| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Pzr 01.02.2004 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
| marco demiş ki: | yakında zamanda,bir kaç arkadaşımla beraber kızılay'da bir karanlık oda oluştuşturmayı düşünüyoruz,fotoğraf dersleride olcak uygun fiyatlar ile..
ilgilenenlere duyurulur. |
Ne kadar yakın bir zamanda acaba? _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
izmirli

|
Tarih: Pzr 01.02.2004 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Sanattır... |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Pts 02.02.2004 1:41 Mesaj konusu: |
|
|
kocabebek hoş geldin de sanat biraz estetik biraz beceri içeren şeylerdir senindediğin başka birşey. _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
marco

|
Tarih: Çrş 04.02.2004 0:23 Mesaj konusu: |
|
|
| kesin olmamakla beraber bir iki ay .. |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
|
| Başa dön |
|
 |
DawnWish Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 04.02.2004 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Bizim okulun vardı da, sertifika verir mi bilemem?!?! |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 13.02.2004 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Yani bizim okulda. Sizin binaya daha yakın gir arkadan Grafik bölümüne sor. Bende soriim kim önce sorarsa öbürüne haber versin? Bu arada o şahane makinanla çekme resimleri istersen tabe. |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
Tarih: Cmt 14.02.2004 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
Kocabebek fena saçmalamışsın. SAnat herşeyi içine alır. Herşeyle ilgilenir. Ama senin dediğin anlamda uzaktan yakından bilim ve teknikle alakası yoktur. Böyle bir şey söylemiş olmana inanamıyorum. Bu arada saçmalamışsın fln dedim ama kötü bi niyetle değil. Kızma yani _________________ hiç yoksam, hiç olmadıysam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Cmt 14.02.2004 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
| bungula demiş ki: | | Kocabebek fena saçmalamışsın. SAnat herşeyi içine alır. Herşeyle ilgilenir. Ama senin dediğin anlamda uzaktan yakından bilim ve teknikle alakası yoktur. Böyle bir şey söylemiş olmana inanamıyorum. Bu arada saçmalamışsın fln dedim ama kötü bi niyetle değil. Kızma yani | Ne kızacak ya doğru söylemişsin. _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

|
Tarih: Pzr 15.02.2004 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
| DawnWish demiş ki: | | Yani bizim okulda. Sizin binaya daha yakın gir arkadan Grafik bölümüne sor. Bende soriim kim önce sorarsa öbürüne haber versin? Bu arada o şahane makinanla çekme resimleri istersen tabe. |
Grafik bölümünde mi?hii ben afişlerini görüyodum ama hiç bakmadım klüp olayıdır diye.Neyse bizim fakültedeyse sen benden önce sorarsın heralde.Ben bu bir haftayı bilardo oynayarak geçirmeyi planlıyorum Oğuz dersler hiç giremem gelirsen Beycafede beklerim senide
Yok ya daha güzel Zenit makine var bende ya onunla cekecem ben bu aletle uğrasamam hala yukleyemedim resimleri _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
Tarih: Pzr 15.02.2004 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
| dodo sağol destek için. Keşke fırsat olsada fotoğrafın sadece doğum günlerinde, kına gecelerinde hatıra olsun diye icat edilmediğini ve sadece görüldüğü gibi değil, bir çok "tekniği" olduğunu uzun uzun anlatabilsek. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cosmic_Energy

|
Tarih: Pts 16.02.2004 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
| kocabebek16 demiş ki: | | sanat degıldır sanat dedıgın bılım ve teknık gıbı seylerdir |
adı üstünde bilim nasıl sanat diyebiliyorsun anlamış değilim............ _________________ <div>Hayaletler hiç uyumaz, aramızda dolanırlar...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 17.02.2004 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Bilardo da kapışcaz sözün var! hüeee! Istaaaa 'yı düzgün tut ama yamık atıyon! ehah! |
|
| Başa dön |
|
 |
marco

|
Tarih: Pzr 21.03.2004 10:00 Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar,
fotoğraf ile ilgilenip eğitimini almak isteyenler,karanlık oda çalışmalarına katılmak isteyenler ayrıntılı bilgi almak için;
0535 330 59 41 - yada 312 430 04 59 'u arayabilirsiniz.
Fiyatlar oldukça uygun olacakmış,ilginize.. _________________ Benden sizden biri yaratmayı nasıl başardınız? |
|
| Başa dön |
|
 |
mortal

|
Tarih: Cum 11.06.2004 23:09 Mesaj konusu: |
|
|
| fotoğrafçılık bir sanattır..aksini iddia eden de ayıp etmiş olur bence! |
|
| Başa dön |
|
 |
mo

|
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Cum 11.06.2004 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
fotoğrafçıyım.ve böle fotoğrafçılık üstüne "sanattır,yada değildir" saçmalalıklarını 2 cümlke ile anlatmaya yada tartışamaya çalışmanın hiç bir getirisi yok.2.si hiç bir şeyi ifade etmez.tartışacaksak adam akıllı tartışalım.yoksa hayır,hayır olmuyor... _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
adoekin

|
Tarih: Cmt 12.06.2004 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
valla bu sene 9 eylül üni. fotoğraf bölümü sınavına gireceğim...demek istediiğim konuyla ilgisi olan bu deneyimi daha önce yaşamış olan veya ufacıkta olsa bir bilgiye sahip olanlar yazarsa bu benim için büyük bir fırsat olur.lütfen ilgililer yazsın hatta konuyla ilgili özel mesaj yoluyla bile konuşabiliriz...ilgilileri bekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim... _________________ hastasıyım tribal enfeksiyonun... |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Prş 01.07.2004 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
geçenlerde savaş çocukları ile ilgili bir fotoğraf sergisi vardı çok harikaydı sanatın insanın içini burkan yanıydı. _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
|
| Başa dön |
|
 |
|