Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Isvecin en iyi bascisi Jonas Reingold ile yine Flower Kings'ten Roine Stolt'un ve sesi benzemese de vokali cogu albumde Jorn tadi veren baska bi rahatsiz Norvecli Goran Edman'in -kompakt-Flower Kings'i:p Ozellikle Stolt'un etkisi ilk album -Entering the Spectra-de daha fazla.Goran Edman'in Malmsteen tayfaligi yapmisligi da var ve bence malmsteen ne kadar elestirilirse elestirilsin tayfa toplamada dunyada 1 numarali gitarist.Reingold ile Goran Edman'in bir projesi de Reingold-Universe o da adina topic acilasi bir proje.Ayrica Edman'in Kharma ve The Last Viking'deki vokalleri de dinlemeye deger.Edman'nin ne kadar rahatsiz oldugunu gormeniz icin Entering the spectra'dan The Spirit Remains The Same,Cyberdust From Mars ve Welcome to Paradise'i dinlemenizi tavsiye ederim _________________ Maude Lebowski: You can imagine where it goes from here.
The Dude: He fixes the cable?
Tarih: Pzr 06.02.2005 20:46 Mesaj konusu:
Ben zaten dinliyorum.Flower Kings elemanlarını ve projelerini yıllardan beri takip ederim.Böyle bir başlık açman iyi olmuş.Bunları bilen pek yoktur.Reingold-Universe evet iyi bir proje.Ama devamı gelse çok iyi olacak.Jonas'a İsveç'in en iyi basçısı demişsin.Buna katılıyorum.Daha da ilerisi dünyanın en iyi bas gitaristlerinden birisidir.Jazz/fusion altyapısı ile beni çoğu kez uçurur.
reingold-universe sadece iyi bi proje değil bence.son zamanlarda en cok dinledigim ilk 3 album arasinda _________________ Maude Lebowski: You can imagine where it goes from here.
The Dude: He fixes the cable?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız