| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Rape_ME

|
Tarih: Pzr 25.01.2004 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
benim bildiklerimin çoğu Seattle çıkışlı.Biraz garip d mi?Bir kasabada yaşıyosunuz,grupların hepsi grunge.keşke seattle'da yaşasaydım... _________________ http://andronova.garaj.org
AndRoNovA - Vokal
" For those about to Rock ; WE SALUTE YOU !!! " |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Pzr 25.01.2004 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
Rape seattle tam bizlik-ti...
artık kalmadı herhalde, yoksa yeni grunge grupları da var mı bildiğiniz?? _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
eddievedder

|
Tarih: Pzr 25.01.2004 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
biz varız...
yani en azından yapmaya çalışıyoruz diyelim....... _________________ i'd rather be with an animal!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

Kayıt: 1050086412 Mesajlar: 775 Nerden: sürüngenler şehrinden
|
Tarih: Pzr 25.01.2004 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
Soundgarden-Black Old Sun'ı indirdim iMESH'ten.
çok iyi şarkı bence.soundgarden'ı sevmeye başladım.başka bildiğiniz gruplar var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
eddievedder

|
Tarih: Pts 26.01.2004 12:36 Mesaj konusu: |
|
|
şarkının adı black hole sun abi....
başka gruplara gelince yukarda yazılı olan grupları dinliyebilirsin yani pearl jam, nirvana, alice in chains, mad season, temple of the dog.... vb.... _________________ i'd rather be with an animal!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Çrş 28.01.2004 19:01 Mesaj konusu: |
|
|
temple of the dog dışında hepsini biliyorum, eddie bir ara ondan da birşeyler yollar mısın bir zahmet?? _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Çrş 28.01.2004 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz daha eskiye gidersek mudhoney'den de bahsedilebilir grunge dalında...
İleriye gidersek, bu sefer post-grunge ve civarı şeyler çıkar karşımıza..Gittikçe grunge'dan uzaklaşacak sırada bakarsak: Silverchair, The Vines, Bush, Creed, Foo Fighters grunge-severlerin hoşlanabileceği gruplar...
Türkiye'de grunge civarında uğraşan gruplar ise (Türkiyeye has grunge yorumu değil de, has seattle usûlü grunge'dan esinlenmiş gruplardan bahsediyorum..Ve de dikkat edile, bahsedeceğim tüm gruplar grunge yapmıyor, kimileri sadece grunge'dan feyz alıyor...)
Direc-T ( http://www.direct.com.tr.tc )
Deli Gömleği ( http://www.geocities.com/deligomlegi2 )
Sleeping Vaccines ( http://www.sleepingvaccines.cjb.net )
FeedBACK ( http://www.feedback.gen.tr )
Alt ( http://www.altmosfer.com )
Ases ( http://ases.garaj.org )
Türkiye'de grunge adına bir şeyler duyabileceğiniz gruplar bu kadar sanırım.. ( En azından benim şimdiye dek dinlemiş olduklarım bunlar..) _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

|
Tarih: Çrş 28.01.2004 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Layne_Staley demiş ki: | | temple of the dog dışında hepsini biliyorum, eddie bir ara ondan da birşeyler yollar mısın bir zahmet?? |
temple of dog güzeldir.ben bir ara yollarım sana.hatırlatırsan tabii  |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

|
Tarih: Çrş 28.01.2004 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
mudhoney'in "touch me i'm sick"şarkısı iyidir.tavsiye ederim.
silverchair "schade"
creed "higher"
swallowed söylediğin grupların bu şarkılarını tavsiye ediyorum ben.sence?
eddievedder:abi sağol black hole sun olduğunu sonradan öğrendim.indirdiğim şarkıda "black old sun"yazıyordu.tekrar sağol.söylediğin grupları biliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Çrş 28.01.2004 23:40 Mesaj konusu: |
|
|
Hmm..Parça tavsiyesi...
Grunge'ın meşhur grupları dışında (Nirvana, Pearl Jam, Alice In Chains, Soundgarden vs..) benim en çok beğendiklerim:
SilverChair - Freak, Pure Massacre, Suicidal Dream, No Association
Bush - Chemicals Between Us, Greedy Fly, Swallowed, Mouth, The Disease of The Dancing Cat, Machine Head, Comedown, Alien
Creed - What if
The Vines - Get Free, Outtathway
Foo Fighters - Breakout, The One
Çok şarkı oldu biliyorum ama aralarında seçim yapamıyorum maalesef.. _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Prş 29.01.2004 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah swallowed, söylediğin şarkılar müthiş, senin şu grunge zevkine hayranım... Siz de grunge yapıyorsunuz değil mi??
Bu arada ben seattle ın 3 büyük grubundan(aslında 4 te neyse) birkaç şarkı söyleyeyim:
Alice In Chains: Angry Chair(sözleri dehşettir), Man In The Box, Dirt(süper şarkı), God AM(başında dediklerini anlayana kadar canım çıktı ), heroin
Nirvana: çoğunuz bilirsiniz zaten ama söyleyeyim: Sappy(Ece senin için ), Smells Like Teen Spirit(söylemeye gerek yok ama), Silver, Rape Me ve Heart-shaped box
Pearl Jam:Jeremy(klasiktir artık), Do the evolution... _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Prş 29.01.2004 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
Layne>> Bizim FeedBACK olarak yaptığımız müzik, kimine göre grunge kimine göre değil.. Büyük bir grunge etkilenimi olduğu şüphe götürmez ama farklı tatlar da var arada.. Fakat günümüzde yapılan farklı türlerin sentezi gibi değil pek..Öyle düşünmemek lazım..
Lafı uzatmayayım dinleyen kendi kararını verir zaten..Biz "şu müzik türünün adamlarıyız" gibisinden bir iddiamız yok.. _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Prş 29.01.2004 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
peki swallowed nerede nasıl dinleyebilirim? Bir albüm, demo filan birşey var mı? İstersen özelden bilgi ver, çünkü türkiye de bu işi yapan insanların nasıl yaptığını merak ediyorum... _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Prş 29.01.2004 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
Yukarıda her grubun linklerini verdim, bazılarının sitelerinde örnekler var.. Bizim sitemizde, ilk demomuzun tüm kayıtları mp3 olarak var mesela.. _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
eddievedder

|
Tarih: Cum 30.01.2004 18:36 Mesaj konusu: |
|
|
ben de bir kaç parça tavsiyesi veriyim bari..
mesela feedback'ten - mantık oyunu
alt' tan - siyah
ve deli gömleğin' den - içtenlik öldü
güzel şarkılardır..
şiddetle tavsiye edilir...... _________________ i'd rather be with an animal!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Cmt 31.01.2004 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
swallowed, tebrik etmek istiyorum, süpersiniz... :alkıs _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Cum 09.04.2004 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün mtv de grunge classical top ten at ten vardı ve tabiiki de bir numarada smells like teen spirit _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |
one_more_beer

Kayıt: Sep 27, 2003 Mesajlar: 254 Nerden: istanbulu dinliyorum gozlerim kapali
|
Tarih: Cum 09.04.2004 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
tabikii bende nirvana derim ama alice in chains de guzel ama benim listem şole
1-nirvana
2-pearl jam
3-soundgarden
4-alice in chains
nirvana daha derin grunge yapıyo soz olaraqk bence tabii gorusler farklı bencede black hole sun gzuel parca''black hole sun won't you come''
ama ne kötüdürki grungenin yitip bitmek uzere olması _________________ Down,Down,Down...Would The Fall Never Come An End!!????.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Lost

|
Tarih: Cum 09.04.2004 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
Simdi nu metal neyse 90 larda grunge da oydu. Metalkafalar sevmezdi (solo yok vs. muhabbeti bile vardi )
Limp Bizkit'in solisti intihar etse, 5-10 sene sonra "acaba bu grup ta efsane olur mu?" diye düşünmeden edemiyor insan. Kesin bu muhabbet dönmüştür forumların birinde...
Soundgarden "Fell on Black Days", Nirvana genel olarak güzeldi. Pearl Jam sıkıcıydı. Alice In Chains deyince Jar of Flies albüm kapağı aklıma gelir başka bir fikrim yok. _________________ The lost return to solitude
To win inside themselves |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Cum 09.04.2004 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Lost demiş ki: | Simdi nu metal neyse 90 larda grunge da oydu. Metalkafalar sevmezdi (solo yok vs. muhabbeti bile vardi ) |
diğer dediklerin doğru olmakla beraber solo yok olayı güldürdü beni... _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
|