| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
scrotestical

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 13:15 Mesaj konusu: Zardanadam |
|
|
Zardanadamla ilgili düşüncelerinizi yazın arkadaşlar... tartışalım elemanların müziğini... _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bedava demo dağıtarak çok çok başarılı bir tanıtım yapmış, buna rağmen sıradışı bir yanı bulunmayan bir grup bence zardanadam...iki demolarında kendilerini tekrar ettikleri noktalar da var...
Yine de kendi dallarında başarılılar...Çok da çaba gösteriyorlar gibi... Bu açıdan takdir edilesi bir grup... _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
Justice_For_Hell

|
Tarih: Pts 11.08.2003 20:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de demosunu dinledim öyle ahım şahım bir şey değildi.Ama gene de gelecek vaad ediyor gibiydi...
2 basçısı olması da abuk birşey tabi... _________________ Yaşayın...arkanızdan pes etti dedirmemek için yaşayın... |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Sal 12.08.2003 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
| mükemmel sözler ürettiğine inandığım ve müzik piyasasındaki mücadelelerini takdir ettiğim sağlam bi grup. |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Sal 12.08.2003 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
o iki basçı olayına gelince,bana da garip gelmişti ama elemanlar dönüşümlü çalıyomuş..aynı anda sahneye çıkmıyolarmış... hakikaten sözleri süper,müzikleri biraz tekdüze gelse de...  _________________ Liar world,hypocrisy people
|
| Başa dön |
|
 |
YehuDa

|
Tarih: Cum 15.08.2003 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
baba sarışınlar boktur parçası bence ayet iyi yani müziği evet biraz etkisiz ama sözler gayet başarılı  _________________ KEndi alevinizde yanmaya hazır olun.Önce kül olmadan kendinizi nasıl yenileyebilirsiniz? f.nietzsche |
|
| Başa dön |
|
 |
Tchugra_the_sage

Kayıt: Apr 27, 2003 Mesajlar: 15 Nerden: city without borders
|
Tarih: Çrş 20.08.2003 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
zardanadamlarla müzik tekdüzeliği olayını baya konuşmuştum.hadi belki bazı melodiler kendini tekrar ediyo,ama tekdüzelik sorununun çok büyük kısmı kayıttan. canlı performasnlarında herhangi bi tekdüzelik yoktu valla bu arada grubun elemanlarının glb hepsi mühendis falan. hatta erbatur (vokal) MSÜ de öğretim görevlisi
yine de kendi uğraşlarıyla ilerledikleri için takdir ederim. bu arada 3.demo ya da belki anlaşabilirlerse bi albüm geliyodu yazın sonuna kadar.belki bu sefer tekdüze glmez kimseye  _________________ It dwells in my heart, the eternal rage
And now I'll blast it on your face!
I'll throw the First Rock
- Blacken your world and your sun!.. |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Sal 26.08.2003 1:48 Mesaj konusu: |
|
|
| dekdüze olmayan grupları da görüyoruz. biçoğu sağdan soldan topladıkları şarkılarla, coverlarla sürdürüyo müzik hayatlarını. maddi kaygıların önüne geçmiş her türlü çaba takdir edilmeyi hak ediyo bana kalırsa. umarım 3. demoda en kısa sürede çıkar da biz de kendimize geliriz. |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Sal 26.08.2003 14:32 Mesaj konusu: |
|
|
millet www.zardanadam.com adresinden grubun yeni demosunda yer alacak süreyya adlı şarkıyı indirdim..sağlam parça..klasik zardanadam soundu... ehehhe  _________________ Liar world,hypocrisy people
|
| Başa dön |
|
 |
tolga82

|
Tarih: Çrş 27.08.2003 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Adamların her ne kadar soundlarını beğenmesemde sözlerine diyecek laf bulamıyorum.Sözlerindeki alaysı tavırlar insanı dinlerken gerçekten etkiliyo...Ama tabii insanı sorumluluktan ve çalışmaktan uzaklaştırmıyo da diil...Dinleyicileriyle olan diyologlarınıda olumlu buluyorum ve keşke tüm AMATÖRler onlar gibi olsa diyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
berkush Pi'nin basçısı

Kayıt: May 22, 2003 Mesajlar: 55 Nerden: The Smallest Weird Number
|
Tarih: Cmt 30.08.2003 13:22 Mesaj konusu: |
|
|
çok ama çok saygı duyulması gereken bi grup...
şu an burda zardanadam konuşuluyosa bunun tek sebebi gayretleridir...
başta erbatur olmak üzere tüm zardanadamı canı yürekten kutluyorum!!!
devam beyler devam!
 _________________ www.soundistanbul.com |
|
| Başa dön |
|
 |
canawar

|
Tarih: Sal 09.09.2003 13:14 Mesaj konusu: |
|
|
selam abi bana demonuzu ulaştırabilirmisiniz şu anda taşınmakla meşgulüz taşındıktan sora size yeni adresimi versem bi şekilde ulaştırabilirsiniz diilmi? Ayrıca bi şarkınızı dinledim baya iisiniz başara,ılarınızın dewamını dilerim eywallah... _________________ _SON DAKİKA_ GİTAR-VOKAL_
iletişim: alerji1@hotmail.com
www.vai.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ibo_kral

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 16:51 Mesaj konusu: saydamadam |
|
|
ya abi bu adamlar niye hala albüm cıkar mıyolar ki ?
ayrıca ilk demo yu acemilige vermeli... |
|
| Başa dön |
|
 |
coquillage

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
dinlenebilir müzik ve süper sözler! "dağbaşını duman almış.. "gibi marş haline getirilip
"sarışınlar boktur" die şarkı söyleyen bir otobus dolusu insan hayali imkansız değil! |
|
| Başa dön |
|
 |
SATILIK

|
Tarih: Sal 16.09.2003 2:30 Mesaj konusu: |
|
|
"Sarışınlar Boktur" ayrılık sonrası dinlenecek parçalar listemde başı çekmektedir.Gururla belirtirim.İlişki bitiminde yapılacakların sıralı listesi eksiksiz olarak şarkıda belirtilmiştir (gerekli olanlar).Parçanın kaydıda çok başarılı,kimse hakkını yemesin vallaaa...Zardanadam'a Tüm 84 ten Sevgiler,Saygılar...  _________________ www.seksendort.com.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
canawar

|
Tarih: Çrş 17.09.2003 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
Görünürlerde bi albüm çalışması varmı? _________________ _SON DAKİKA_ GİTAR-VOKAL_
iletişim: alerji1@hotmail.com
www.vai.com |
|
| Başa dön |
|
 |
DeViL_

|
Tarih: Pzr 21.09.2003 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
| harikalar!!tek kelimele harika..türkçe müzikten koptuum 1 anda,bütün yaz hergn dinlediğim(şu anda "ayıp" dinliyorum:) we hala sıkılmadım grup.demolarını bulmak için istanbula gittiğim grup aynı zamanda:))we değdiği için de çok mutluyum..sözler çok iyi bence..çok sıcak,röportajlarını okumanızı öneririm..zardanadam olarak ne kadar kalitelilerse "adam "olarak da o kadar kaliteliler..tamamen müzik yapan elemanlar..kendi stüdyolarında,kendi paralarıyla yapıyorlar demolarını..sitelerine,röportajlarına kesinlikle bir göz atın..konserlerde görüşürüz;P |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Prş 25.09.2003 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
yaklaşık 5 aydır falan sürekli mailleşiyorum. adamlar inanılmaz içtenler. her mailinize bi iki gün içinde cevap veriyorlar. bence iyi olmaları için insanları, dinleyicilerini bu şekilde önemsemeleri bile yeterli. geçenlerde grubun gitaristlerinden tolgayla mailleşmiştim. 3 albüm de yakında çıkacakmış ayrıca grubun basçılarında; sanırım ismi serkandı,dersleri nedeniyle bi süre için grupla yollarını ayırmış. ha bu arada 3. albüme de isim arıyorlarmış ve dinleyicilerinin fikirlerine açık olduklarını söylemişti. _________________ God Save The Sex Pistol |
|
| Başa dön |
|
 |
ibo_kral

|
Tarih: Sal 30.09.2003 17:24 Mesaj konusu: |
|
|
abi şu anda biraz maddi sıkıntı içeisindeler
ilk albümden 2000 tane 2. den 3000 tane
5000 cd dagıtmak hic kolay olmasa gerek