Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - In Flames
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

In Flames
Sayfa 1, 2, 3 ... 59, 60, 61  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DarkTranquillity
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 11.08.2003 17:16    Mesaj konusu: In Flames Alıntıyla Cevap Ver

isveç death metalinin en iyi gruplarından in flames hakkındaki görüşleriniz...

in flames Dark Tranquillity ve Hypocrisy ile birlikte en sevdigim death metal grubudur. en sevdiğim şarkıları Food for the gods, moonshield, december flower, the jester race dir.. şarkılardan belli oluyodur heralde en sevdiğim albümüde The Jester Race dir Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TheNomad

MesajTarih: Pts 11.08.2003 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son zamanlarda soumama ramen en ii melodic death yapan gruptur.
en sewdim sarkilari december flower,jotun,man made god,only for da...,
dt ile bu grubun ozel bi yeri wardir benim icin.

Lütfen 4. kuralı okuyalım ve uyalım.

Swansong
OloRin

MesajTarih: Pts 11.08.2003 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

In Flames kesinlikle ve kesinlikle gelmiş geçmiş en başarılı metal gruplarından biridir. Seversiniz sevmezsiniz orası ayrı bir konu ama bu bir kesin.Bu kadar akılda kalıcı riffler yazan ve süper şarkı sözleri barındıran çok az grup vardır. Özellikle sözlerin anlamlarını bilerek dinleyince daha bir güzel oluyor şarkılar. In Flames'in bence son albümü dışında tüm albümleri kusursuz. Reroute to Remain de çok iyi bir albüm ama vasat parçalar falan da var.

Benim en sevdiğim parçalar moonshield,graveland,december flower,jotun başta olmak üzere tüm whoracle albümü Smile, inspid 2000, tüm clayman albümü (şarkı ayıramam), upon an oaken throne, metaphor, minus, drifter vs vs vs..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Swansong

MesajTarih: Pts 11.08.2003 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tüm albümlerini, bütün şarkılarını severim, RtR'deki birkaç şarkı hariç. En sevdiğim albümleri The Jester Race'dir, bana göre İsveç melodik death'inde gelmiş geçmiş en iyi albümdür. In Flames'in de güzel şarkılarını tek tek sayamam ama The Jester Race, December Flower, Episode666, Satellites and Astronauts, Metaphor aklıma ilk gelenler.
Başa dön
Bloodbath

MesajTarih: Pts 11.08.2003 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

in flames iyi gruptur. ancak daha once de solendii gibi akilda kalici cok riff i var ve surekli dinlenirse a ben burayi biliorum diosunuz yani sıkılmaya basliosunuz. ama ara vere vere dinlerseniz dadindan yenmio.
son albumleri pop olmus. whoracle guzel albumdur..

Lütfen 4. kuralı okuyalım ve uyalım

Swansong
metalkopat

MesajTarih: Pts 11.08.2003 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

her konuda en başarılı isweç melodik death grubudur.son albümlerinde bocalamalarına rağmen bütün şarkılarını severek dinlerim,çalarım vs vs.
erkandalf

MesajTarih: Sal 12.08.2003 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Swansong demiş ki:
En sevdiğim albümleri The Jester Race'dir, bana göre İsveç melodik death'inde gelmiş geçmiş en iyi albümdür.

ben swansong arkadaşın fikrini biraz daha ileriye taşıyayım,bence jester race,gelmiş geçmiş en iyi heavy metal albümlerinden biridir....bu kadar yoğun ve güzel bir albüm çok azdır....tam bir dönüm noktası bence....

ın flames bence her albümüyle kendini yenileyen ve kötü bir albüme imza atmamış mükemmel bir grup...ama tercihim her zaman jester race olacaktır....

ancak lunar strain ve subterrenean albümü de çok güzel....''dreamscape''şarkısına ise sadece ''mükemmel'' derim.....

rock station festivaline çıkacağına dair bazı dedikodular duyuyorum,umarım bu doğrudur,çünkü canlı dinlemezsem gözümün açık gideceği belli başlı gruplardan in flames....
Başa dön
drag10slayer

MesajTarih: Sal 12.08.2003 0:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

in flames iy gruptur güzl gruptur severim..
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Sal 12.08.2003 1:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Erkandalf bunu nerden duydun? Inflames'in bu yaz sonu türkiye'ye gelme ihtimali vardı o iptal oldu diye biliyorum.Ama rock-station'a çıkabilme ihtimalini hiç duymamıştım.Ben bi araştırayım bari...
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erkandalf

MesajTarih: Sal 12.08.2003 1:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla dostum rock station'un forumunda böyle söylentiler olduğunu duydum....

aslına bakarsan bunlar tam anlamıyla ''konser spekülasyonu' olabilir..biri söylese,bin kişiye yayılır...ben resmi ağızdan duymadan inanmam,ama öyle çok inanmak istiyorum ki,ne yapayım buraya da yazdım...sen bi araştır,ama bence temkinli olalım,hayal kırıklığına uğramayalımSmile

umarım dedikodular gerçektir....
Başa dön
Jeff_Loomis

MesajTarih: Sal 12.08.2003 1:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rs nin forumu aylardır kapalı nasıl okudun merak ettim. Ha eskiden bi ara gelecek deniyordu ama rock-station festivaline değil o da!

Ben gideyim resmi ağıza bi rica edeyim getirsin in flames'i sevenlerini üzmeyelim Smile
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DarkTranquillity

MesajTarih: Sal 12.08.2003 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben rock the nations konserinden sonra bronx prod. la bikaç mail alışverişinde bulundum. Eylül ekim gibi bikaç organizasyon düşünülüyormuş. bikaç isim verdi.. Dark Tranquillity ve Opeth tekrar olarak.. ama in flames i söylemedi. o anki sinirimi yatıştırmak için bu hikayeyi yazmış olabilir ama Smile umarım gelirler yinede.. Smile

bi death metal festivali manyak olurdu ama Smile isveç melodik death in devleri gelse şurda bizi coştursa...

Jeff_Loomis; şu resmi ağızlara böyle bişey söylesen nasıl olur Smile
Bloodbath

MesajTarih: Sal 12.08.2003 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

söleriz ya onemli diil. kolay is nolcak jeff le biz biraz baski yapalim. getirtelim in flames i.
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Sal 12.08.2003 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim in flames le tanışmam biraz garip ama en sevindiğim olaylardan biridir.

jester race doğaüstü birşeydir benim için metallica nın master of puppets ı,dark tranquillity'nin the mind's I ı, iced earth un night of the stormrider ı ve blind guardian ın the forgotten tales iyle aynı anlamları taşır

ben in flames le bizim evdeki alem ortamının sabahında beni uyandırma çabasındaki bir arkadaşımın üst kattakilerle birbirimize girmemizi sağlayacak kadar yüksek bir sesle bana ordinary story i dinletmesiyle oldu.

o gün bugündür hastası oldum dark tranquillity yle aynı mahallenin çocukları olmasıda daha yakınlaştırmıştı beni bu gruba.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DarkTranquillity

MesajTarih: Sal 12.08.2003 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Baskıyla olacaksa bende baskı yaparım.. topluca baskı yaparsak daha iyi bi sonuç verir:)
Jeff_Loomis

MesajTarih: Sal 12.08.2003 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Baskıya devam hallederiz bu işi el birliğiyle Smile

Cem Saydam
Başa dön
erkandalf

MesajTarih: Sal 12.08.2003 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben baskı yapmakla kalmaz,büyü yapmakta da yardımcı olurum orta dünyadan:)

alevler içinde kalalım yeterki!!!Wink
Başa dön
metalkopat

MesajTarih: Sal 12.08.2003 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erkandalf "in flamese heavy metal derken metal anlamında genelleme yaptın dimi?in flames heavy metal yapmaz ondan soruyorum
Jeff_Loomis

MesajTarih: Sal 12.08.2003 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence toptan metal camiasını kastetti...

Cem Saydam
Başa dön
erkandalf

MesajTarih: Sal 12.08.2003 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

siz dostların müziklere ne gibi bir isim taktığı benim pek bilmediğim ve ayrıca önemsemediğim bişey...özellikle epic-doom-atmosferik metal vs. gibi bi ton isim verilmesine sinir olurum...

elbette belli başlı türler vardır;thrash metal,death metal,klasik heavy metal,black metal gibi....mesela şu power denen şey de aslında klasik heavy metalin daha güçlü ve modern bir versiyonu kanımca...türevlere ayırmada elbette kullanılan kalıplar esas alınır,ama ben her zaman bütün türleri tek bir ad altında söylüyorum:HEAVY METAL......

yani ben heavy metal derken içine thrash'i de death'i de black'i de katmış olarak söylüyorum,bi nevi kapsayıcı bir isim...

metalkopat arkadaşımın söylediği şey tabii bi bakıma doğru,yani in flames saydığım türevlere göre,death metal yapıyor...ama ben heavy derken bunu değil,yine yukarda söylediğim anlamı kastediyordum...

ya düşünsenize bir jester race'i...içinde thrash öğeleri var,death var,melodi var...buna isim mi bulacağım....işte buldum:HEAVY METAL!!!

En son erkandalf tarafından Cum 31.08.2007 1:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 59, 60, 61  Sonraki
1. sayfa (Toplam 61 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız