Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Charvel / Jackson Başlığı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Charvel / Jackson Başlığı
Sayfa 1, 2, 3 ... 181, 182, 183  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kaish

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 0:35    Mesaj konusu: Charvel / Jackson Başlığı Alıntıyla Cevap Ver

Jackson kullanan arkadaşlar gitarınızın beğendıgınız ve beğenmedınız taraflarını yazarmısınız

ben jackson seven ve çalan biri olarak
dk2 gitarımın klavyesini ve işçiliğini cok iyi buluyorum üstündeki manyetikler okadar iyi değildi bridge ye tb4 taktım canavar gibi necke hot rails takacagım cunku cok gucsuz neck teki manyetik.

En son Kaish tarafından Cmt 01.04.2006 15:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kaish

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buda resmi
Başa dön
SiLeNoZ

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

USA jacksonumla ilgili bir sorun yaşamıyorum. Herhangi bir negatif yanı da yok. Sadece sapı ibanezlere vs göre baya kalın. O da tercih meselesi. Japon ise biraz sorunlu. Floyd rose unda biraz problem var. Yalama oldu tremolo kolu. Onun dışında 99 eylulden berı yanılmıyorsam her gün çalmama rağmen sadece 1 kere sap ayarı yapıldı, fretler bile sapasağlam halen.
Bijen

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 4:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende soloist 1 LTG kullanıyorum kusursuz bir gitar diyebilirim tek sorun kişisel zevkler doğrultusunda neckte ki stk1 in güçsüz kalması TB-4 e göre tabi:) Little 59 takıcam bende neck'e!
muazzam

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu yılan desenli gibi SL1 sahibi olan var mı? Anlatabilir mi gitarı merak ettim Very Happy Bu forumdan biri almıştı sanırım.Neckin single coil olması herhangi bir ton sorunu falan çıkarıyor mu ortaya? Sapı nasıl,genel tonu nasıl?
Prelektro

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Üstündeki 2 arkadaşın gitar dediğin gibi ztn h-s-s şeklinde bütün sl1 ler öyle zaten .Üsttede sorularına cevap var işte neck manyetiği güçsüz kalıyomuş , sapı biraz ibanezlere göre kalınmış Smile Yılan desenli olmasıda sadece desen zaten başka bişey değil

valla jacksonların sapları tam yerinde bana kalırsa zaten jackson dkmg alıyorum o sebeple. ibanezler çok ince oluyor stratlar hafif kalın geliyo. ama jackson tam iyisi bana kalırsa. ton olarak iyi çalan adamın elinde her gitarın olduğu gibi canavarlar.(laylaylomda js30 la şov yapmıştı bi amcamda nerdeyse gitarı alıyodum Smile kaldı ki baya alt modeli hemde arada pedal falan yok direk h&k bi amfiye bağlıyo. h&k ların canavar olduğunu atlamamakta lazım ama )
gogostar

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu yılan desenli SL1'de desen üç boyutlu mu? Yoksa sadece polyester gibi dümdüz mü(her gitar gibi)? Şimdiye kadar gördüğüm tüm resimleri inceledim ama anlayamadım. En güzel yer sapın arkası, gerçek yılan gibi ama arkada kalıyor Smile
Başa dön
rastansaga

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla hiç jackson um yok ama bi hint malı jackson görmüştüm. Kütük gibi gitardı. Ama amerikan olanlar rüya gibi gitarlar gerçekten.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kaish

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neck ve mid deki manyetikleri hot rails takınca güclü bir ton elde ediyorsun dkmg nin sapı bıraz kalın ama jackson ların en ince saplı olan gitarı dk2 oda benım gıtarım ince ve cok rahat tam bana gore bi klavye
Slaytanic

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende jackson seven birisiyim necke hot rails taktım ve yüksekliği ayarlayınca bridgedeki jbden daha "güçlü" oldu (gavurun deyimiyle hot Smile) ortadaki manyetiği (stk-1) penalarken çarpıyor diye indirdim boğuklaştı ama hala cleanlerde hotrails ile beraber süper sonuçlar çıkartıyor indirmeden önce daha da iyiydi.
distortiondayken deep purple falan çalıyorum tuşe hassasiyeti çok iyi tonlar pek benzemiyo tabi ama o hissi veriyor birazcık (simulator gibi Smile)
bunun dışında abanoz klayve çook çok rahat artık herhalde başka ağaçtan bir klavye çalamam çok alıştım.
sapı etli yani hacimli incecik değil ve arkasındaki ağaç miktarı fazla olduğu için ele tam oturuyor ama daha küçük elliler rahat edemeyebilir. bide sapın etli olması sustaini arttırıyomuş ben pek enlamam sustain mustain Smile
gerçekten tremolo kullanmaya bu gitarla başladım desem yeridir, boşluk yok hassasiyet süper ve insan gibi kullanınca akort kaçırmıyor.
benim gitar eerie dess swirl boyalı gitara bakıp ulan nasıl herifler bunu diyorum katmer katmer boya atmışlar herhalde
o yılan desenide çok güzel ve üç boyutluymuş gibi görünüyor olabilir katmerli boyadıkları için sanırım grafikte bir derinlik oluyor

şu anki hayalim bu gitar:
http://vwallguitars.com/kv2x.html
pek şansım yok ama hayal etmesi bile güzel Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Atalay

MesajTarih: Pzr 07.08.2005 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KV-2: Neck-thru. Süper klavye ve tonu var. Söylenecek birşey yok. 10 tam puan.

SL Soloist : Neck-Thru. Çok değişik tonları var ben manyetiklerini değiştirdim hepsini SM yaptım. Fretboardı çok iyi ve 15 yıldır kullanıyorum.

Kelly KE : SM manyetikler var Floyd Rose Tremolo taktım. klavyesi tabi ki daha kaba ama ister inanın ister inanmayın Yngwee Malmsteen çalabildiğim en rahat gitarım!
bakhelebi

MesajTarih: Pts 08.08.2005 0:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eren kömürlü'nün kullandığı dk-2 var ailecek hastasıyız.üzerinde dimarzio evolation(bridge) var ve neck te malmsteen manyetiği var.gitarı eren den çok izlerim.floyd rose ve kulaklar krom.işçilik çok güzel.
di marzio evolation'un üstünde manyetiğe bak anlamında bir üçgen işareti var,gitar metalik kırmızı.
dk-2 güzel gitar.

jackson güzel bir gitar,amerikanları çook güzel,hindistanları jackson diye satmamaları lazım bence karizmaya yakışmıyor.
Kaish

MesajTarih: Pts 08.08.2005 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet gerçekten kelly ler malmsteen tonuna benzıyor cok garıp. dk2 me bende hot rails taktırmayı dusunuyorum bide wah wah alacagım bakalım
bakhelebi

MesajTarih: Sal 09.08.2005 0:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kaish senin dk-2 nin resmi de gayet güzel,gitar çok güzel görünüyor.güle güle kullan
Bealtaine

MesajTarih: Sal 09.08.2005 2:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla ben yıllarca rr3 kullandım ve anca olabileceği "iyi bir metalci gitarı" desem kimse bozulup alınmaz umarım.
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Sal 09.08.2005 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bealtaine demiş ki:
valla ben yıllarca rr3 kullandım ve anca olabileceği "iyi bir metalci gitarı" desem kimse bozulup alınmaz umarım.

Eğer manyetiklerini değiştirmediysen alınırım valla Very Happy Aslına bakarsan önceden de bahsi geçmişti, 95 sonrasında jackson import gitarlarını yani japon-hindistan-kore üretimi olan, USA olmayanları piyasaya yönelik sırf kar amaçlı, isim satmaya yönelik bir politikayla üretmeye başladı diyebilirim, istisnai modeller dışında. onun için japon gitarlarında amerikan olanlardaki özellikleri bulmak zor olabiliyor Smile Ama elindeki rr3 alder gövdeli bir gitar, onun için manyetik modifikasyonuyla gayet versatil yapılabilir o gitar Smile
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kaish

MesajTarih: Çrş 10.08.2005 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitarıma hot rails taktırcagım işallah pahalı olmaz biraz midli basslı tonlar olsa iyi olcak
Başa dön
anti-social

MesajTarih: Pzr 14.08.2005 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

usa select kv2ler hakk?nda bilgisi olan var m? alcam da allah izin verirse
Başa dön
Atalay

MesajTarih: Pzr 14.08.2005 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anti-social demiş ki:
usa select kv2ler hakk?nda bilgisi olan var m? alcam da allah izin verirse

Bu "select" nedir bilmiyorum ama her USA KV2 en iyi Jackson fretboarda sahip. Su gibi kay?yor.
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 15.08.2005 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim de y?lba??nda siyah kv2'm olacak san?r?m para sorunum ç?kmazsa.niye siyah diyecek olursan?z,en ucuz renk o çünkü:)yoksa ben eds veya blue ghost flames istiyorum:)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 181, 182, 183  Sonraki
1. sayfa (Toplam 183 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız