Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
Tarih: Prş 09.06.2005 10:02 Mesaj konusu: Site Teması
ya site teması kendiliğinden değişmiş profilden düzelteyim dedim olmadı sadece tek seçenek var anlamadım _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA!
Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
Tarih: Prş 09.06.2005 11:12 Mesaj konusu:
futurist demiş ki:
Ana sayfada avatarının altındaki bölümden değiştir evsenciğim
teşekkürler.. ama kendi temamın ismini kaybettim yeşilliyi bulamıyorum yada bende sorun var sıkıldım _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA!
Tarih: Prş 09.06.2005 18:56 Mesaj konusu:
Yönetici Uyarısı: Forumda yazımınıza dikkat ediniz. "$" yerine "Ş" kullanınız. IRC dilinde yazı yazmayınız. Aksi halde siteden atılacaksınız. Ayrıntılı bilgi için Forum Kurallarını okuyunuz.. _________________ Rock & Metal Site ; *****
Bende diyorum sadece bana mı oldu bu.....dün gece banada oldu novemberraine sordum yok öyle bir şey dedi demek ki varmış _________________ DePReM ve Gitarı... http://www.myspace.com/depremtheband Herkes birbirini yalıyor!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız