| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
yabanci86

|
Tarih: Pts 28.03.2005 12:11 Mesaj konusu: Site Puanı |
|
|
| arkadaşlar benim bildiğim site puanı üyenin site içerisindeki aktivitesini gösterir ama benimki buraya geldim geleli 5 ne bu yaa.. günde en az 5 saat online kalıyorum ve aktifd oluğuma inanıyorum nedne böyle biri beni aydınlatırsa sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Pts 28.03.2005 12:16 Mesaj konusu: |
|
|
Site puanı, sizin site içinde online kalmanıza veya forumlardaki mesaj sayınıza bağlı olarak değişmez. Siteye, albüm kritiği, izlenim, biyografi, röportaj yollarsanız puanınız artacaktır.  |
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 28.03.2005 12:19 Mesaj konusu: |
|
|
Almış olduğun puanların sitede online olmakla veya çok fazla mesaj girmekle fazla bir alakası yok. Puanlama sistemi, site içeriğine bulunmuş olduğunuz katkı türüne göre değişiyor. Bu arada aktif olmak demek, sitede fazla online olmak demek değildir. Aktifliği bu şekilde algılamayınız..
Ayrıca http://www.turkrock.com/ftopic2868.html linkinde bu konu ile ilgili cevaplar var. |
|
| Başa dön |
|
 |
yabanci86

|
Tarih: Pts 28.03.2005 12:20 Mesaj konusu: |
|
|
| anladım ya başka sitelerde öyle olduğu için burda da öyle sandım özür dilerim .. teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Pts 28.03.2005 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Bu konuya cevap olarak yazmak istemezdim ama buraya yazıldığı için söylüyorum.Ben hiç albüm kritiği,izlenim,röportaj veya etkinlik türünden birşey göndermedim ki... |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Pts 28.03.2005 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
Daha bir çok etken var, her hareketin puanı farklı, ancak forumda açtığınız başlıklar ve yazdığınız mesajlar puan kazandırmıyor onu söyleyebilirim. Diğer hareketleri söylemek istemiyorum çünkü kötüye kullanılabilir. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Pts 28.03.2005 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
Yöneticiler de mi bizi puanlıyor peki Çünkü ben bu güne kadar mesaj yazdım ve iki tane link ekledim... |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Pts 28.03.2005 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
Hayır manuel bir süreç yok. Herşey baştan belirli ve yaptıklarınıza göre puan alıyorsunuz. Dediğim gibi sadece link eklemek yada birşey eklemekle puan almıyorsunuz. Site için bir çok kriter var. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
zerck

|
Tarih: Sal 29.03.2005 1:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Peki ne işe yarar bu puanlar? |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Sal 29.03.2005 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
Pek yakında bir çok alışveriş merkezinde nakit yerine geçecek. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
yabanci86

|
Tarih: Prş 31.03.2005 15:53 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | | Pek yakında bir çok alışveriş merkezinde nakit yerine geçecek. |
şaka mı bu ya  |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Prş 31.03.2005 16:00 Mesaj konusu: |
|
|
Çok mu belli oldu  |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Prş 31.03.2005 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | | Pek yakında bir çok alışveriş merkezinde nakit yerine geçecek. |
Evet arkadaşlar, bu konuda ilk talihliderden biri benim. Burada kazandığım puanlarla Red Hot Chili Peppers 'ı evime davet edebildim. Size biraz bahsedeyim olaydan.. Anthony hakkaten kızılderili bi herifmiş, adam evi birbirine kattı. Yok efendim "Amerika'da böyle diyil, bu sizin Türk kızlar amma zorluyolar" vay efendim niye hiç ortamlara akmıyomuşuz. Deli etti hayvan evladı. Flea desen ayrı bi manyak. Bunlar gecenin köründe tutturdu Chad'le beraber "Televizyonda belgeselin birinde gördük sizde uzun eşşek diye bi oyun varmış, onu öğret". Apartman yıkıldı şerefsisler yüzünden. Yönetici geldi gürültüden saat 2-3 gibi. Kapıyı da Flea açtı, kafayı indigo rengine boyatmış, tam oldu. Kesin atıcaklar bizi evden. Bi John akılllı uslu adam, o da durduk yerde back vokal yapıyo.. Makarna pişiriyosun, arkadan yaklaşıp "Aaaa-uuuuu!" diye ses veriyo dingil. Ürke ürke uyuyamaz oldum, sinirlerim bozuldu.
Ama yine de çok eğlenceli geçti herşey. Teşekkürler Turkrock.com. Her nerede akort yapıyor veya yaptırtıyorsanız!! (Olmadı gibin...Hmm..) _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
aYNaLI-SuCuK "Resim albümü" Mod.

|
Tarih: Çrş 01.06.2005 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
benim puanıma karşılık filthy nin avatarındaki muzu gönderdiler
yani cok puan almanızı tavsiye etmem. _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks. |
|
| Başa dön |
|
 |
|