Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - arızalı pedal tamiri
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

arızalı pedal tamiri
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pedalist

MesajTarih: Cmt 18.06.2005 14:51    Mesaj konusu: arızalı pedal tamiri Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar her marka arızalı analog pedallarınız tamir edilir.
her türlü adaptör sorunlarınız giderilir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seto

MesajTarih: Sal 21.06.2005 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskişehir'deyim, eq'ımın ışığı yanmıyo[çok sorun değil] bir de bana 5 adaptörün verdiği sıkınıtıyı [büyük sorun] çözebilecek güzel bir adaptör yapabilirsen çok memnun olurum!!! Teşekürler!!!
Jackson KE-2 yada Fernandes LE-2 ->Digitech Synthwah -> Morley Bad Horsie Wah -> Electro Harmonix Small Stone Phaser -> SansAmp Tri-Ac -> Danelectro Fish'N'Chips Eq -> Boss OC-3 -> Boss DD6 => Ferahlık
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Çrş 22.06.2005 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seto demiş ki:
Eskişehir'deyim, eq'ımın ışığı yanmıyo[çok sorun değil] bir de bana 5 adaptörün verdiği sıkınıtıyı [büyük sorun] çözebilecek güzel bir adaptör yapabilirsen çok memnun olurum!!! Teşekürler!!!

tek kutu ve ayrı ayrı 5 çıkışlı( her çıkış 9volt 1000ma ) güzel bir adaptör yapayım. yıllarca sorunsuz kullanabilirsin ve pedalların daha verimli çalışır.

equalizer'i bana ulaştırırsan led lambasını hallederiz sorun değil.
Başa dön
seto

MesajTarih: Çrş 22.06.2005 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok şahane olur, ancak adaptör konusunda bir kaç sorumda olacak!!!

1. 4 pedal DC ile çalışırken phaser'iım Ac ile çalışıyor[adaptör girişide dişi değil -erkek].

2. Morley her adaptörü sevmiyor, boğuk bir dip gürültüsüne sebep olabiliyorlar.

3. Boss DD-6'ıda her adaptörü sevmiyor, by-pass'dayken boş olması gereken led'den turuncu bir ışık verebiliyor.

Bunlar tabi kullandığım adaptörler ile ilgili olan sorunlar ve hepsine belirli adaptörleri taktığım için bunları belirteyim istedim.

Ayrıca bana maliyeti konusunda da bilgi verebilirmisin???

Çok Teşekkürler tekrardan!!!
Jackson KE-2 yada Fernandes LE-2 ->Digitech Synthwah -> Morley Bad Horsie Wah -> Electro Harmonix Small Stone Phaser -> SansAmp Tri-Ac -> Danelectro Fish'N'Chips Eq -> Boss OC-3 -> Boss DD6 => Ferahlık
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Çrş 22.06.2005 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1-small stone phaser kullanıyorsan jack'ını erkek yaparız. bütün cihazlar gibi senin phaser de dc voltaj ile çalışır. small stonu bende kullandım.
2-9volt 1000ma morley' ide rahat çalıştırır.
3-ben yaptığım adaptörle boss dd3 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum.

maliyete gelince: tam hesaplamadım ama 40 ytl civarı tutar
Başa dön
Slaytanic

MesajTarih: Çrş 22.06.2005 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence pedaliste güvenebilirsiniz ben kendisinden regüleli 9voltluk bi adaptör aldım boss pedal için dip gürültüsünden kurtuldum.
hocam bu adaptörlerde wattın bir önemi varmı? pedallarda yazmıyor genelde kaç watt ile çalıştıkları
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pedalist

MesajTarih: Prş 23.06.2005 9:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slaytanic demiş ki:
bence pedaliste güvenebilirsiniz ben kendisinden regüleli 9voltluk bi adaptör aldım boss pedal için dip gürültüsünden kurtuldum.
hocam bu adaptörlerde wattın bir önemi varmı? pedallarda yazmıyor genelde kaç watt ile çalıştıkları

güvenin teşekkürler slaytanic.insanların güvenini kazanabilmek güzel bir olay. adaptörlerde watt'ın önemi elbette var.kullandığınız adaptörün watt'ı cihazınızın watt'ından daha daha yüksek olmalı.
Başa dön
seto

MesajTarih: Prş 23.06.2005 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Değerli Arkadaşlar, bu forum'da zaaten karşılıklı bir güven söz konusudur ve bunun sağlanmış olması açıkçası çok hoşuma gidiyor-huzur veriyor. Adaptör'e gelince, en kısa zamanda yapılması ve şu gürültülerden beni kurtarması beni daha çok tatmin edecektir. Small Stone'un dişi-erkek olayını bir düşünmem gerekiyor, çünkü orijinalliğinin bozulması gibi bir ayrıntı söz konusu Sad , Led'i değişmesi gereken Eq'ı ve malzeme alışverişi için gereken miktarıda Anakara'ya iş gereği hafta içi 1 bazen 2 kere giden arkadaşım aracaılığıyla sana ulaştırabilrim!!!

Tekrar çok çok teşekkür ederim, ilginiz ve desteğinize!!!
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Prş 23.06.2005 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seto
small stone nin orjinalliğini bozmayacağız.adaptörün ucunu erkek yapacağız. Smile sevgiler
Başa dön
kenny

MesajTarih: Prş 23.06.2005 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba pedalist,ibanez weeping demon wah için nasıl bir adaptor kullanmalıyım,cogu zaman kotu sesler cıkıyor wah a gecerken ve verimsiz sonuclar aldıgım oluyor.Tesekkurler
seto

MesajTarih: Cum 24.06.2005 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olur o zaman, ayrıntıları nasıl konuşalım, yada neler yapalım, ne kadar sürer, nasıl ulaştırayım vs.gibi!!!

Pedal tamiri bir yana, pedal üretimi konusundaki becerilerin nasıl diye sorsam ayıp olmaz dimi Smile ???
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Cum 24.06.2005 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kenny demiş ki:
merhaba pedalist,ibanez weeping demon wah için nasıl bir adaptor kullanmalıyım,cogu zaman kotu sesler cıkıyor wah a gecerken ve verimsiz sonuclar aldıgım oluyor.Tesekkurler

9volt 1000ma regüleli adaptörü kullanabilirsin. piyasada satılan adaptörleri önermiyorum.çünkü hem verimsiz hemde pedallara zarar veriyor.
ankarada iseniz size yaptığım adaptörden vereyim bir deneyin isterseniz saygılar
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Cum 24.06.2005 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seto demiş ki:
Olur o zaman, ayrıntıları nasıl konuşalım, yada neler yapalım, ne kadar sürer, nasıl ulaştırayım vs.gibi!!!

Pedal tamiri bir yana, pedal üretimi konusundaki becerilerin nasıl diye sorsam ayıp olmaz dimi Smile ???

bir haftaya kadar yaparım. ya sen aldırırsın veya ben kargo ile gönderebilirim.
pedal üretimine gelince; yıllardır uğraşıyorum bu işlerle. en son gt2 yaptım bir tane harika oldu
Başa dön
seto

MesajTarih: Cmt 25.06.2005 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında bir TubeScreamer istemişimdir hep, gayet şahane olabilir, onunda maliyeti ile ilgili bir konuşalım, adaptör konusunda anlaşdık sayılır, yanlız çıkışı 5 yerine 8 yapsak olur mu, çünkü buna az ileri bir zamanda eklemek istediğim bir iki parça daha olacak!!!

Equalizer ve Phaser'ın işi ne kadar sürer tahminince, arkadaşım Ankara'dayken sana ulaştırsa, ertesi gün döneceği zamanda tekrar alsa olur mu???

Çok teşekkürler Tekrar!!!
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Pts 27.06.2005 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seto;
adaptörde istediğin sayıda çıkış yapılabilir.equalizer dediğin gibi olabilir.
sana güzel bir tane ts9 yapalım.
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Cum 15.07.2005 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

analog pedalları arızalı olanlar,
adaptör sorunu olanlar...regüleli adaptör isteyenler. tamir ve sorunların çözülmesine devam...
Başa dön
cochise

MesajTarih: Sal 18.10.2005 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitaramplisi ve pedal donanımlarıyla ilgili sorunlar hakkında ve custom pedal yapımı ( analog pedal,preamp,pedal klonlama) konusunda istanbuldaki arkadaşlara yardımcı olabilirim. bu konuda uzunca bir süre tünelde çalıştım ve şimdi tekrar müzisyen çevremin ısrarı sonucu bu işlere geri dönmüş bulunuyorum.
pedalist

MesajTarih: Prş 20.10.2005 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cochise demiş ki:
gitaramplisi ve pedal donanımlarıyla ilgili sorunlar hakkında ve custom pedal yapımı ( analog pedal,preamp,pedal klonlama) konusunda istanbuldaki arkadaşlara yardımcı olabilirim. bu konuda uzunca bir süre tünelde çalıştım ve şimdi tekrar müzisyen çevremin ısrarı sonucu bu işlere geri dönmüş bulunuyorum.

bende ankara ve diğer illerdeki arkadaşlara arızalı analog pedal tamiri ve her tür adaptör yapımı konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum.
Başa dön
Jaimiell

MesajTarih: Cmt 02.12.2006 15:20    Mesaj konusu: pedal Alıntıyla Cevap Ver

analog veya normal pedal şemanız varsa yollarmısınız lutfen Very Happy ??
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ilteris

MesajTarih: Cmt 02.12.2006 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Processör tamiri yok mu ya Very Happy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız