Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 21.07.2005 12:11 Mesaj konusu: Anvil
1973'de kurulan Kanada'nın efsanevi grubu Anvil hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.Ne mi yapıyorlar?Tabii ki Heavy Metal
En son "Back To Basics"i çıkardılar."Metal on Metal","Speed of Sound","Plugged In Permanent" diğer albümleridir.80'li yılların Heavy Metal'ini iyi bilenler ve takip edenler tanıyacaklardır. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor!
Tarih: Prş 21.07.2005 16:48 Mesaj konusu:
offf derhal bi blood on the ice ve mothra patlatıyorum kanada çıkışlı grupları seviyorum valla. sadus anvil hatta annihilatorda kanada çıkışlıydı sanırım. anvile dönersek speed of sound ve pound for poundu çok severim şu an past & present live albümünü aramaktayım elinde olan veya satıldığı bir yer bilen (ist.) irtibata geçsin
enchant; back to basics i çok dinleme fırsatım olmadı bi kritiğini yapar mısın zahmet olmazsa _________________ Trauma - Such a Shame
Tarih: Cum 22.07.2005 11:12 Mesaj konusu:
Annihilator Kanadalı idi."Speed Of Sound"u sevdiysen "Back To Basics" i seversin diye umuyorum."Fuel For The Fire"ı kesinlikle dinlemelisin.Tabii eski albümlerindeki gibi şeyler yok fakat bu Anvil her zaman dumura uğratabiliyorlar.Bu Kanadalılar niye yeraltında bu kadar çok kaldılar anlayamadım."Speed Of Sound" ile bir kıpırdanma vardı ama sonra yine aynıya geri döndük.Metal ruhunu yaşatmalıyız. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız