| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
TheCeLL

|
Tarih: Cum 24.12.2004 18:48 Mesaj konusu: Garfield |
|
|
bu miskin.. uyuşuk.. bir o kadar da ukala kedi'yi neredeyse hepimiz gazetelerden veya televizyonda çıkan çizgi filminden tanıdık.. odie , john , garfield.. (üçü bir arada )
peki filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? çizgi filminde hep odie ile birlikteydi zaten bu kedi.. filminde ise garfield'in odie eve geldikten sorna yaşadığı zorlukları ve dostluk kavramı üzerinde duruluyor.. ne diyorsunuz??
Garfield Özellikleri..
- pis şişko..
- yemek olmazsa yerinden kalkmayan..
- yersiz konuşmayan
- ukala.. ..
böyle bir kedi bulursanız bi zahmet haber verin.. fizanda olsa (ora nere ya) gidip alıcam onu.. _________________ hayatta üç ses önemlidir
para sesi , su sesi.. bi de olmaz olsun karı sesi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Cmt 25.12.2004 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
hiç Arama,bizim evde aynısı var ama vermem..eheh..
odie'ye yaptıkları ve filmin sonunda "i feel good" eşliğindeki dansı aklıma geldi şimdi süper kedi...freud'umun ikiz kardeşi  _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
snowflake

|
Tarih: Cmt 25.12.2004 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
filmi de çok eğlenceliydi:) _________________ significance behind the eyes
there is no need to hide... |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Cmt 25.12.2004 23:45 Mesaj konusu: |
|
|
filmi daha da eglenceli olablrdi
D.N : fizan libyadaydı en son  _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Juli

|
Tarih: Sal 28.12.2004 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Hey! Garfield benim adamım ya!Tembel, sürekli uykusu var ve obur, hayat bu yaa ve ne kadar da bana benziyo.. |
|
| Başa dön |
|
 |
TheCeLL

|
Tarih: Çrş 29.12.2004 2:00 Mesaj konusu: |
|
|
| noSurprises demiş ki: | hiç Arama,bizim evde aynısı var ama vermem..eheh..
|
çok para vercem ama noluuur yerinden kalkmasın yeter  _________________ hayatta üç ses önemlidir
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Çrş 29.12.2004 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
| TheCeLL demiş ki: | | noSurprises demiş ki: | hiç Arama,bizim evde aynısı var ama vermem..eheh..
|
çok para vercem ama noluuur yerinden kalkmasın yeter  |
ohooo...garfield'dan tatlı benimkisi...ama vermem...VERMEEEEM!! _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
TheCeLL

|
Tarih: Prş 30.12.2004 1:53 Mesaj konusu: |
|
|
| noSurprises demiş ki: | | TheCeLL demiş ki: | | noSurprises demiş ki: | hiç Arama,bizim evde aynısı var ama vermem..eheh..
|
ohooo...garfield'dan tatlı benimkisi...ama vermem...VERMEEEEM!! | söyle bari şunu.. turuncu mu?? değilse zaten umrumda değil  _________________ hayatta üç ses önemlidir
|
| Başa dön |
|
 |
axlewurm

|
Tarih: Cmt 01.01.2005 9:36 Mesaj konusu: |
|
|
küçükken çok severek ve hiç bi bölümünü kaçırmadan izlerdim  _________________ cerrahına iyi para öde,yaşlanmanın lanetini kaldırsın diye!cobain ses dalgalarını duyabiliyor musun..
gidenin ardından bakma-düşme peşine-kimden ne fayda gördün ki niye bu çile!
punk'n roll- |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Pts 03.01.2005 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
| TheCeLL demiş ki: | | noSurprises demiş ki: | | TheCeLL demiş ki: | | noSurprises demiş ki: | hiç Arama,bizim evde aynısı var ama vermem..eheh..
|
ohooo...garfield'dan tatlı benimkisi...ama vermem...VERMEEEEM!! | söyle bari şunu.. turuncu mu?? değilse zaten umrumda değil  |
aynı garfield işte..turuncu-sarı gibi..kocaman göbeği var..  _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
lileth

|
Tarih: Sal 03.05.2005 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
| o köpeğin kendi kuyruğunun etrafında deli gibi döndüğünü gördüğüm sahne benim koptuğum noktadır! |
|
| Başa dön |
|
 |
soothsayer

|
Tarih: Sal 03.05.2005 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
Çok severdim çocukken.Sonra sinemaya falan uyarlandı.Ama gitmedim.Giden varsa nasıldı filmi?Çizgi filmiyle aynı tadı veriyor muydu? _________________ Yüreğim aşklara küstü sayenizde.E bıktım artık fa..şe gönüllerden.. |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 30.05.2005 11:21 Mesaj konusu: |
|
|
Filmi de çok güzeldi Gerçek bir kediye ancak bu kadar uyarlanabilirdi. 10-15 dakikadan sonra kendini kaptırıp normal bir film gibi izliyorsun zaten. O kedi gerçek mi, Peter Hewitt filmi çekmeden önce kedilerle ne kadar haşır neşir oldu bilemiyorum ama cidden kedilerle yaşayan insanlar onların tipik hareketlerini bildiğinden çok başarılı buldum ben. Garfield'a insan karakteri yerine normal bir kedinin yapacağı hareketler oturtularak can verilmiş. Filmi izledikten sonra karar verdim bizim kediye de 10 kilo falan aldırmam lazım
*"Pazartesilerden nefret ediyorum..."  _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
carolgerber

|
Tarih: Çrş 01.06.2005 10:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Filmi de oldukça sempatikti.Konusu da doğruydu bence.Odie'nin eve gelişi,Garfield'in öncelikle ondan nefret etmesi,onu dışlaması,johndan kıskanması ama içten içe çok sevip,Odie yi kurtarmak amacıyla uyuşuk bir kediden beklenmeyecek maceralara atılması en bilindik ve sinemaya öncelikle yansıtılması gereken bölümdü.Nedense filmi çok eleştirdiler ama bana kalırsa filmin çocukların çok ötesine geçmesinin anlamı yoktu ve de zaten öncelikle çocuklar için yapılmış bir filmdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
ScOoBy

Kayıt: Oct 16, 2004 Mesajlar: 358 Nerden: Eskisehir-Samsun
|
Tarih: Çrş 01.06.2005 21:25 Mesaj konusu: |
|
|
filmde bizden başka kimse yoktu onu hatırlıyorum sadece.3 kişi izledik filmi ) _________________ http://www.triviumtr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
crescent83

|
Tarih: Prş 09.06.2005 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
| soothsayer demiş ki: | | Çok severdim çocukken.Sonra sinemaya falan uyarlandı.Ama gitmedim.Giden varsa nasıldı filmi?Çizgi filmiyle aynı tadı veriyor muydu? |
çok güzeldi ya garfield yine aynı miskin,şişko,uyuşuk.ayrıca bilmem dikkatinizi çektimi de filmdeki şu sahne çok hoştu,kardeşimde bende bayılmıştık.Garfield arabaya yaklaşıyo ve kediyi görüyo gözleri fal taşı gibi açılıyo,ya orda çok tatlı oluyoo |
|
| Başa dön |
|
 |
jocund

|
Tarih: Cmt 18.06.2005 2:26 Mesaj konusu: |
|
|
| ben de çocukken çizgi filmlerine hasta olanlardanım ama...bence sinemaya uyarlanması pek güzel olmamış,özellikle filmin ikinci yarısında açıkça sıkıldım diyebilirim..yine de garfield her zamanki gibi çok tatlı ve hınzırdı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
weled

|
Tarih: Sal 16.08.2005 16:52 Mesaj konusu: |
|
|
| bu kedi tam ben ya =uyuşuk, tembel filmde harika ... |
|
| Başa dön |
|
 |
RePeNtAgRaM_BoY

|
|
| Başa dön |
|
 |
egexxxx

|
Tarih: Çrş 17.08.2005 11:31 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel ya severek izlerdim çizgi filmlerini ama artık göremiyorum:( _________________ gitar @ (( Jetone ))
www.myspace.com/jetone |
|
| Başa dön |
|
 |
|