| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Gutemensch

|
Tarih: Çrş 27.04.2005 18:33 Mesaj konusu: Film Kulübü Acmaya Calismak |
|
|
Medya Sinema bölümünde denedim ama kitlendi.Orjinal filmlerin paylasilmasinin ne gibi bir zarari olur siteye yada divx lerin.DivX korsana mi girer.?Girerse cezasindan tirsmak mi gerekir ? illa orjinal olcaksa bizde orjinal filmleri paylasiriz.
? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
eXpert

|
Tarih: Çrş 27.04.2005 18:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Orjinal da olsa,orjinali 2.el olarak satarken,emek sahibi para kazanmıyor diye düşünülüyor sanırım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Prş 28.04.2005 0:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Vergisini verdigim biseyin her satisinda tekrar tekrar vergi veremem ya. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Prş 28.04.2005 1:30 Mesaj konusu: |
|
|
Gutemensch, eXpert'ün dediğine aldırma, çok saçma bir görüş o. Ve sitenin de 2.el ticaretine herhangi bir garezi yok. Sinema kulübünden kastın nedir onu biraz daha açabilirsen, sorularına daha net yanıtlar getirmeye çalışırım elimden geldiğince.  |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Prş 28.04.2005 16:34 Mesaj konusu: |
|
|
Çok saçma bir görüş olabilir ama şöyle düşün;
1 film 10 YTL ise,iki kişiden adam 20 YTL kazanır ama filmi alan,başkasına satarsa adamın kazancı 10 YTL olur ve film 2 elde dönmüş olur.
| Alıntı: | | 2.el ticaretine herhangi bir garezi yok. |
Alım&Satım'da açılmış 2.El Multimedya ürünü ilanları direkt olarak çöpe gönderiliyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Prş 28.04.2005 17:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Kim çöpe gönderiyor ve ne hakkı var? Turkrock.com forumlarında yasal olduğu sürece 2. el cd, plak, dvd vs. ticareti yapmak serbesttir. Bu alım-satım forumu ile ilgili bu hurafeler nerden türüyor, anlayabilmiş değilim henüz. |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Prş 28.04.2005 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
Hurafe mi ?
Çöp tenekesine bakınca,hurafe ile gerçek arasındaki farkı kavrayabiliriz sanırım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aldeberan

|
Tarih: Prş 28.04.2005 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
Expert nickli arkadaş/kardeş, bilgisayar kursunu bilmem kaç ortalamayla bitirmiş aşmış kişi, copy/paste ustası, gençliğinin, ateşinin, heyecanının farkında herkes ama özellikle forumun bu bölümünde her şeye maydonoz olup kafaları bulandırmasan da yöneticiler yöneticiliklerini yapsa, sen de arada bir siteden çıkıp derslerine çalışsan, iki misket atıp gelsen, 3-5 liseliye laf atsan, sivilcelerinle ilgilensen diyorum... Çok şey mi istiyorum? Hayır birileri seni vekil tayin ettiyse no problema ama bu site varlığını daha dün öğrenmiş kişilerin akıl hocalığıyla gelmedi buralara bil isterim. Bu forumu Expertten Önce ve Expertten Sonra diye ikiye ayırmak gerektirecek denli rahatsız bir imaj çizmektesin kanımca. Diğer bölümlerde bildiğin bilmediğin her şeye yorum yapmana kimsenin diyecek bir şeyi yoktur ancak burada sorulan sorulara cevap hakkı öncelikle yöneticilerindir her zaman için. Bırak önce konuşması gerekenler konuşsun elbet sana da sıra gelir. Söz büyüğün su küçüğün demiş atalarımız... _________________ People are strange, when you're a stranger. Faces look ugly, when you're alone...
Women seem wicked, when you're unwanted. Streets are uneven, you know, when you're down...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Prş 28.04.2005 22:12 Mesaj konusu: |
|
|
Jawbreaker konuyu acayim biraz daha.Turkrock kitap kuluübünü görmüştüm forumlarda üyeler kendi aralarinda kitaplarini paylasiyolardi.
Ayni sey filmler icinde olabilir.Herkesin neredeyse kücük capta bir film arsivi var.Herkesin izlemek istedigi bulamadigi filmlerde var bunlari paylasabiliriz diye düsündüm.Medya Sinema bölümüne bir baslik actim ama kilitlendi.Sorun bu.
İlgin icin saol bu arada. |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Prş 28.04.2005 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
Vazgeçtim,gitmeyeceğim bir yere.Sadece şu copy/paste konusuna çok kızdım.Eminim ki,yazıyı koyacağım her site için ayrı ayrı izin aldığımı bilmiyorsundur.
Saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Cmt 30.04.2005 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
Orjinal dediysek öldür demedik silent_guitar. Nasil paylasilacagini herkes tahmin ediyordur kanimca.
Jawbreaker ? |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Pzr 01.05.2005 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
Kendi aranızda neyi paylaşıyorsanız paylaşın ama bu tür olaylara siteyi karıştırmayın. Yasal olmak kaydı ile alım satım yapmak isteyenler de ilgili forum kısmına ilanlarını bırakabilirler. Burada da yapılan alım-satım işleminden sitenin hiç bir geliri olmadığı gibi hiç bir sorumluluğu da yoktur.
"Bu kısımda TC Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Sinema, Video ve Müzik Eserleri Kanunu ve diğer yasalara göre alınması, bulundurulması, çoğaltılması ve satılması suç teşkil eden, telif ve kayıt sahibinden izinsiz üretilmiş "korsan" müzik CDsi, kasetleri, videolar, VCD/DVD'ler, kitaplar, dergiler ve bilgisayar programı içeren materyallerin satışı/değiştokuşu ve reklamına kesinlikle izin verilmeyecektir."
Bu konularda anlaşılmayan bir husus olduğu zaman muhatap olacağınız kimseler "yöneticiler" dir. Kendi aranızda hurafeler uydurarak ya da çıkan söylentilere inanarak site ortamını sabote etmeyiniz... _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Pzr 01.05.2005 1:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Ok.Filmlerle ilgili herhangi bir paylasimda bulunmak isteyen arkadaslar benimle baglantiya gecebilirler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|