| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Çrş 03.11.2004 12:54 Mesaj konusu: |
|
|
Ben gazetede okumuştum birde bütün sitelerde falan yazıyor .... _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |
darkwingduck

|
Tarih: Çrş 03.11.2004 22:27 Mesaj konusu: |
|
|
asıl soru ne zaman? ve nerde? _________________ Ömür gelip geçiyor, vakti ganimet bil uyanılmaz uykulara varmadan,sonrasızlıklar sana varmadan! |
|
| Başa dön |
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Prş 04.11.2004 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
8 haziran 2005 /istanbul ama nerde olduğunu kesin değil ama rockistanbul içinde olması çok büyük bir olasılık . _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
tretorian

|
Tarih: Pts 15.11.2004 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | tretorian demiş ki: | | r.e.m. in yaptığı rock müzik midir? bence değil. resmen pop. ama severim bu elemanları. |
R.E.M. ve Rock! Bunun için "Dead Letter Office" ,"Monster" , "New Adventures In HI-FI" albümlerine bakmak gerekir.Pop çok genel bir tanım.Modern Rock desek daha doğru olur. |
pop-rock en doğrusu. ama popa daha yakın _________________ nasıl, nerde olursak olalım... hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak bu dünya...
http://books.dreambook.com/tretorian/tretorian.sign.html |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
Lynn

|
Tarih: Çrş 01.12.2004 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
ben yıllardır Murmurs'deyim, böyle bir konser haberi hiç görmedim orda???
bu arada, murmurs de çok güzel bi forumdur, bilmeyen fanlara öneririm:
www.murmurs.com...
bizzat kendim Michael'a taparım yeni albümler (Up dahil) eskilerle kıyaslanamaz ama yine mükemmel  _________________ Walk unafraid
I'll be clumsy instead
Hold my love me or leave me...high. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ladyrock

|
Tarih: Prş 02.12.2004 12:43 Mesaj konusu: |
|
|
Ilk "Losing my religion" ile tanidigim R.E.M´i. Everybody hurts ve Daysleeper´de cok güzel parcalar.
Losing my religion hala da dinlerim. Cünki zamansiz parca.... _________________ Niemand stirbt als Jungfrau, denn das Leben fickt jeden. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Sal 28.12.2004 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | Tamam öyle diyorsan öyle olsun.Ben son albümleri "Around The Sun"hakkında yazışmak isterim.Nasıl buldunuz? |
Tam olarak bütün şarkılarını dinleyemedim bu albümün ama leaving newyork gayet başarılı bir çıkış şarkısı oldu .Ayrıca around the sun ya da final straw güzel şarkılar en kısa zamanda edinicem hepsini dinlicem inşallah  _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 28.12.2004 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
Leaving New York klasik bir R.E.M. şarkısı ve bence çok güzel.Evet iyi bir çıkış şarkısı.Zaten albümün bazı şarkılarının konusu 11 Eylül olayları hakkında insanların hissettikleri.Final Straw'da çok iyi ama konserden önce albümü iyice tanımak gerekiyor.Ben albümü tavsiye ederim.Son çıkarttıkları DVD Perfect Square'de konser performansları çok iyi.Michael Stipe şarkıları çok iyi yorumlamış.Yani buradaki konser çok doyurucu geçecek. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
TEAR_OF_SOUL

|
Tarih: Pts 21.02.2005 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Loosing my religion bu şarkıyı onlardan dinlediğimde boyut değiştiriyorum sanki... |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Sal 22.02.2005 1:01 Mesaj konusu: |
|
|
| TEAR_OF_SOUL demiş ki: | | Loosing my religion bu şarkıyı onlardan dinlediğimde boyut değiştiriyorum sanki... |
drive'yi dinle bi de...(bence ) _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 22.02.2005 17:47 Mesaj konusu: |
|
|
| çok beğendiğim gruplardan biridir.özellikle "Dead Letter Office" ve "Monster" albümleri çok iyidir. |
|
| Başa dön |
|
 |
musci

|
Tarih: Cmt 21.05.2005 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
8 Haziran 2005'de İstanbul'da olacaklarını sanmam.
Around the Sun, ABD'de 500.000 kopyaya ulaşamadı bile, bence iyi bir albüm. Türkiye'de piyasaya çok geç çıktı, ben Amazon'dan aldım bu yüzden. En son NAIHF albümleri dünyayla aynı anda çıkmıştı.
Losing My Religion'a sahip çıkılmalı, bu kadar iyi olup da, popüler olabilen çok şey yok. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 22.05.2005 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
| yener demiş ki: | | çok beğendiğim gruplardan biridir.özellikle "Dead Letter Office" ve "Monster" albümleri çok iyidir. |
Eski albümlerini dinleyen pek olmaz aslında ama "Dead Letter Office" gerçekten de iyi bir albümdür.O albümde isyan bayrağını çekmişlerdir.Müthiş bir eleştiri bombardımanı vardır. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
subcomandante

|
Tarih: Pzr 22.05.2005 13:51 Mesaj konusu: |
|
|
folk rock...şu anda aktif olan en iyi amerikan gruplarından biri...
liriklere had safhada önem veren,samimi grup. _________________ if i had known then, what i know now? |
|
| Başa dön |
|
 |
thulsa_doom

Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 487 Nerden: izmir\ bu aralar zonguldak
|
Tarih: Pzr 22.05.2005 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
şu sıralar paso electron blue dinliyorum...ne kadar güzel bir şarkıdır o...döktürmüşler yine.. _________________ thulsa_doom & Galthor |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Pts 06.06.2005 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
gelecekleri yalan oldu galiba...ama içimde hala az da olsa rock istanbula gelebilirler die bi umut var..  _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
intune

|
Tarih: Çrş 08.06.2005 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
konser olmuyor herhalde ya da bu akşam oluyor da ben uyuyorum... eğer kaçırdıysam gerçekten üzülürüm. hiç haberim olmadı geleceklerinden.
çok severim R.E.M dinlemeyi. en çok da albümlerine herhalde kendi keyifleri için koyfukları o "garip" parçalarını severim. kaygısız adamlar bi kere... bir-iki tane kliplik parça olur. gerisi de kafalarına göre... mesela "Country Feedback" veya "Leave"...
Micahel Stipe'ın müziği alıp götüren çok yaratıcı vokal melodileri vardır. "E-Bow The Letter"da hatta bu işin kitabını yazar. "Moonriver"ı söylemeye çalışırkenki o rahatsız ve birazdan öksürmeye başlayacakmış gibi olan halinde bile bir karakter vardır. Müthiç vurgulamalı söylüyor her parçasını...
Netekim, önemli bir gruptur. Takip etmemek yazık olur... Kayıp olur... _________________ ...and everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon... |
|
| Başa dön |
|
 |
|