bir vokal yapıyorki şarkıların dinlenilebilirliği yarı yarıya düşüyor.Ama Nihan'a laf yok,kız süper...Bir dahaki albümde o erkek vokalisti dışlayıp kadın vokale abanırlarsa süper olur bence.
deadly

MesajTarih: Pts 01.09.2003 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Agathodaimon demiş ki:
Ha bu arada çok güldüm yaf Ahmet ile Nihan'ın vokallerini karşılaştıran insanlar var burda yahu birisi brutaliteyi ve dolgun sesi öne çıkarmaya alışan , diğeri ise soprano dediğimiz ince kadın sesini sergilemeye çalışan vokaller Smile

ben asıl Ahmet in brutal vokal yaptığını duyunca çok güldüm Smile biz ikisini karşılaştırmıyoruz ki sadece Ahmet gruba yakışmıyor diyoruz....
Yukarda bi arkadaşım çok güzel bir konuya değinmiş, albüm çok hızlı çıktı ve bu kadar güzel oldu. Eğer Soner in elinde gereken zaman olursa ikinci albümleri çokdaha güzel olacaktır.
MarilynManson

MesajTarih: Pts 01.09.2003 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şunu da belirticem güzel dostlarım underground kültüre ait ama kafasını gün ışığına çıkarmaya yakın bir grup bence almora...Nasıl bundan 5-6 yıl önce buradaki insanların hepsi gözü kapalı rashit savunusu yaparlardı...Çok kaliteli bir underground müzikti bence bugün o nefret etmeye başladığınız mor ve ötesinden bile daha poplar..Şarkılarını halk konserlerinde çalıyolar..Off off off ma mamama falan war ya:) Tek korkum almoranında altkültürden gelip rashit olması..Ben bunun olabileceğini seziyorum..Niye mi??O kadar niyelerim war ki..Rashit örneğini konuyu dağıtmak için wermedim..ama almora şu an için çok iyi ve tatmin edici bir grup...Yarında öle olur umarım...
Başa dön
Swansong

MesajTarih: Pts 01.09.2003 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Agathodaimon demiş ki:
Almora da zaten desteklenmeyi hakeden ender gruplardan biridir ülkemizde, yeni albümleriyle sanırım bir nebze olsun negatif eleştirenlerden uzaklaşacaklardır kanaatindeyim. Yapmaları gereken olumlu/olumsuz eleştirileri bi kenara bırakıp müzikleriyle ilgilenmek olmalı. Ha bu arada çok güldüm yaf Ahmet ile Nihan'ın vokallerini karşılaştıran insanlar var burda yahu birisi brutaliteyi ve dolgun sesi öne çıkarmaya alışan , diğeri ise soprano dediğimiz ince kadın sesini sergilemeye çalışan vokaller Smile

Ya arkadaş kusura bakma da at görmediysek bokuna da basmadık değil, ne brütalitesi ben anlayamadım, farklı Ahmetler'den bahsediyor olmayalım...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 51, 52, 53  Sonraki
1. sayfa (Toplam 53 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız