Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Almora
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Almora
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 51, 52, 53  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
eyeofshiva

MesajTarih: Pts 01.09.2003 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Swansong demiş ki:
Agathodaimon demiş ki:
Almora da zaten desteklenmeyi hakeden ender gruplardan biridir ülkemizde, yeni albümleriyle sanırım bir nebze olsun negatif eleştirenlerden uzaklaşacaklardır kanaatindeyim. Yapmaları gereken olumlu/olumsuz eleştirileri bi kenara bırakıp müzikleriyle ilgilenmek olmalı. Ha bu arada çok güldüm yaf Ahmet ile Nihan'ın vokallerini karşılaştıran insanlar var burda yahu birisi brutaliteyi ve dolgun sesi öne çıkarmaya alışan , diğeri ise soprano dediğimiz ince kadın sesini sergilemeye çalışan vokaller Smile

Ya arkadaş kusura bakma da at görmediysek bokuna da basmadık değil, ne brütalitesi ben anlayamadım, farklı Ahmetler'den bahsediyor olmayalım...

bencede brutalite'yle ne alaka??
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hudubet

MesajTarih: Pts 01.09.2003 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müzikleri iyi ama sahnede çok kötüler.
Aahmet kafa sallmam işini abatıyor resmen belini kırmaya çalışıyor ayrıca ingilizceleri cidden kötü.Alomora'nın hikayesi iyi bi giriş mama gerisi.Mzikal açıdan iyiler mam sürekli aynı tempo
hudubet

MesajTarih: Pts 01.09.2003 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kardeşim Ahmeti sırf görüntü diye ya da arkadaş jhatrın açıkarmışlsr orayı bence...
YehuDa

MesajTarih: Pts 01.09.2003 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

baba belki kötü bi günlerine rastgelmişindir be...
MarilynManson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 02.09.2003 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya bırakın brutaliteyi be Smile) Kafa ii belli
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hudubet

MesajTarih: Sal 02.09.2003 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayır be adamın cd de bile sesi duyulmuyor
YehuDa

MesajTarih: Sal 02.09.2003 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sesi biraz itici ama sahne performansı genelde iidir.Yani rock the nation da öleydi en azından(tv de izledim nerde bizde ccanlı izleme şansı) (kayseride olmanın b.kluğu işte) neyse kader utansın Smile
deadly
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Sal 02.09.2003 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rock the nation da hepsi kötüydü. bence senin tv çok iyiymiş, ben çıplak gözle izledim Smile Ilgın la h2000 de tanıştık ama hiç muhabbet edemedik. kışa kemancı da olurlarsa gene, kaçırmam. Vokalin ayrılmasına gerek yokta ne bileyim biraz canlılık katabilir sesine. belki de bu Soner in isteğidir Knight Erranttada böyle ilginç sesli bi vokal vardı(ismini hatırlayamadım yine Sad
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Agathodaimon

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 1:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer brutalliği death metal gruplarına has bir böğürtü olarak biliyorsan sadece, o yüzündeki gülümsemeyi bir de ben görmek isterim Smile brutallik hem 'hayvani' hem de 'sertlik' anlamında kullanılır zaten iyi okuduysan benim sertlikden bahsettiğimi anlarsın yukarıdaki yorumumda. Bu arada sen önceki yorumunda erkek vokal biraz daha kasarsa yurt dışında iyi yerlere gelebilir demişsin ama bakıyorum 2 gün sonra sen onu yurtiçindeki bir gruba bile yakıştıramadın , kovdun Smile neyse sakın yanlış anlama amacım tartışma yaratmak felan değil , tek istediğim yorumlarda algılamaya dikkat etmen olucak maksat yanlış anlaşılmalar olmasın.... sevgiler.
Başa dön
Agathodaimon

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 1:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya arkadaşlar kusura bakmayın bu başlığın 2. sayfasını okumadan yorum yapmışım. Tek kişi değilmiş beni yanlış anlayan demekki Smile kafa iyi diyen de oldu, at bokuna basan da Smile Brutallikle ne demek istediğimi yukarıda anlattım. Belki üşenip de sözlüğe bakamayanlar olabilir ;

Brutal: vahşi ,yabani , hayvani , sert , merhametsiz ,kaba , irice , dolgunca , nezaketsiz , insanlıktan uzak , mantıksız , makul olmayan

Lütfen okuduğunuz yazının yorumunu yaparken hele bir de karşısında bir tavır serileyecekseniz biraz daha dikkatli irdeleyin yazılanları , öle direk bi hışımla 'ulan dur oturtayım şu adamı' modunda reply ikonuna atlamayın. haa atlarsanız ne mi olur? Boka da basarsınız , karşıdakini sarhoş da yaparsınız Smile sevgiler...
Başa dön
Swansong

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 9:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile O anlamların hiçbirine rastlayamadığım için ne brutalliği dedim zaten.

Bakma bizim kaderimiz boka basmak zaten Smile

Yanlış anlaşılmalar olmasın, oturtayım gibi bir yaklaşımım falan asla olmaz...

Sevgiler...
Başa dön
Jolly_Roger

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almora'yı ve Soner'i benden iyi tanıyamazsınız. Almora çok iyi bir grup ve daha da iyi olacak, henüz çok genç müzisyenlerden kurulu, onlar daha da tecrübe kazandıkça daha da iyi olacaklar.
Soner çok iyi bir heavy metal bestecisi, tam bir rock n roll cu! Düzenli bir aile yaşantısı var, işi gücü var, her gün takım elbise giyip işine gidiyor ama o takım elbisenin altında deli bir rock ruhu yatıyor.
brüyaliteyi falan karıştırmayın, ne alakası var?
Agathodaimon

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

brüyalite diye bişeyden söz etmedi sanırım kimse burda? brutaliteyi kasteddiysen biraz yorucam seni de ama yukarıda yazımda anlatmak istediğimin yanlış anlaşıldığını açıklamak için bi mesaj yazdım zaten, zahmet et de oku bence hemen hırtlayacağına...
Başa dön
MarilynManson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almora'nın müziği bir sonraki albümde daha yumuşak olmayabilir çünkü yine zihni müzikle anlaşmaları war..ama 3.albüm de büyük bir firmadan çıkarlarsa kesin yumuşayacaklar ben bunu seziyorum...Yok takım elbiseli içinde rock n roll cu yok heavy metal bestecisi yemem ben bunları Smile koray candemir bile ben heavy metal sempatizanıyım demişti bir röportajında dünya çok tuhaf
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deadly

MesajTarih: Pts 08.09.2003 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

insanlar şartlara göre takım elbise de giyebilirler, saçlarını da kestirirler. Bu dünyayı bizim tarzımıza saygı gösteren insanlar yönetmiyor sonuçta. Eğer bi yerde saygı görmek istiyorsan takım elbise giyeceksin. Soner de eğer hem başka iş yapıp hemde bize ulaşmaya çalışıyorsa bunu da kesinlikle eleştirmem saygı duyarım.
Ayrıca metal kimsenin tekelinde değildir. Biz nasıl dinleyebiliyorsak takım elbiseli adamda dinler, Koray da dinler. Önemli olan yapıyorum dememektir. Küçük bi fark Smile
deadly

MesajTarih: Pts 08.09.2003 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

brutal vokal falan yok albümde boşuna bakma...
bu arada sakın albüme kötü dediğimi sanmayın yukarda yazdım zaten düşüncelerimi...
lerevenoir

MesajTarih: Pts 08.09.2003 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eh beah.. bi laf ettik herkes atlamış. Yok ben ön yargılıymışım da, bilmemneymiş... Soran sormuş, ben de görüşümü belirttim. Power metal adına birşeyler yapmaları beni ilgilendirmiyor, power metalden hiç hazzetmiyorum çünkü, seven sever. O albüm kısa sürede yapılmış da bilmemneymiş. Kimin parasıyla yapıldığını da biliyorum. Zihni Müzik'in kimin parasını kime yedirdiğini de. İsteyen sevsin, ben sevmiyorum.
Sizin gibi tipler bana önyargılı der, her çıkanı da ilahmış gibi göklere çıkartır. Ne istiyosanız yapın.
YehuDa

MesajTarih: Pts 08.09.2003 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yıpratıcı eleştirilerden vazgeçin.Yapıcı eleştirilerde bulunun.Hal ve tavırlarınızda biraz saygıyı esirgemeyin.
Sanırım biz böyle giderse bir kaç yıl daha dünyada niye Türk Rock'ının yeri yok diye tartışırız.
eyeofshiva

MesajTarih: Sal 09.09.2003 0:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lerevenoir demiş ki:
Eh beah.. bi laf ettik herkes atlamış. Yok ben ön yargılıymışım da, bilmemneymiş... Soran sormuş, ben de görüşümü belirttim. Power metal adına birşeyler yapmaları beni ilgilendirmiyor, power metalden hiç hazzetmiyorum çünkü, seven sever. O albüm kısa sürede yapılmış da bilmemneymiş. Kimin parasıyla yapıldığını da biliyorum. Zihni Müzik'in kimin parasını kime yedirdiğini de. İsteyen sevsin, ben sevmiyorum.
Sizin gibi tipler bana önyargılı der, her çıkanı da ilahmış gibi göklere çıkartır. Ne istiyosanız yapın.

hop hop hop sakin ol bakalım
yavaş gel biraz...
tamam anladık sen bir numarasın sen en iyisisin sen herşeyi bilirsin
bu kadar insan bilmez....
bak farklı olacağım diye herşeye zart zurt cevap yazma aynı şeyi pentagramda'da yaptın...yavaş git biraz..
olayıda tartışmaya çevirme...
Başa dön
lerevenoir

MesajTarih: Sal 09.09.2003 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hiç bir zaman farklı olacağım diye uğraşmadım. Pentagram'da da aynı şeyi yapmadım. Siz atıp tutuyordunuz birşeyler, ben de bildiğimi söyledim. siz körükörüne bağlanmanın birşeyi sevmek olduğunu zannediyorsunuz bence. Bu kadar insan dediğin kitleden emin ol, çok daha fazla şey biliyorum. Çünkü çoğunuzdan çok daha uzun zamandır bu piyasanın içindeyim. Hiçbir şeyi tartışmaya çevirmek istemiyorum, ama her lafıma kanca takarsanız, böyle sürüp gider bu olay.
Ve evet, iddia ediyorum ki, piyasadaki plak şirketlerini de, grupları da, dönen sahtekarlıkları da pek çoğunuzdan daha iyi biliyorum. İnsanların kim olduğunu bilmeden herşeye atlamayın.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 51, 52, 53  Sonraki
2. sayfa (Toplam 53 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız