| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Mordred Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 06.02.2005 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
yeri,saygi sevgi vs vs acisindan:p kendi adima tabi.benim de brutal vokalini sevdigim tek kisi devin townsend onun da black muzikle alakasi yok zaten. _________________ Maude Lebowski: You can imagine where it goes from here.
The Dude: He fixes the cable? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Soulforge

|
Tarih: Sal 08.02.2005 1:07 Mesaj konusu: |
|
|
Ahh ahh aynı üzücü durum burda da var malesef. Rock müziğin yapıtaşı olan bir grup için sadece 3 sayfalık yorum yapılmış Limp Bizkit için 30 sayfalık yapılmışken. Millenium seninle kelimesi kelimesine aynı düşünceleri paylaştığıma emin olabilirsin. Yani 70'lerde 80'lerde yapılmış açık hava konserlerini falan izlerken insanın ağlayası geliyor. İnanamıyorsun seyircinin ucu gözükmüyor ve çalan müzik de cabası.. Ya ben orda olmalıydım burda ne
işim var benim lanet olsun diyorsun. Neyse yapılacak birşey yok malesef. Bir yanda saçma sapan pop bozması şarkılar söyleyen insanlara yılın rockcısı ödülü verilirken, ortalarda rock grubu diye deli saçması tekno-club şarkılar yapan tipler dolaşırken biz Deep Purple, Whitesnake, Led Zeppelin, Rainbow konserleri izleyip bizden sonrakilere bu ruhu taşımak için, gerçek rock un sonsuza kadar yaşamasını sağlamak için içimizdeki bu ateşin hep yanmasını sağlayacağız. Başka çare yok. _________________ Hope is the denial of reality. It is the carrot dangled before the draft horse to keep him plodding along in a vain attempt to reach it.
-Raistlin Majere |
|
| Başa dön |
|
 |
Newborn Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 08.02.2005 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
| kimse 70leri dinlemek zorunda değil (ne kadar o tarihin müziğini çok sevsem de!) dinlemiyorlar diye kimseyi de yargılamamak lazım sonuçta konu olarak bile açılmamış bir sürü 70li grup var.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Soulforge

|
Tarih: Sal 08.02.2005 1:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Newborn demiş ki: | | kimse 70leri dinlemek zorunda değil (ne kadar o tarihin müziğini çok sevsem de!) dinlemiyorlar diye kimseyi de yargılamamak lazım sonuçta konu olarak bile açılmamış bir sürü 70li grup var.. |
Kimseyi hiçbirşeyi dinlemesi için zorlayamazsın tabii ki. Benim demek istediğim de o değil zaten. Benim sözlerim tamamen üzüntümü yansıtmak amaçlı. Yani bu kadar insan mı var bukadar büyük bir kullanıcı kitlesi olan bu forumda Whitesnake dinleyen? Topu topu 10-15 kişi. İşte içimi sızlatan bu benim. _________________ Hope is the denial of reality. It is the carrot dangled before the draft horse to keep him plodding along in a vain attempt to reach it.
-Raistlin Majere |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 08.02.2005 1:22 Mesaj konusu: |
|
|
yahu neden için sızlıyor bu forumda bu kadar var ama sonuçta onların dinleyicileri onların değerini biliyor
10 bin kuru kalabalıktansa 10 tane sağlam dinleyici olsun daha iyi bence  |
|
| Başa dön |
|
 |
Soulforge

|
Tarih: Sal 08.02.2005 1:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Newborn demiş ki: | yahu neden için sızlıyor bu forumda bu kadar var ama sonuçta onların dinleyicileri onların değerini biliyor
10 bin kuru kalabalıktansa 10 tane sağlam dinleyici olsun daha iyi bence ;) |
Eh ona şüphe yok :). İşte benim isteğim o 10 kişinin 100 kişi olması. Bu konuda açgözlü olmayı teklif ediyorum :) _________________ Hope is the denial of reality. It is the carrot dangled before the draft horse to keep him plodding along in a vain attempt to reach it.
-Raistlin Majere |
|
| Başa dön |
|
 |
Mordred Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 08.02.2005 16:05 Mesaj konusu: |
|
|
| Newborn demiş ki: | yahu neden için sızlıyor bu forumda bu kadar var ama sonuçta onların dinleyicileri onların değerini biliyor
o 10 kisiye dahil olmadigini soyleyebilirim _________________ Maude Lebowski: You can imagine where it goes from here.
The Dude: He fixes the cable? |
|
| Başa dön |
|
 |
_beat_ Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 08.02.2005 16:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Soulforge demiş ki: | | Newborn demiş ki: | | kimse 70leri dinlemek zorunda değil (ne kadar o tarihin müziğini çok sevsem de!) dinlemiyorlar diye kimseyi de yargılamamak lazım sonuçta konu olarak bile açılmamış bir sürü 70li grup var.. |
Kimseyi hiçbirşeyi dinlemesi için zorlayamazsın tabii ki. Benim demek istediğim de o değil zaten. Benim sözlerim tamamen üzüntümü yansıtmak amaçlı. Yani bu kadar insan mı var bukadar büyük bir kullanıcı kitlesi olan bu forumda Whitesnake dinleyen? Topu topu 10-15 kişi. İşte içimi sızlatan bu benim. |
soulforge, sen hiç merak etme, burada 70'leri de dinleyenler var..hem de çatır çatır..sen içini ferah tut..  |
|
| Başa dön |
|
 |
Gray-Fox

|
Tarih: Sal 08.02.2005 17:10 Mesaj konusu: |
|
|
| _beat_ demiş ki: | | Soulforge demiş ki: | | Newborn demiş ki: | | kimse 70leri dinlemek zorunda değil (ne kadar o tarihin müziğini çok sevsem de!) dinlemiyorlar diye kimseyi de yargılamamak lazım sonuçta konu olarak bile açılmamış bir sürü 70li grup var.. |
Kimseyi hiçbirşeyi dinlemesi için zorlayamazsın tabii ki. Benim demek istediğim de o değil zaten. Benim sözlerim tamamen üzüntümü yansıtmak amaçlı. Yani bu kadar insan mı var bukadar büyük bir kullanıcı kitlesi olan bu forumda Whitesnake dinleyen? Topu topu 10-15 kişi. İşte içimi sızlatan bu benim. |
soulforge, sen hiç merak etme, burada 70'leri de dinleyenler var..hem de çatır çatır..sen içini ferah tut..  |
Evet.Ferah olsun için. _________________ What's more important is spirit.
Spirit and Body are like two sides of a single coin, they're the same thing.
I can't teach you how to think, you'll just have to figure it out yourself. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 08.02.2005 20:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Mordred demiş ki: | | Newborn demiş ki: | yahu neden için sızlıyor bu forumda bu kadar var ama sonuçta onların dinleyicileri onların değerini biliyor
o 10 kisiye dahil olmadigini soyleyebilirim |
70leri dinleyenlerin şuanki grupları dinlemeyecek diye bir kaidesi yok biraz aşın kendinizi yeniliklere de açık olun!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
HAILandKILL

|
Tarih: Cum 10.06.2005 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
özellikle şu başlığı aradım da canlansın diye...www.whitesnake.com da çok iyi videolar var izlemeyenlere duyurulur.ah ah şu adamlar türkiyeye bir gelsede şu anathema falan dinleyip bunalımlara-triplere giren dombililere rock nasıl yapılırmış gösterse,kıçlar tekmelense ..Bu aralar whitesnake krizim tuttu da :)David coverdale in sesi yıllanmış şarap gibi... _________________ IN HEAVY METAL WE TRUST!!!!!i m sorry,but i just dont trust a thing that bleeds for five days and doesnt die |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Cum 10.06.2005 23:54 Mesaj konusu: |
|
|
HAILandKILL: Öncelikle şunu söyleyeyim, avatarına bayıldım. Hanzo en sevdiğim Sunal filmlerindendir
Yazdıkların konusunda hemfikirim
Umarım o şansa sahip oluruz. Cidden Reb Beach'in neler yaptığını merak ediyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Cmt 11.06.2005 0:14 Mesaj konusu: |
|
|
gelmesinler yeter kalp ve para krizi geçirmek istemiyorum ama çoğu sevdiğim grubun başlığında olduğu gibi whitesnake dede neden bu kadar az yazı var  |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
|
Tarih: Cmt 11.06.2005 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
| s_hifty demiş ki: | | ama çoğu sevdiğim grubun başlığında olduğu gibi whitesnake dede neden bu kadar az yazı var |
15 sene öncesinde bu forumda olsaydık, bu topic de 10'larca sayfa ilerlemişti. Ancak 90'lardan sonra gelen grunch ve alternatif rock rüzgarı, böyle grupların şöhretini gölgelemiş oldu.
90'larda, medya'da sanki bu gruplar yokmuşcasına davranılmasına, uzun yıllar inanmak istememişimdir. ama sonuç bu işte.
Birde, gözlemlediğim kadarıyla, TR'de rock dinleyicisi, müzikte daha fazla hüzün arıyor sanki. ayrıca bunun üstüne, yeni geçliğin birbirini extreme tarzlara özendirmesi de eklenince, böyle bir tablo çıkıyor ortaya.
Şöyle bir toplum psikolojiside var, bir başlıkta ne kadar çok kişi yazıyorsa, doğal olarak herkes o tartışmaya katılmak istiyor.
Neyse türk rock dinleyisinin analizi uzun bir konu.
Biz tekrar Whitesnake'e dönecek olursak, aslında biraz onları da eleştirebiliriz bu konuda. şöyleki, Whitesnake-87 kadar mükemmel olmasada, en azından Slip of the Tongue kalitesinde albümler yapılabilirdi.
Yine kaliteli müzik yapıyorlar belki ama daha çok blues rock yapıyorlar.
Eskisi gibi melodik hard rock çizgisinde albümler göremiyoruz. _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
DjanVanHalen

Kayıt: Jan 12, 2005 Mesajlar: 323 Nerden: Zurich - Isvicre
|
Tarih: Cmt 11.06.2005 7:06 Mesaj konusu: |
|
|
Tam da cikiyordum dayanamadim yazayim dedim )
Van Halen ve Whitesnake dinleyerek basladim. Discographysini tamamliyacagim diye canim cikmisti.
Whitesnake'e 70ler grubu demek dogru olmaz, 80ler grubudur.
Hatta o akimin en guclu temsilcilerindendir.
Standing in the shadow, Looking for love bunlar benim hayatimin parcalaridir.
Love ain't no stranger
Gambler
Guilty of love
Hungry for love
Still of the night
Give me all your love
Crying in the rain
Is this love
Children of the night
Here I go again
You're gonna break my heart again
Fool for your lovin
The deeper the love
Bu yazdiklarim harika parcalardir , dinlemediginiz varsa bence mutlaka tamamlayin. Bu arada 87-Whitesnake ve 90-Slip of the tongue un lafi gecmis, Rockman hocam sen atlamamissindir zaten de 84-Slide it in albumunu sakin atlamayin. Bu uc album gercekten inanilmaz... _________________ Another sleepless night
A concrete paradise |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Cmt 11.06.2005 16:10 Mesaj konusu: |
|
|
aslında bu topic in 3 sayfa olmasında kendimdede büyük pay buluyorum ki o yukarıda yazdığım bu topic e ilk mesajımdı :S arkadaşlarımla bütün gün whitesnake muhabbeti yapabilirim ama forumu bırakda başkası canlandırsın düşüncesi oluyo hep
neyse whitesnake in kliplerini çok beğeniyorum ben konserlerdende bir tek japonyada olan bir tiyatro salonunda david ve gitarist akustik takılıyolar hayatım boyunca unutmuyacağım bir görüntü arada david in esprileride bomba  |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cmt 11.06.2005 16:43 Mesaj konusu: |
|
|
valla herkes niye bıu kdar az ayazı var demiş ama kimse grup hakkında yeni bir şey yazmamış.
adamların konser dvd'si çıkıyor. dvd'nin açılış parçası ise burn. ne güzel di mi? dvd'den sonra albüm çıkartmayı düşünüyorlar. bu arada marco mendoza soul sirkus ile fazla takılma olayına girdiginden gruptan ayrıldı. genç bi eleman aldılar. whitesnake'in star olmayan tek elemanı bascı şimdi.
bu arada whitesnake.com'da bir adrian vandenberg roportajı var. oneririrm. kendi yazidigi parcalarin steve vai tarafından calinmis olması baya bi koymus herife. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
HAILandKILL

|
Tarih: Cmt 11.06.2005 18:04 Mesaj konusu: |
|
|
| nienturi demiş ki: | HAILandKILL: Öncelikle şunu söyleyeyim, avatarına bayıldım. Hanzo en sevdiğim Sunal filmlerindendir
Yazdıkların konusunda hemfikirim
Umarım o şansa sahip oluruz. Cidden Reb Beach'in neler yaptığını merak ediyorum... | ehehehe hanzo benim idolümdür türk sineması tarihindeki en sevdiğim birkaç karakterden birisidir.  _________________ IN HEAVY METAL WE TRUST!!!!!i m sorry,but i just dont trust a thing that bleeds for five days and doesnt die |
|
| Başa dön |
|
 |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 11.06.2005 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
"is this love"ın solosu beni bitirir. Başka da bişey demeyeceğim  |
|
| Başa dön |
|
 |
HAILandKILL

|
Tarih: Cmt 11.06.2005 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
| DjanVanHalen demiş ki: | Tam da cikiyordum dayanamadim yazayim dedim )
Van Halen ve Whitesnake dinleyerek basladim. Discographysini tamamliyacagim diye canim cikmisti.
Whitesnake'e 70ler grubu demek dogru olmaz, 80ler grubudur.
Hatta o akimin en guclu temsilcilerindendir.
Standing in the shadow, Looking for love bunlar benim hayatimin parcalaridir.
Love ain't no stranger
Gambler
Guilty of love
Hungry for love
Still of the night
Give me all your love
Crying in the rain
Is this love
Children of the night
Here I go again
You're gonna break my heart again
Fool for your lovin
The deeper the love
Bu yazdiklarim harika parcalardir , dinlemediginiz varsa bence mutlaka tamamlayin. Bu arada 87-Whitesnake ve 90-Slip of the tongue un lafi gecmis, Rockman hocam sen atlamamissindir zaten de 84-Slide it in albumunu sakin atlamayin. Bu uc album gercekten inanilmaz... | ben bu listeye birde take me for a little while ile now you re gone ı eklerim  _________________ IN HEAVY METAL WE TRUST!!!!!i m sorry,but i just dont trust a thing that bleeds for five days and doesnt die |
|
| Başa dön |
|
 |
|